GALATASARAY 3 - Aek 0

Değerli Arkadaşlar;

Aslında çok uzun konuşmak istemiyorum, başlığı erken açtım çünkü bu maç gerçekten çok önemli özellikle kupa almayı geçtim, Güney Kıbrıs’ta olanlardan sonra takımımıza kesinlikle sahip çıkmalıyız salonda. Kadın Voleybol Takımımızın CEV Kupasındaki Çeyrek Finaldeki rakibi AEK oldu. İlk Maç 1 Şubat Çarşamba günü Burhan Felekte oynanacak. Saat olarak öğrendiğim kadarıyla 18:00’da olacak. Rakip takım bilet isteğinde bulunmuş ve biz bu maça önem vermessek gerçekten evimizde deplasman yaşayabiliriz, Onun İçin Bu Maçı Elimizden geldiği kadarıyla yayalım, arkadaşlarımızı çağıralım.

Başlıkta ise "İlkleri Biz Yaparız, Tarihi Biz Yazarız " dememin sebebi ise eğer voleybolda da Avrupa Kupa alırsak Basketbol,Futbol, Voleybol 3 Ana Branşta Avrupa kupası alan tek takım olacağız diye biliyorum, yanlış bilmiyorsam...

Dağ Başını Duman Almış
Gümüş Dere Durmaz Akar
Güneş Ufuktan Şimdi Doğar
Yürüyelim Arkadaşlar

1 şubatta buralarda olmıcam ama günübirlik bi Burhan felek yapabilirim sanırım. Neticede Mecidiyeköyden karşıya geçişle İzmitten geliş arasında çok fark yok :)

kadın voleybolda fenerbahçe dünya şampiyonu oldu.

bu konu biraz yanlış algılanıyor sanırım. Avrupa Şampiyonu olunmadan nasıl Dünya Şampiyonu olunuyormuş! Davet usülü oluşturulan bir turnuvada şampiyonluk, evet resmidir, prestijli bir şampiyonluktur ama 'dünya şampiyonluğu' değildir. Avrupa'nın en düşük kupası bile değer olarak bu tür organizasyonlardaki kupalardan daha önemlidir çünkü yıl boyu devam eder. Kupanın özü budur zaten. Örneğin bizim aldığımız UEFA kupası, aldığımız Süper Kupa'dan daha değerlidir. Eskiden Başbakanlık Kupası vardı. Lig ikincisi ile kupa finalisti oynardı. Düşünün, iki kaybedeni oynatıp kupa veriyorsunuz. Züğürt tesellisi gibi.

Sevgili Galatasaraylılar

1 Şubat Çarşamba günü Burhan Felek spor salonunda oynayacağımız CEV kupası çeyrek finaldeki rakibimiz AEK, kulübümüzden 500 adet bilet talebinde bulunmuştur, bu maç için zaten bir hazırlığımız vardı ancak rakibimizin 500 taraftar ile geliyor olması taraftar olarak bize ayrıca bir sorumluluk yüklemektedir.

O gün dosta düşmana bir kez daha Galatasaray taraftarının kim olduğunu, takımına nasıl destek verdiğini göstereceğimiz gündür.

1 Şubat Çarşamba, Arma Burhan Felekte
Peşindeyiz Galatasaray

Oğuz Altay
ultrAslan Genel Koordinatörü

Oğuz Abi gayet güzel bir şekilde açıklamış. 1 Şubatta herkes Burhan Feleğe.

Yalnız bizim için zor bir tur olacak. Takımın performansı malum birde buna 2. maçın orada oynanması durumu eklenecek. Cev'in saçma sistemi yüzünden orada altın set oynama durumumuz olursa sıkıntı olabilir. O yüzden burada en azından öbür maç için rakibin iştahını kabartmayacak bir oyun ve skor ile maçı kazanmalıyız. Bu anlamda da seyirci desteği önemli olacaktır.

Şu turda hiç hesap bile yapmamamız gerekir ama takım bu güveni vermiyor bana.Belçika da yaşadığımız maç korku filmi gibiydi,Cev in statüsü saçma ama Belçika,Yunanistan takımları bizim için sorun olacaksa zaten boşuna hedef koyuyoruz biz.Kronik manşet sorunumuzu minimum düzeyde tutabilirsek iki maçı da 3-0 la kaparız ama geçen sene nasıl Avusturya takımına elendiysek bu yıl da bir süpriz ihtimali var.

Son Vakıf ve fb maçlarında salonda iyi destek vardı takıma,ben yine iyi bir atmosfer bekliyorum.Aek lileri 3-0 la yollarız Yunanistan'a

Futbolda duran toptan yenen goller , basketbolda serbest atış , voleybolda manşet. Şunları bi yapsak Türk sporu çağ atlar :)

Artık bu maçın önemi hiç bir maça benzemiyor.

AEK taraftarı kendi sitelerine kesmeye, biçmeye geliyoruz falan yazmışlar.

1 şubat günü herkes Burhan Felek'te olmalı, 500 AEK taraftarına yedirmemeliyiz takımımızı.

Başlığı düzenledim, gereksiz mesajları da sildim. Biraz daha ilgi gösterelim şu maça.

Imkanı olan herkesin gitmesi gereken bir maç. Zaten bu forumda Antalya maçına giderim, voleybolu ne yapayım diyen insan az çıkar. Ama yine de öyle diyenler varsa Yunanlıların sesi çıktığında puh bizim taraftara demesinler. Herkes çevresindekilere bu maçtan haberdar etmeli, facebook, twitter gibi yerlerde yazmalıdır.

Burhan felek'in tıklım tıklım olacağına şüphem yok. Ama ortalık gereksiz yere gerildi gibime geliyor. AEK İstanbul'dan gidenlerin kurduğu bir takım ve memleketimize geliyoruz diyorlar. En azından diğerleri gibi olay çıkarmak ya da pislik yapmak niyetlerinin olduğunu düşünmüyorum. İnşallah yanılmam.

Sevgili Galatasaraylılar

1 Şubat Çarşamba günü Burhan Felek spor salonunda CEV kupasında AEK ile oynayacağımız maç saatini ısrarlı girişimlerimizle 17:00'ye aldırdık.

Ayrıca salon çıkışında Arena'ya ulaşım için otobüsler kaldırılacaktır.

Maçın önemini ve AEK taraftarının bu maça 500 kişi ile geleceğini bir daha hatırlatır, imkanı olan herkesin salonda yerini almasını, imkanı olmayanların da imkan yaratmalarını rica ederim.

Oğuz Altay
ultrAslan Genel Koordinatörü

Antalya maçı 20.30 da rahatlıkla Üsküdar 'dan Arenaya yetişilir.Şu salonu bir kere olsun dolduralım.Kendi evimizde deplasman yaşayacak yoksa kızlar.