Muhammet Aydın
[ ]
Şu anki hali düne göre 1 tık daha iyi 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yalan yanlış bilgiler veremeyiz, verirsek forumdan atılırız ama istediğimiz kişilere hakaretvâri cümleler kurabiliriz sanırım ? Doğru mu anladım ?
Ha yanlış anladıysam neden ceza göremiyoruz ?
Nasıl göremiyorsunuz ? Kimi bunu kışkırtıcı şekilde yaparken kimi de sokak ağzıyla hakaret içeren mesajlar atıyor. Bunu defalarca report ediyorum(z). Ancak bir netice pek yok ?Nerede yaşandı bu? Ben herhangi bir rapor göremiyorum?
Bir kişiyi takip etmeyin; ağzı bozuk, tahrik eden kişileri uzaklaştırın yeter. Neyse cevabımı almış oldum ben, teşekkürler. Yapacak bir şey yokmuş demek ki.Ben sürekli bir kişinin aksiyonlarını takip edemem. Ayrıca her mesaja dönmek gibi bir zorunluğumuz olduğunu da düşünmüyorum. Her raporu okuyorum, kendisi ile alakalı bir rapor da yok.
Biraz gereksiz sertlikte bir cevap verdiğim için mesajımı silmiştim. Ama genel olarak haklısınız. Üslup konusunda daha dikkatli olacağım. Teşekkür ederim geri bildirim için.Bir kişiyi takip etmeyin; ağzı bozuk, tahrik eden kişileri uzaklaştırın yeter. Neyse cevabımı almış oldum ben, teşekkürler. Yapacak bir şey yokmuş demek ki.