Galatasaray | 11 Haziran 2022 Seçimli Genel Kurulu

Yeni başkanımız kim olmalı ?


  • Kullanılan toplam oy
    45
  • Anket kapatılmış .
Okan gerek Akhisar gerek Rize'de beklentilerin üzerinde işler yaptı. Akhisar'da Türkiye Kupası'nı kazandı, ligde Başakşehir'i şampiyon yaptı.

Ligin ve ülke futbolunun dinamiklerini bilen, genç, şampiyonluk yaşamış, kendisini GS'de ispatlamak isteyen birisi. Bence uygun profil. Zaten şu anda taraftarın gönlünü hoş edecek bir yabancı teknik direktörü getirecek maddi güç yok Galatasaray'da

Başakşehir ile UEFA ve ŞL'de iyi işlerde yaptı. Özellikle de Abdullah Avcı, Avrupa maçlarında rotasyon yaparken o Başakşehir ile Avrupa'ya daha çok önem verdi. O yüzden Nuri Şahin olmayacaksa Okan Buruk olmalı. De Zerbi, Gasperini, Tedesco gibi üst düzey td gelmeyecekse yerli hoca her zaman daha iyidir...
 
Bugüne kadar hiç bir ışık görülmemiş 60 yaşında ki Torrent'e fırsat veriyoruz da oynattığı oyun, kenarda ki duruşu ile ben çok iyi bir hoca olacağım diyen Nuri Şahin'e mi vermeyeceğiz?
 
Hiç ışık görmese Guardiola o kadar sene yanında tutarmiydi kendisini?Bilemeyiz belki iyi paralar kazandığı için başka yerlere gitmedi.Ben gelişine sıcak bakmamıştım ama kalirsa ve rahat bırakılırsa başarılı olacağına inanıyorum. Nuri Şahin tabiki çok başarılı olsun isterim ama Gs için daha tecrübesi yetmez gibime geliyor. Kaldı ki Antalya ve Gs çok farklı.
 
Dursun Özbek; önceki seçimde Eşref Hamamcıoğlu listesinin en önemli ismi ve Hamamcıoğlu’nun “tek” projesi olan “Columbus” projesinin sahibi Cemal Özgörkey’in, seçilmeleri halinde Columbus projesini hayata geçireceğini açıkladı.

Eşref Hamamcıoğlu: "Sportif A.Ş'ye Adnan Öztürk ve Bora Yargıç, Mağazacılık A.Ş'de Arda Nal, Emlak A.Ş'de Ozan Sevindik ve Cem Oruç, Gayrimenkul A.Ş'de Melih Tavukçuoğlu ve Erhan İşözen, Dijital A.Ş'de ise Ecem Tezel Aldanmaz ve Mustafa Ali Yazıcı bizimle birlikte olacaklar."
 
Son düzenleme:
dursun özbek:

galatasaray adası bizim kırmızı çizgimizdir. galatasaray adası galatasaraylılarındır, her zaman da öyle kalacaktır. divan kurulu toplantısında bu konudaki projemizden kısaca bahsetmiştim. galatasaray adası'nda en kısa zamanda üyelerimize hizmet verir bir sosyal tesis alanı oluşturmak için çalışmalara başlayacağız. tüm bu çalışmaların maliyeti de yönetim kurulumuz tarafından karşılanacaktır. bizim odağımız galatasaray'ı, konusunda tecrübeli bir ekiple, detaylıca planlanmış bir çalışmayla mali bağımsızlığa kavuşturarak, geleceğini garanti altına almaktır. bu bizim sadece galatasaray'ı sevenlere değil çocuklarımıza, torunlarımıza karşı sorumluluğumuzdur. dolayısıyla bu tip temeli olmayan iddialara biz galatasaray camiası olarak zaman harcamamalıyız.
 
Yahu ne ada'ymış? Kulübe yararı olmaz, kiralarsın kiracı kira ödemez tıpkı Kalamış tesislerini işletenler gibi. Bir de Hayri Kozak gibiler çıkar kiracıları zorlamayın der. Neden? Çünkü işletmeci arkadaşının oğludur.
Dursun Özbek yıktı bu adayı unutmayın arkadaşlar. Tayyip'in 2018'de ilk kaybettiği ara seçim sonrası yine aday ol seninle işlerimiz var dediğini de unutmayın. Otelleri için Galatasaray'ı kullandığını da. İyi hoş aynı şeyler Eşref Hamamcıoğlu için de geçerli. Bari üstüne butik bir otel yapın ve paralı turistlere geceliği 50-60 bin avroya kiralayın hatta daha büyük paralara. Gelsin x ülkenin petrol zenginlerinden biri ailesiyle tutsun. Havuzlu doğru düzgün işleyen bir yer yaptınız mı tutanı çok olacaktır.
Kulüp üyeleri de ceplerinden paraya kıyıp bir yer satın alsınlar. Taraftar genel kurul üyelerinin keyfini yerine getirmek için Galatasaray'ı tutmuyor.
Yıllık aidat 400 tl beyler sadece ve sadece 400 tl. 10147 üye var ve hepsi aidatlarını ödese bile 4 milyon tl yapıyor. Bari 2 bin tl yapın. Ama pardon Özhan Canaydın'ın o kadar rezaletine rağmen ancak lokallerde çay'a, sandviç'e zam gelme ihtimali ortaya çıkınca tepki göstermişlerdi.
 
Galatasaray Lisesi mezunları Galatasaray Adası'nda uygun fiyattan çay çorba viski içsin, oyları da bize versin demiş Dursun Özbek. Üçlü çektirmeyi de öğrendiyse başkanlık yolu açık.
 
Eşref Hamamcıoğlu'nun teknik direktörlük için listesinde Mancini ve Gattuso isimleri geçiyor. Gattuso, İtalya takımlarında ne yaptı ki bizde ne yapsın? Tudor'u getirsek daha çok heyecanlanırım...
 

Üst