Forumdaki Değişim & Şikayetler & Öneriler

Eleştiri elbette olacak ama güzel gelişmeleri de görmek gerekir... Örneğin; üyelerin yaşının görünmemesi birçoğumuzu rahatsız ediyordu. Yeni program sayesinde yaşın görünmemesi sorunu çözüldü, güvenlik açıkları büyük ölçüde giderildi...

Bu gelişmelerin haricinde uzun süredir üyelik başvuruları bekleyen kişiler aramıza katıldı. Tabii bu durum beraberinde bazı sorunları da getirdi. Bugünlerde takma isimle yazılan iletiler görebiliyoruz nadiren de olsa ama bu üyeler gerçek isimlerini belirtmemeleri halinde verilen süre dolunca üyelikleri kapatılacak.

Aldığımız bir diğer eleştiri de şifrelerin sıfırlanması nedeniyle üye kaybı yaşandığı yönünde. Evet bu sorun nedeniyle hala giremeyenler var ama burayı benimsemiş, siteye değer veren üyeler bir şekilde forum yönetimiyle iletişime geçerek sorunlarını çözüme kavuşturur. Kaldı ki Duyuru Panosu´ndaki açıklamaları okumak da yeterlidir bu konuda.

Son olarak, harcanan emeği gözardı etmeyelim. Uğur haftalarca emek harcadı forumun yeni düzenini kurabilmek adına. Görünen o ki, daha kullanışlı ve göze hoş gelen bir forum için emek harcamaya devam edecek. Forumun yeni halini beğenmedim deyip geçmek pek hoş değil.
 
Tekrardan hatırlatalım.

Kullandığımız program nedeniyle bazı aksaklıklar yaşanıyor, güvenlik açıkları zaman zaman forumun kapalı kalmasına da neden oluyordu. Bu tür sorunların önüne geçebilmek için php yerine vBulletin´e geçiş yapma kararı aldık.

Biliyoruz ki, insanlara alıştığı sistemin dışına çıkmak zor gelir. Hepimiz geçiş sürecinde belli zorluklar yaşayacağız. Bu süre içerisinde sabır ve hoşgörü sözcüğünü yanıbaşınızdan eksik etmemenizi istiyor, yaşadığınız sıkıntıları bize bildirmenizi, forumu daha rahat kullanabilmek adına varsa önerilerinizi bize sunmanızı istiyoruz.

Foruma giriş yapamayan üyeler; şifreler sıfırlandığı için kullanıcı adının yan tarafındaki "şifremi unuttum" seçeneğinden foruma kayıtlı e-posta adresinize yeni şifre talebinde bulunarak foruma giriş yapabilirsiniz. Aslında bu bilgi tüm üyelere e-posta olarak gönderildi.

Şifre sıfırlama linki;

http://gsbasket.org/forum/login.php?do=lostpw
 
Uğur, forumun son halinden şikayetçi olan bazı üyeler bu gelişmenin ardından yeniden yapılanmanın en ateşli savunucuları olur. : )
 
Yapıldı bile şuan test aşamasından üstten herkes tahmin yapabilir 3 gün deme olacaktır.Şuan için futbol karşılaşmaları vardır basketbolda Eurolig-TBL-TKBL eklencektir Nba yide zorlayabiliriz..

:)
 
Önünde saygı ile eğilir, biad ederim Uğur! :)

Forum her geçen gün güzelleşiyor, gerçi bu tahmin işi en çok sana ve Nilay Abla'ya yarayacak ya neyse. =)
 
Nilay ablayla kapışırım birinciliğe evet şimdi iddaacıları spor bilgisi iyi olanları göreceğiz.Aylık periodlarla en iyi üye(ler) seçilip ödül olayı olabilir daha kuralları belirlemedik.Test aşamasındayız.
 
Odul olmazsa katilmam ahah. :D

Skor tahmini cok zor is aslinda.
Mac tahmini gibi degil asla.

Ugur ya bu tema'ya kendi mesajlariniz butonu eklenemiyor mu.

Profile gir ordan tum mesajlar cok uzun isin. Direk o buton benim
cok isime yariyordu. Mesaj yazdigim yerlere mesaj geldiginde aninda
haberim oluyordu.
 
Abla merak etme sistem süper her doğruna veriyor puan maçı kazananı bilirsen 1 puan skoru bilirsen 3 puan alıyorsun mesela manu ya oynadın 3-0 dedin maç 2-0 bitti manu kazandığı için 1 puan alıyorsun zaten skora ne kadar yaklaşırsan o kadar puan geliyor.Ödül işini patronlarla konuşmak lazım.


Kendi mesajların olayını yapıcam söz:)
 
Uğur tahmin olayı güzel de basketbol ağırlıklı olmasını tercih ederim. Hatta tek basketbol olsa bile olur. Tabi bu benim düşüncem. :)
 
Sistem futbola yazılmış abi baskete çevirmek biraz zor olucak kullanılmayan ligleri ona göre çevircez Almanya 3.ligi gibi.
 
Nick altı yazılarına nasıl bir şekil vereceğiz ?
Mehmet, kullanıcı adı altındaki yazıyı "şimdilik" üyeler kendisi düzenliyor, yani o bölümü düzenlemek sizin de yapabileceğiniz bir şey.

Taner, NBA bölümündeki sorun iletildi Uğur´a. Malum forum düzenini oturtmaya çalıştığı için bölümlerdeki sorunları kontrol etmeye zamanı kalmıyor. Bu nedenle yaşanan aksaklıklar burada dile getirilirse iyi olur.
 

Üst