Forumdaki Değişim & Şikayetler & Öneriler

Kullandığımız program nedeniyle bazı aksaklıklar yaşanıyor, güvenlik açıkları zaman zaman forumun kapalı kalmasına da neden oluyordu. Bu tür sorunların önüne geçebilmek için php yerine vBulletin´e geçiş yapma kararı aldık.

Biliyoruz ki, insanlara alıştığı sistemin dışına çıkmak zor gelir. Hepimiz geçiş sürecinde belli zorluklar yaşayacağız. Bu süre içerisinde sabır ve hoşgörü sözcüğünü yanıbaşınızdan eksik etmemenizi istiyor, yaşadığınız sıkıntıları bize bildirmenizi, forumu daha rahat kullanabilmek adına varsa önerilerinizi bize sunmanızı istiyoruz.

Foruma giriş yapamayan üyeler; şifreler sıfırlandığı için kullanıcı adının yan tarafındaki "şifremi unuttum" seçeneğinden foruma kayıtlı e-posta adresinize yeni şifre talebinde bulunarak foruma giriş yapabilirsiniz. Aslında bu bilgi tüm üyelere e-posta olarak gönderildi.
 
Ugur avatar nasil koyacagiz gitmis Iverson'um. Ve nick alti Allen Iverson yazim. Bunlar geri donmezse Deniz Gezmis misali ayaklandirma cikaririm. Cevrem genis. :p
 
Ugur avatar nasil koyacagiz gitmis Iverson'um. Ve nick alti Allen Iverson yazim. Bunlar geri donmezse Deniz Gezmis misali ayaklandirma cikaririm. Cevrem genis. :p


Nilay abla üsten kontrol paneline gir.Sonra sol tarafta biraz alta ayarlarım var ordan profilini düzenle var oraya bas ordan kendin değişebilirsin avatarda ordan yükleniyor.
 
Avatar yuklenmesin isaretli. Sen yapar misin yoksa bombalayim mi. :D

Neyse yaptim nick alti yazilari olmayacaksa intihar edicem. Nota da Ugur ve Onur sorumlu olumumden yazcam. :p
 
Tema üzerinde çok şey değişecektir zamanla. İkonlar, renkler, eklentiler vs. Şu anlık sisteme alışmaya bakın derim ben. PhpBB kadar basit olmasa da daha olanaklı bir sistem, kullandıkça daha rahat edeceğiz ama yabancı gelmiyor değil. Ben çok VBulletin kullandım ama son versiyonlar bile o kadar farklı ki. Alışacağız ve güzel olacak.
 
Önder Çiçekoğlu'ndan gelen e-mail den şifremi alarak giriş yaptım ama nickim Erdem_Guntepe olarak değişmiş.Bir sıkıntı var sanırım.Şuan yeni üye gibi gözüküyorum ama üyelik tarihi 26 Eylül 2008.
 

Üst