Galatasaray 24/25 Kadın Futbol Takımı

Takımla ilgili birsey yazmak istedim; Genel Kurulda sorduğum soru şu oldu, Lyon deplasmanına gidiyor takim ve tarihinde ilk Şampiyonlar Ligi maçı öğrenmek istedim kim hangi yöneticiler gitti maca diye verilen cevap bir kişi gitti herhalde oldu.
Ilgi ve alaka bu seviyelerde yani transfer beklerken takımla ilgilenen bile zor bulunuyor maalesef...
 
Ne mutlu ki, Passo üyeliği olan bir dost yeterli CL maçları için Eyüp Bey. Sadece söz konusu hesaptan biletin sizin adınıza tanımlanması gerekiyor.

Ücretsiz şekilde CL son 16 turunda Galatasaray-Roma maçı izleyebildiğimiz bir spor dalının da amatör branş olduğunu kabul etmemiz gerekiyor. İlkbahardan bugüne kadar Galatasaray'a dair arştaki duyguları yaşasak da finans üzerinden somut durum bu. Taraftar niceliği ve takip hayli yeterli, finansal döngü ise bir o kadar yetersiz.
 
Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nin ilk 11 belli oldu .

Gamze , Berna , Eda , Demehin, Ecem , Bakarandze , Diallo , Ebru , Usme , Arzu , Staskova

Yedekler : Handan , Müge , İsmigül , Jazmin , Benan , Sare , İrem , Arzu Akkurt , Ecem Cumert , Nazlıcan

Yayın : Dazn women's Football YouTube
Başarılar Galatasaray Kadın Futbol Takımı
💛❤️
 
İlk kez katıldığımız şampiyonlar liginde en zor gruba düştük.
Aslında her iki maçı izlediğimizde ve istatistiklere baktığımızda daha çok gol yememiz gerekirken 2 maçta sadece 9 gol yedik. Bence bu bile başarıdır.
 
İstanbul'da kışın ilk gününde, karakterli bir soğukta; Olimpiyat Stadı'nda maç içerisindeki sirkülasyonla birlikte 3000 kişiye yaklaşan bir nicelikle, aileler baskın olmak üzere her yaştan Galatasaraylılarla, Metin Hoca'nın giyim noktasında hususi hazırlığıyla, I will survive'la bence güzel kaybettik. Profesyonel erkek futbol ve amatör branşlar derken fazlasını isteyen Galatasaray takımı görmeyi o kadar özlemiştik ki, sert sonuçlar dahi ikinci planda kalmaya başladı.

CL son 16 gruplarında tarihteki ilk golümüzü attık. Umuyorum ki grubun dinamikleri ve takvim derken puan, puanlar da alabiliriz.
 

Üst