Forumdaki Değişim & Şikayetler & Öneriler

Tema değişimiyle alakalı mıdır bilmiyorum ama resimli mesaj içeren konuları tapatalk'ta açmaya çalışınca tapatalk kitleniyor.
 
Mesajın tamamı bu. Herhangi bir hakaret yada kötü bir söz içermiyor. Bir yorum yapılmış. Sana kötü falan dememiş, iki kelime alıp yanlış yönlendirme yapmaya çalışma.

Kötü sezon geçiren Işıl değil sensin kardeşim.
 
Basketbolcu değilsin tabi ki, senin sıkıntın ne olup bildiğini bilmeden yorum yapman. Yorum kısmında kötü bir sezon geçiriyorsun demek istemiş gayet normal.

Bir tane yanlış bildiğim bir olaydan dolayı genelleme yaparak kötü bir sezon geçiriyorsun demek asıl sıkıntı. Kendisi Kaan Kural olsa dediklerine önem verirdim. Lakin burası forum, herkes her şeyi çok iyi bilecek diye bir kaide yok. Çok iyi bilseydik zaten forumlarda değil sahalarda olurduk. Bu benim fikrim katılmıyorum diyebilir, dediklerine saygı duyuyorum diyebilir. Mesela Işıl'a çok iyi oyuncu WNBA'a gitse de orda da iyi oynar diyebilir. Ben her ne kadar katılmasam da saygı duyarım. Katılmadığım fikre de arkadaşım sen niye böyle yazıyorsun bence böyle demem. Forum bu sonuçta. Tek tip düşünce olmayacak.
 
Eurolig konu başlığında sıkıntı mı var neden kilitli acaba?


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi


Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler Muhammed Bey...

Euroleague başlığını açtım tekrardan, ben paylaşım yaptıktan sonra bazen başlık kapanıyor, farketmeden olan bir durum söz konusu yani. Bu tarz durumlarda beni bilgilendirirseniz sevinirim, iyi günler...
 
Son düzenleme:
Yazdığım mesajlar neden siliniyor acaba? Ortada hiçbir hakaret, küfür veya forum kurallarına aykırı bir durum olmaksızın yazdığım mesajlar siliniyor. Silindiği zaman da haber verilmiyor hangi gerekçeden ötürü verildi diye. Böyle mi şeffaf olacak bir forum sitesi? Biz burada forumu geliştirmek, mobilize ve modernize etmek için zamanımızı ayırıyoruz, yorum yapıyoruz, öneriler sunuyoruz ama forum yönetimi hiçbir gerekçe göstermeden mesajları siliyor... Nereye varılmak istenmektedir?
 

Üst