Galatasaray | 11 Haziran 2022 Seçimli Genel Kurulu

Yeni başkanımız kim olmalı ?


  • Kullanılan toplam oy
    45
  • Anket kapatılmış .
Arkadaşlar yayın ihalesi olmazsa seneye lig geç başlayabilir bu durumda kulüplerin borç taksitlerini ödemeleri mümkün değil başkan kim olursa olsun kulüplerin mal varlıklarına el konulabilir gibi görünüyor bizim bürokrasi ile arası iyi bir başkan secmemiz lazım bence ki en az zararla çıkalım bu süreçten
 
Karsi adaya ve onun yanindakilere laf sokma cabalari,karsi tarafin projelerini elestirmede sinir tanimama falan diye uzar gider.Bu kadar laf sokuyorsun veya elestiriyorsun da sizin bir oneriniz var mi Esref Bey ? Hic birini duyamadik.
O oyle olmaz bu boyle olmaz diyerek bir yere varamazsiniz.Bir tane bile cozum onerisi sunamadiniz.
 
Eşref beyin projesinin olmadığı tarzı eleştirileri Dursun başkan ve veya ekibi de yapıyor mu kendi demeçlerinde
 
Eşref Hamamcıoğlu yönetimi ilk seçimde ne kadar sakinse, bu seçimde de bi o kadar saldırgan gözüküyor. Yani Erden Timur'un bir görevi yok ama Ünal Aysal'ın ne görevi var da yanınızda duruyor mesela.
Şuan sakinliğini Dursun Özbek koruyor. Hem nerede bu Galatasaray'ın zenginleri derler adamlar çıkıp birine destek verince saldırırlar. 6 ay sonra seçim olacak ben yokum diyen Adnan Öztürk ne oldu da Eşref Hamamcıoğlu'na destek verdi.
 
Şimdi bugünkü açıklamalarla işin rengi biraz daha netleşmeye başlamış ve bunlar daha olması gereken NET açıklamalar.

Erden Timur diyor ki bütçeyi artıracağız hatta Dursun Özbek ben bu kadar artırıyorum Erden de bu kadar artırsın demiş.

Doğru yaklaşım budur evet. Kulüp de daha fazlasını koymalı Erden Timur da. Daha güzel tarafı Euroleague hedefinden artık daha net bahsediliyor. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar ligindeki son sezonumuz sponsorluğumuzun 3. yılında Euroleague hedefliyoruz diyor. Yani Fiba CL'nin artı 2 yıl opsiyonu kullanılmayacak. Kullanılırsa açıklamaların samimi olmadığı net şekilde ortaya çıkardı. Bu açıklamalar beni biraz daha tatmin etmeye başladı. Sanırım bu sezon için de hem CL'de hem de BSL'de final hedefliyoruz bu da bu sezon için güzel tatmin edici bir hedef.

Diğer taraftan yine Erden Timur diyor ki bahsettiğimiz bütçeler Dursun başkana biraz küçük geldi hatta dedi ki biz EL oynadığımız sezon da bütçe 10 demiştik 12 harcamıştık ama biz bu kadar büyük bütçeleri doğru bulmuyoruz ve ayrıca EL'de olmayı ve kalıcı olmayı hedefliyoruz tarzında bir şeyler daha söyledi.

Bir sene 10-12 harcayıp diğer sezonlar kaybolmak yerine her sezon 8-9 harcayıp EL'de kalıcı olmayı ben de tercih ederim. Bence de doğru yaklaşım budur.
 

Üst