Dursun Özbek

Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayırldığına göre sırada kendisi ve beceriksiz yönetimi var. Tez zamanda sizden de kurtuluruz umarım.
 
Kaya Çilingiroğlu: "FB ve Beşiktaş 'Biz Galatasaray'ı nasıl bitirebiliriz?' diye düşünse Dursun Özbek ve yönetimi kadar başarılı olamazdı."
 
'Su-i misal misal olmaz' derler. Hamzaoğlu'nun Prandelli'ye göre kısa vadede başarılı olduğu için görece iyi olması Hamzaoğlu'nu iyi yapmıyor. Hamzaoğlu'nu eleştirenlere size Prandelli layık gibisinden laf söylemek, Prandelli'yi ısıtıp ısıtıp ortaya getirmek doğru değil.
Hamzaoğlu'nun gönderilmesinde zamanlama hatası olduğu aşikar.
Doğru işi yanlış zamanda yaparak bu durumu bile eline yüzüne bulaştıran yönetimin de gitmesi en doğru hareketleri olacaktır.
 
Prandelli'yi getirsin
3 kupa ve 4.yıldız bünyeye fazla geldi sanırım :)
Haklısınız..



Fazla gelen şeyleri yazayım;

1- Kadroda adaleti sağlayamadı; Sabri, Umut, Bilal asla kesik yemedi.
2- Astana maçında bizi yakan Semih için hatadır olur dedi ama Podolski için ise memnun değilim olmuyor dedi. Bu mu adalet ?
3- Aydın Yılmaz, Yekta ile sözleşme yenilenecekti biz tepki koyduk olmadı şimdi takımlarında Aydın ve Yekta kadroya giremiyor bunlara da GS'nin cocugu demişti.
4-1.5 Yıldır takımın başında hala 1 maç rahat izlemedik. Geçen sene FB'de İsmail Kartal olmasa sence 4. yıldızı takabilir miydik ?
5- Melo'yu gönder Dzemaili'nin parasını ödeyerek kirala yerine Jem Karacan'ı al sonra taraftarla dalga geç; Jem'i antrenman tempomuzu yükseltmek için aldık ? 600 Bin Euro tempo yükseltmek için vermişiz.
6-Ligin ilk haftalarında iyi olan Jose'yi asla 11'e almadı Bilal oynadı.Belçika futbolunun bel bağladığı STOPER Denayer'i sağ bek oynattı sonra Sabri'nin arkasında küflenmeye bıraktı.
7- HERKES forvet lazım derken KADROM YETERLİ diyerek bu tablonun sorumlusu oldu. Yalandan Gomez'i istedi o kadar.
8- Kısaca kadroda yerli ırkçılığın kurbanı oldu. 4. yıldız için teşekkür ederim ama asla bizim hocamız değil. Kabul edin etmeyin.

Bunlara itirazın yoksa Nihat kardeşim ne diyim ağzımı açmam. 4 yıldız 3 kupa getirdi diyorsun Muslera ve Sneijder'in katkısını unutma son 6-7 maç Muslera devleşti yani yine 10 numara maçlar cıkarmamıstık.
 
Bu kadar sonuç odaklı taraftar olmaz olsun. Hamza hoca net vizyonsuzdu 4. Yıldızı getirse n´olur bi kere buranın antrenörü olmadığı ŞL maçlarında anlaşıldı. Ayrıca Muslera ve Sneijder´e ev araba falan alsın. Tarihe geçti onlar sayesinde...

Adam kadro seçimlerinden, açıklamalarına, oyuncu değişimden, oyuncu yönetimine bir çok şeyde sınıfta kaldı. Ha son bir şey Ali Dürüst ve Albayrak es geçilmesin 4. Yıldızda...
 
BUlduğun hoca takımın başında maça çıkmıyor. Biriniz bana bunu açıklayın yalvarırım bunu açıklayın bana . Ulan bu maça çıkmayacaksın da neye çıkacaksın Denizli. Kasımpaşa masımpaşa ne anlatıyorsunuz siz. Hamza'yı gram sevmedim , kıyakçı kişiliği beni hiç açmadı. Üstelik vasıfsız da bulurum . Gönderilmesi de bana göre doğruydu. Ama Terim de , Mancini de , Hamza da şu maça çıkardı. Çıkmam derlerse de başkan denen kişi ''ÇIKARTTIRIR''.
Neymiş işi varmış beyfendinin. Ne işi var bu klübün o maçtan önemli ? Yazıklar olsun bu gerizekalı ordusuna. Çok ciddi söylüyorum '' GERİZEKALI ORDUSU''. Bunlar gidene kadar yok benim için galatasaray futbol takımı. Gider efendi gibi kahvede maçımı izler , 5 lira maç ücretimi verip , 2-3 de çay içer rahaaaat rahat maçımı izlerim. Şampiyonlar ligine hocasız çıkan takımı ben mi düşüncem ?
Koskoca Galatasaray'ın yaptığı bu gerizekalıca işe şu an fanatik fenerli Abdülkerim Durmaz muhalefet ediyor şu an televizyonda . Düşünün gerisini.
 
