• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Gabriel Davi Gomes Sara

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Çok pozitif, sempatik bir kisilik. Floryada böyle insanlarin hele ki bu zamanlarda olması çok önemli. Hayırlı olsun, kendisinden çok umutluyum.

Milli takım potansiyeli olan bir oyuncu. Girdiği anda fiyatını ikiye katlar.

Geçen sezon ara ara maçları izlerken gözüme batan bir oyuncuydu. Alınmasına sevindim.

Saygılar.

Sezonun kalanının kaderini belirleyecek olan adam. Ekim-kasım gibi hepten direksiyona geçeceğini düşünüyorum. Ki ilk alındığında da bunu öngördüğümü yazmıştım. Ancak takım berbat dönemden geçtiği için ''çöp'' diyenler vardı. Taşlar yerine oturmaya başlayınca takımı alıp götürmeye başladı. Oyunu çok basit ve mantıklı oynuyor, tekniği de üst düzey.

15 Milyon Euro etmez. Yönetim komisyon yemiş. Cenk Ergün cebine para indirmiş bilmem ne 👍🏻👍🏻👍🏻

Değil 15, 45 bile verilir bu adama. Eğer iftiralar gerçek olsaydı bile (kanıt yok valla dümdüz iftira yapılanlar) komisyon indirenlerden Allah razı olsun. bize böyle bir futbolcu kazandırmışlar, kurban olurum öyle komisyon transferine.

Formanı satın almak için sabırsızlanıyorum.

Davinsonla beraber son iki senede yaptigimiz en iyi transfer.18 milyon Euro’ya ucuza almisiz.

Davinsonla beraber son iki senede yaptigimiz en iyi transfer.18 milyon Euro’ya ucuza almisiz.
Sağ iç kenarda ya da 10 numara da kullansak çok başka bir şey izletecek bize ama Mertens baba müsade etmiyor 😄

Milli maç arası sonrası toparladı ve verilen paranın hakkını vermeye başladı. Umarım böyle bol gol katkılı bir sezon yaşar ve 5.yıldız yolunda işimizi kolaylaştırmaya devam eder.

Aceleci davranıp pek bir numarasını göremedik demiştim ilk maçlarda ama dün beni utandırdı.Hucum yani zaten kuvvetli ama savunmada da çok iyi oynadı.

Zamanla oynadıkça daha da açılacaktır. Avrupa ligi maçlarında göstereceği iyi performans sayesinde Brezilya milli takımına çağrılmasına vesile olması dileğiyle,

Sağ iç kenarda ya da 10 numara da kullansak çok başka bir şey izletecek bize ama Mertens baba müsade etmiyor 😄

Milli maç arası sonrası toparladı ve verilen paranın hakkını vermeye başladı. Umarım böyle bol gol katkılı bir sezon yaşar ve 5.yıldız yolunda işimizi kolaylaştırmaya devam eder.

Muhammed ben de senin gibi dusunuyordum.Hatta Sara ile ilgili buraya yazdigim ilk yorumda da kendisinin 10 numarada oynarsa bize daha cok fayda saglayacagini belirtmistim.Fakat Sara’yi izledikce ve Sara’nin 8 numarada form tutmasiyla birlikte takimin oyunun inanilmaz bir sekilde yukari cikmasiyla fikrim degisti.

Bir defa Sara muthis bir baglanti oyuncusu.Yani 2.bolgeden 3.bolgeye takimi cok net cikariyor.Bunu driblingle de yapiyor pasla da.Ve bunu yaparken en dogru tercihi kullanarak pas hizini cok dogru ayarlayarak veya dribling yapacaksa da bunu en iyi zamanda yapip hucuma cok hizli yerlesmemizi sagliyor.Dikkat ettiyseniz Rize,Antep ve Fener maclarinda attigimiz 11 golun yaninda bu kadar cok pozisyona girmemiz ve arizali oldugumuz set oyununda gelisim kaydetmemiz Sara ile birlikte oldu.

Bunun yaninda 3.bolgeye gittiginde orada topla bulustugunda hem sut ozelliginin iyi olmasi hem de Brezilyali genlerinden gelen incecilik ozelligiyle orada bireysel yetenegiyle de pozisyon yaratiyor.En buyuk ornek dun attigi gol.Ilk olarak Fred’i calimla oyundan dusuruyor sonrasinda Torreira ile verkac yapip ustune tekrar Fred’i calimlayip sol ayagiyla muthis bir vurus yapiyor.

Elimizde bir maden var.Bence 8 numarada oynamasi takimin oyununa olumlu yonde etki ediyor.Ama eger gerekirse 10 numarada da oynar.Cunku o ozellikleri de var.Bence son yillarda Torreira ile birlikte yaptigimiz en iyi orta saha transferi.Insallah boyle iyi oynamaya devam eder.

Tam bir 8 numara. Oynadıkça açılıyor. Takım arkadaşlarını tanıyıp uyum sağladıkça daha iyi olacak.

Torreira Mertens diyorduk hep ama bu arkadaş gelir gelmez takımın dümenini eline aldı, olmazsa olmazı oldu. Alex'in koşan hali resmen. 2 duran topta maçı çözdü. Oyun zekası, oyunu okuması ve tekniği muazzam seviyede.

Duran top kullanımı bana Alex'i hatırlattı. Adamın kafasına oturtuyor. Kaleye yakın oynasa çok daha başka katkı verir.

Geri