Galatasaray 24/25 Kadın Futbol Takımı

Birkaç yıl öncesinden bugünü düşünmek bile mistik ötesi bir hayal olurdu. Bu kadar kısa zamanda geldiğimiz noktaya sıçrayış değil okyanus aşırı uçuş demek lazım. Az buz bir iş değil bu gruplara kalmak. Nice büyük takımların giremeyeceği 16 elit takım arasına (elbette ki şampiyon olamayanlar elemesinde çok dişli takımlar birbirini parçalıyor da giremiyor ama olsun) girerek dünden mistik görünen ama bugünden de tam anlaşılamayacak ancak yıllar sonra kadın futbolumuz adına en değerli altından mihenk taşı olarak anılacak bir akşam bu. Bundan sonra ne olsa keyifli olacak çünkü devler liginin en güzide takımlarıyla yarışacağımız bir platformda olacağız. Artık gelsin Barcelona'lar gitsin Lyon'lar Chelsea'ler... Burayı istikrar haline getirip vizyonumuza vizyon katarsak hiçbir misyon imkansız görünmeyecek.
 
🚨 ÖZEL | Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalarak bir ilki başaran Galatasaray Petrol Ofisi Teknik Direktörü Metin Ülgen'den taraftara mesaj:


🗣️ "Taraftarlarımızı her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Çünkü onlar tribünde olunca takım çok motive oluyor. Bu desteği de hak ediyorlar. Taraftarlarımız tribünde olduğunda bize inanılmaz bir güç geliyor, oyun kalitemiz ve arzumuz artıyor. Taraftarlarımız tribüne gelince sahada çok güzel şeyler görecekler. Bunu, Şampiyonlar Ligi'nde bir ilki yaparak ispat ettik. Çok kuvvetli takımları yendik ve çok iyi oyunla bunu yaptık. Taraftarımız, tribüne gelsin ve bizi seyretsin çünkü onları çok mutlu edeceğiz."

🔗 canbedell
 
🚨 ÖZEL | Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalarak bir ilki başaran Galatasaray Petrol Ofisi'ndeki transfer çalışmaları hakkında Metin Ülgen:

🗣️ "Daha önce belirlediğimiz yapmak istediğimiz 2 transferimiz vardı. Dün yönetimimizle de konuştuk, onlar da çok olumlu. 2 transfer daha mutlaka yapmamız lazım. İki kulvarda yürümek için bunu yapmak istiyoruz çünkü cezalı ve sakat olduğunda ki dün bu sorunlar vardı ve 120 dakikalık maçta sadece 2 değişiklik yapabildik. O yüzden zorlanmamak adına, daha rahat hareket edebilmek adına mutlaka transfer yapmamız gerekiyor ve süreci başlattık."

🔗 canbedell
 
Pot 1
Assoc.TeamCoeff.
TH & 2
Spain
Barcelona
130.633​
1
France
Lyon
118.666​
3
Germany
Bayern Munich
87.799​
4
England
Chelsea
84.999​
Pot 2
TeamNotesCoeff.
Germany
VfL Wolfsburg
[LP]
92.799​
England
Arsenal
[LP]
57.999​
Spain
Real Madrid
[LP]
41.633​
England
Manchester City
[LP]
40.999​
Pot 3
TeamNotesCoeff.
Italy
Juventus
[LP]
40.800​
Austria
St. Pölten
[CP]
32.250​
Italy
Roma
[CP]
28.800​
Netherlands
Twente
[CP]
18.400​
Pot 4
TeamNotesCoeff.
Norway
Vålerenga
[CP]
15.300​
Scotland
Celtic
[CP]
6.400​
Sweden
Hammarby
[CP]
4.999​
Turkey
Galatasaray
[CP]
1.500​

Grup kuraları bugün saat 14.00'da çekilecek. Seribaşları içinde Barcelona ve Lyon gelmesin de kim gelirse gelsin. 2. torbadan da biraz garip gelebilir ama Real ve City uygun olur. 3.torbadan İtalyan takımları dışındakilere tamamım. Juventus'un son yarı finalist PSG'yi eleyerek gelmesi göz korkutucu. Ancak ne olursa olsun zevkli olacak burada mücadele ettiğimizi görmek bile. En az 1 galibiyet alıp 5-6 puanlık bir karneye ilk yıl için çok çok büyük başarı derim grup kurası ne olursa olsun. Ama şu ana dek zaten havucu kaptık daha fazlası olmasa da olur keyif almaya bakalım.
 

Üst