Dursun Özbek

Sırf rant ve para uğruna Galatasaray' ı ve adını kullanan vizyonsuz,çapsız rezil insan. Ayrıca tribünde Sabri'yi büyük kaptan diye çağıran yalamalar varken, bu adam 3-5 birşeyler koklatırsa protestoları bastırır bazı kesimler.
 
Gecen hafta basi mevcut yonetim kurulundan bir arkadasim; huertas ile anlastik kesin oldu dedi hatta yk toplantisinda detaylari anlatildi dedi can topsakal tarafindan. Ben de buna istinaden anlastigimizi varsaydim. Yanilmisim. Bu yonetim ve baskanin benim nazarimda en buyuk eksileri durmadan yapamiyacaklari seyleri yapacakmis gibi konusup, insanlarda beklenti yaratip daha sonra da vaatleri olmayinca buyuk hayal kirikligi yaratiyolar.
Mali yonden iyi isler yapiyolar, ama adam gibi cikip sunu deseler: " Arkadaslar basketbol subesi batik durumda. Hala macvan nin bonsunun alacaklari var. Onlar dan sonra gecen sene kiler baslicak. Biz bu sene saglam bir mali yapi icin calisicaz. Dolayisiyla basariyi 3 senelik bir projeksiyonda bekliyoruz."

Bunu deseler eminim ki kimse kizmaz. Ayni durumun daha felaket boyutlari futbol icinde mevcut. Adam gibi cikip Tarik olcan salih hajrovic ontiveiro umut gundogan ve daha nicelerine harcanmis olan sacma sapan paralar yuzunden transfer yapamiyotuz dersin konu kapanir. Hala ocakya cilek diyor baskan.
Bence iyi niyetli calisiyolar , ama o kadar tecrubesizler ki, yaptiklari duzgun isleri tek bir yanlisla darmadagan ediyolar.


Sent from my iPhone using Tapatalk

( benim nazarimda en buyuk eksileri ) Bir kere bu eksiklik değil başlı başına kusurdur çünkü yönetime seçilmeden önce işin içine yalan katarak vaad verdiler yalan olmasa acemilik tecrübesizlik deriz hem fikir oluruz ama o yalan gibi küstahlığı işin içine katınca bunun masumiyeti eksikliği falan kalmaz yalancılığı katarak küstahlık yaptılar.

Verdikleri sözleri yerine getirmeyip yalancı duruma düştükleri yetmiyormuş gibi hala Ocak ayı için yeni söz vermesi ne anlama geliyor söyleyim size,BİZ TARAFTARI ASLA CİDDİYE ALMADIKLARI VE APTAL,ENAYİ YERİNE KOYARAK KANDIRARAK HİÇ BİR ŞEYDEN ANLAMIYORMUŞUZ MESAJINI VERİYOR AKLI SIRA,NEDE OLSA ONLARA GÖRE KULÜBÜN ESAS SAHİBİ MADDİ MANEVİ HER DESTEĞİ VEREN TARAFTAR DEĞİL LİSECİ ZİHNİYETLE KULÜPTE SÖZ SAHİBİ OLARAK GÖRDÜKLERİ GENEL KURULMUŞ YANİ ANLAYACAĞINIZ KENDİLERİNİ SAĞLAMA ALMIŞLAR BİZE BİR ŞEY YAPAMAZLAR BİLİĞİMİZDENDE ŞAŞMAYIZ ANLAYIŞI VAR.

KİM NE DERSE DESİN VEDE İSTEDİĞİ ANLAMI ÇIKARSIN BEN BÖYLE YORUMLUYORUM BUNLARIN HAL HAREKETLERİNİ VE SÖYLEDİKLERİNİ.YAPTIKLARI İYİ ŞEYLERİ LÜKS GİBİ GÖRMEYELİM ÇÜNKÜ O İŞLER YAPMALARI GEREKEN VAZİFELERİDİR NORMAL İCRAATLERİDİR VE BU KADAR SKANDALLARINDAN SONRA ONLARI GÖRMEK BİLE İSTEMEM,İNŞALLAH TEZ ZAMANDA KURTULMAK ÜMİDİYLE.
 