Ya hoca getiriyorsun adam yenileceği maça çıkmıyor. Var mı böyle bir rezalet ? Mustafa Denizli burası Galatasaray , İran Ligi takımları değil. Burada Avrupa'ya gider Atletico ile oynarsın. Yok tek tercih olacak yok yenileceği maça çıkmayacak. Bir saniye arkadaşım n'oluyoruz ? Beşiktaş kapında yattı ama sen Fatih Terim'in Galatasaray'ının karşısına bir kere çıkamadın. Hep arka planda kaldın , 3 takımı şampiyon yaptın ama gerekli cesaret örneklerini veremedin. Mancini çıkıyor da sen niye çıkmıyorsun , hayırdır ? 3 yesen ne olur 4 yesen ne olur ? İş miş hikaye arkadaşım geçiniz bunları. Ego mu transfer ettik , korku mu trasnfer ettik yoksa hoca mı ?
 
Ya hoca getiriyorsun adam yenileceği maça çıkmıyor. Var mı böyle bir rezalet ? Mustafa Denizli burası Galatasaray , İran Ligi takımları değil. Burada Avrupa'ya gider Atletico ile oynarsın. Yok tek tercih olacak yok yenileceği maça çıkmayacak. Bir saniye arkadaşım n'oluyoruz ? Beşiktaş kapında yattı ama sen Fatih Terim'in Galatasaray'ının karşısına bir kere çıkamadın. Hep arka planda kaldın , 3 takımı şampiyon yaptın ama gerekli cesaret örneklerini veremedin. Mancini çıkıyor da sen niye çıkmıyorsun , hayırdır ? 3 yesen ne olur 4 yesen ne olur ? İş miş hikaye arkadaşım geçiniz bunları. Ego mu transfer ettik , korku mu trasnfer ettik yoksa hoca mı ?
Aaa ayıp ayıp Mancini sinyor yüreksiz Denizli ise gönül adamı ! Şu Galatasaray içinde özür dilemem gereken tek adam Mancini . Çok önyargılı yaklaşmıştım ilk geldiğinde. Harika bir insan , gayet iyi bir teknik direktördü.
 
Mancini adamdır da bize Hamzaoğlu gelir, Denizli gelir arada bir yabancı getirir O'nu da hemen gönderir Terim'lere, yeni jenerasyondan Hasan Şaş'lara, Arif Erdem'lere gideriz. Zihniyetimiz böyle devam ederse 10 sene sonraki hocamız Sabri Sarıoğlu olacak. Bunu da yazalım bir kenara.
 
Yardımcım yok çıksam ne fayda diyor Denizli. 2 Yardımcı antrenör var Taffarel ve diğerinin ismini unuttum. Sen orda dur oyuncun desin cesaretli adammış diye ama yok çıkmam yok hazır değilim. 3-4 tane yeriz façamı aşağı alırlar korkuyorum de susalım.
 
Eğer dövmezseniz azıcık övmek istiyorum yönetimini. :)

Tüm yaşattıkları abukluklara rağmen yaptıkları iyi şeyler de var. Mesela bu sene amatör şubeler gayet iyi durumda.

- Erkek basketbol takımı malum. Sadece Micov ile sözleşmesinde indirim yaparak 2 yıl anlaşılması bile başlı başına başarı hilayesi :)
- Kadın takımı da bütçe azalmasına rağmen iyi bir kadro oluşturdu.
- Erkek voleybolda son yılların en iddialı kadrosu kuruldu. Ama bu kadro yalnış koç tercihi ile heba oluyor. İnşallah bu hatadan da dönerler.
- Kadın voleybol takımının hastasıyım. Bana en sempatik gelen takımımız. Eğer ortaya koydukları proje ile devam ederlerse bir kaç sene içerisinde şampiyonluklar kaçınılmaz.
Aynı zamanda voleybol maçlarının kendi salonumuzda oynanacak olması da diğer olumlu gelişme. İnşallah şu salon projeside hayata geçer.
 
Ne zaman gideceksiniz? Gerçi bunlar gitse bir başka türevleri gelecek. Sonuçta "Lisemiz" kimi isterse o geliyor başımıza. Bu zincir kırılmadıkça Galatasaray her bir ileri beş geri gidecek.
 

Üst