İSTİFA ET!*

Şampiyonluğun sarhoşluğuna kapılıp GSTV'de "YILDIZLAR, BOMBALAR PATLAYACAK" diyerek taraftarı beklentiye sokup, sözünde durmadın.

Kulübe gelirken "GALATASARAY'IN*SANILDIĞI KADAR KÖTÜ FINANSAL SIKINTISI YOK" Dedin.*
Başkanlık koltuğuna otururken FFP tehlikesi var, para yok, maddi sıkınti var diyen yine sendin. Yine insanlara yalan söyleyip, kandırdın.*

Maddi sıkıntı içerisindeyiz dedin, Kiraladığın oyunculardan kiralama bedeli alamadın, üstüne maaşlarını kulüp tarafından karşıladın.

Maddi sıkıntı varsa, Neden Jem gibi bir oyuncuyu aldınız, Elindeki Dzemaili'den daha mı iyi? Şimdi gönderdiğin Dzemaili'nin de maaşını sen veriyorsun tutsana o adamı takımda Jem'e gerek yokken?

3 aylik transfer dönemi boyunca hergün başka bir basında transferler kampa yetişecek diye hergün soz verdin, lig başladı, son gün 3 oyuncu getiriyorsun. 3 aylık koca dönemde son dakika transferini bile beceremiyorsunuz.*

Televizyona çıktınız Taraftarı eleştirdiniz. Siz kimsiniz? Bir fenerli ancak gelse ancak o bu rezillikleri yapabilirdi!*

Bu gemi senle gitmez arkadaş! O makama saygımız var diye sana sövmüyoruz. Ama senin de o makama saygın varsa pılını pırtını toplayıp git, istifa et!*

Senin ne yalanına ne de tarihin en becereksiz yönetimine saygı duymuyoruz. Abini kardeşini alayını al defol.*

Bu kulübü artık rant haline kendi reklamınızı yapacağınız bir oluşum içine sokmayın yeter!

Yalancısın bu Galatasaray için şu dakikaya kadar yararın olmadı bari şimdi olsun. Bir iyilik yap ve istifa et Dursun!
‪#‎DursunÖzbekistifaEt‬
 
Canlı yayında şu anda. Başından beri izliyorum. Daha fazla dayanamayacağım. Böyle cahillik, yalancılık, kibir olmaz. Böyle rezil bir Galatasaray başkanı olamaz! Resmen utandım.
 
Dursun Özbek Habertürk canlı yayınındaki açıklamaları

Başkanı canlı yayında ilk defa izledim. Çok sayıda proje yapma amacında. Söylediklerinden edindiğim izlenim tamamen ekonomiye odaklı. Gördüğüm eksiklik başkanın halkla ilişkiler konusunda ciddi desteğe ihtiyacı olduğu. Kendinden emin, taraftara sinerji verecek türde ne projeleri var ne de tavrı bu yönde. Kulübün içinde bulunduğu ekonomik durumla ilgili söyledikleri doğru ancak aylarca "İbrahimovic, tarihin en büyük sponsoru" lafları dönerken çıt çıkarmazsanız beklenti yükselir, şimdi söyledikleriniz anlamsızlaşır ve yaptığınız olumlu şeyler de bu hengamede fark edilmez.
Basketbolu ilgilendiren konular ise; GS Store yapılanmaya gidecek ve gelirleri amatör sporlara ayrılacak. Bu gayet olumlu adım. Ancak sponsor gelirlerini arttırmak için çok umutsuz konuştu başkan. Oysa amatör branşlara ayrı bir yönetim oluşturulsa sponsor vb gelirlerde artış olacağına eminim. Seyrantepe'ye bir salon yapmak istediğini ve bu amaçla Gençlik Spor Bakanlığı'na başvuracağını söyledi.Umarım bu eyleme geçer.
ve Ataman-Milli takım olayı. Başkan "koçumuzun milli takımı çalıştırması bizim için onur.Sonrası federasyonun bileceği iş " dedi. fazlasıyla edilgen bir yaklaşım. Şikeci Aziz açıkça Ataman'ı yıpratma peşinde. Bu eylemleri sezon içinde de sürecektir. "Federasyon sözleşmesine sahip çıkmalı" ya da "federasyonu Harun Erdenay yönetiyor biliyordum. Görüyorum ki bağımsız değil. Adaletli bir yönetim gösterip göstermeyeceğinin takipçisi olacağız" benzeri hocamız yalnız değil türünden yaklaşımı olmalıydı. Bu bir satranç oyunu susarsak ardından başka hamleler gelecek. Yoksa olay Ataman milli takım değil. Olsa da olur olmasa da...
Özetle başkan durumun farkında tedavi için ise güven vermedi bana. Umarım yanılırım.
 
Kimse yokken taşın altına eline sokan muhterem başkanımız neden yüzlerce kişinin aidatını ödeyip oy kazandı onu da bi açıklasa keşke.
 
Karşısında Halil Özer hariç doğru, düzgün soru soran kimse yoktu. Onun da sorularını edilgen cevapladı veya cevaplamadı, geçiştirdi ulu başkanımız. Özellikle Faik Çetiner'in sorduğu bazı soruların ısmarlama olduğunu düşünüyorum. Çünkü bazı soruların cevabında kullanılan Türkçe ile bazılarında kullanılan çok farklıydı.

Hemen başlarda bir palavra attı Denayer 30 milyon euro/pound diye. Sonra transfermarktta 3 milyon euro değer biçildiği haberi geldi. Konuyu City satın alma opsiyonu için 30 milyon pound istediye çevirdi.
İkinci yalan Melo yıllık 5 milyon euro alıyor. 3.1 m euro senelik ücret alan Melo'nun 5 milyon euro kazanması için maç başı 25 bin eurodan 76 maç yapması lazım. Herhalde futboldan arta kalan zamanlarda basket, voleybol, su topu şubelerinde filan oynuyor. Aslan besleyen yemini düşünmez, ulu başkan.

Kahvehane ağzıyla konuştuğunu gördüm. Tamam ben de İstanbul Türkçesi konuşmuyorum fakat koskoca Galatasaray başkanı; "Abdurrahim bana el işareti yaptı gittim "Ne var?" dedim. Abdurrahim, Abi kulun olayım Servet Beyle çık sen de. Dursun; "Olum" yapma dedim." şeklinde konuşmaz, konuşamaz. 30 milyon kişiyi temsil ediyorsunuz orada hala farkında değilsiniz.

Real Madrid yöneticileri ile yemek yemesinden bahsetti. Ulu başkanım, ben bir aciz taraftar olarak onlarla yarışmak istiyorum. Onların seviyesine çıkmak istiyorum. Siz ise onlardan sanki uzaydan gelmiş gibi bahsediyorsunuz. Sanırım arada hedef farkı var. 3 ayda 3 yıllık rezil olmuşken, gelin istifa ediniz. İSTİFA DA BİR HİZMETTİR!
 
Kevin transferi açıklamalarıyla Hamza'yı yalanladı. Hamza ne dedi TRT3'te "Kevin'le o sabah görüşmeye başladık daha önce ilgileniyorduk ama asıl temas o sabah oldu" başkan ne diyor "zaten uzun süredir görüşme halindeydik o gün anlaşma oldu". Neden özel uçak tutmadınız diyen yok. Şimdi 50 bin dolar vermemek için 900 bin euro çöpe gitti. Yöneticiler yokken esip gürleyen Serdar doğru düzgün soru soramadı. Halil Özer soru sorayım dedi başkan soruları beğenmedi. Adam soruyor Haziran'dan Melo'nun durumu belli neden tedbir almadınız cevap "28 kişilik kadro var" işte o kadro biri diğerine alternatif olsun diye var Bilal ve Kemik mi alternatif.
Biri soramadı şu tarihin en büyük sponsorluğunu.
 
Bu adam bana sadece nisan ayında "Galatasaray in yazılıp çizilen gibi borcu yok, ben bizzat maliyenin başındayım durumumuz iyi" cümlesini açıklasın. Canlı yayında bizzat bu cümleyi söyledi.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Başkan çok açık konuştu ve herşeye cevap verdi.Bukadar tepki neden oldu burada onu anlamadım.

Mali durumu iyileştirmeden kapalı salondan Melo dan bahsetti.Gayet mantıklı açıklamalar.

Başkan sallasın istiyor heralde millet.,

Geçen sene A.Yıldırım tek transfer yaptı oda fos çıktı zaten kimse bukadar yüklenmedi.

Enteresan taraftarımız oldu Hiçbirşeyden memnun olmuyorlar.Hayırlısı olsun!!!!
 
Ne cevap verdi. Kevin transferinde ya başkan ya da Hamza yalan söyledi. Melo için gideceği belli adamın yerine transferi neden yapmadınız sorusuna atar gider yaptı. Takmış kafayı otele. Yılda 5 milyon dolar kira geliri bekliyor. Kimse de sormuyor nasıl olacak?
Yine kimse sormadı tarihin en büyük sponsorluğunu. Belli ki bunları bunları sorun demiş programdakilere. Cevaplar sorulandı. Alıştık artık ülke de herkes böyle yapıyor. 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014 sezonları için zarar sayılıyor diyor. Taa Adnan Polat dönemi transferleri sayıyor. 2014 mayısı öncesinin verilerine baktılar diyor. Dzemali Pandev diye sayıklıyor. Sneijder'in bonservisini ödüyorum diyor. Sana attığı gollerle parasını 5 kez çıkarmış adamın parasını ödemeyi sorun ediyor.
 
Başkanın katıldığı programı izledim. Bazı açıklamalarında dehşete düştüm. Bazı açıklamaları ise ümit verdi.

Mağzacılık, stad ve salon projesi, otel projesi, tac spor, riva açıklamaları tatmin ediciydi. Sadece futbol odaklı olmaması da güzel bir durum.

Transferler açıklamaları ve genel olarak iletişimi ise kötü. Daha net ve açıklayıcı anlatabilmeli.

Sponsor olarak basketbolda Odebank ile anlaştığımızı söyledi. Futbolda ise Garenta'nın dışında Thy, Coca Cola isimlerini verdi.
 
Ne cevap verdi. Kevin transferinde ya başkan ya da Hamza yalan söyledi. Melo için gideceği belli adamın yerine transferi neden yapmadınız sorusuna atar gider yaptı. Takmış kafayı otele. Yılda 5 milyon dolar kira geliri bekliyor. Kimse de sormuyor nasıl olacak?
Yine kimse sormadı tarihin en büyük sponsorluğunu. Belli ki bunları bunları sorun demiş programdakilere. Cevaplar sorulandı. Alıştık artık ülke de herkes böyle yapıyor. 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014 sezonları için zarar sayılıyor diyor. Taa Adnan Polat dönemi transferleri sayıyor. 2014 mayısı öncesinin verilerine baktılar diyor. Dzemali Pandev diye sayıklıyor. Sneijder'in bonservisini ödüyorum diyor. Sana attığı gollerle parasını 5 kez çıkarmış adamın parasını ödemeyi sorun ediyor.

Kevin olayında Hamza hoca da 2 aydır görüşüyoruz gibi bir lşey dememiş miydi?

Sneijder içinde dediği çok doğru. Burada sorun onun bonservisi değil plansız yapılan harcamaların ilerki yıllara etkisi. Evet sneijder bir istisna ama ortada bu plansızlıktan giden miltyon eurolar var. Doğru söylediği şeyler için eleştirmeyelim.

Kevinaçıklaması, Melo durumu, sponsorluk ve transferler için söylediği yalan yanlış sözler eleştirilmeli ama sırf bunlar yüzünden her dediğine yanlış gözüyle bakılmamalı.
 

Üst