Galatasaray:52-Bakırköy:45 (Genç Bn.)

Genç takımımızn önemli bir maçı var Çarşamba günü Ahmet Cömert'te. İlk maçı sanırım kaybetmişiz, rövanşlı almalıyız. Haydi desteğe....

uA_Yakup' Alıntı:
Erken kalkabilirsem gelicem..Bugün 6 da kalktım inşallah yarın o saat de kalkmam da gelirim..
Abi sen beni de geçmişsin en son 2 uzatmaya giden ve 08:00'da biten Detroit-New Jersey maçından sonra 16:00'da kalkmıştım.

yanlış hatırlamıyo sam 52-45 kazandık
bize en az 6 farklı galibiyet gerekiyomus bakırköyün üstüne cıkmak için 7 sayıyla kazandık

macin 2.periyoduna yetisebildik ancak.takim olarak daha iyi oldugumuz günleri de hatirliyorum.Mactan aklimda kalanlar:
Saynur icin fazla birsey söylemeye gerek,o bu takimin cok üstünde A kadroda süre almali mutlaka.
Bugün macin yildizi Beril'di bence. Cok iyi bir sutör. girdigimiz andan itibaren saydim 6/4 üclük atti.Daha öncesi varmi bilemiyorum.
Hilal yine her zamanki gibi cok iyi mücadele etti.Ben onun icin Ceylan 2 diyorum. Igne deligi gibi yerlerden geciyor topla.
Sevda ribauntlarda cok iyiydi Saynurla beraber..
Bu takim A takima cok iyi oyuncular verecek inaniyorum.

İlk maçı 6 sayı farkla kaybetmiş oldugumuzdan alınan 7 farklı galibiyet gayet iyi oldu. Bana kalırsa çok daha farklı alabileceğimiz bir karşılaşmaydı ama yine de amaçlanan skorla kazandığımıza seviniyoruz.

Murat, Önder, Cem ve Semih' le Ahmet Cömert' deydik. Özellikle A Takım kadrosunda yer alan Saynur TOZLU gerçekten de genç takım ligi için birkaç gömlek fazla bir isim. Önder' e katılıyorum, A Takım da çok daha fazla süre almalı. Post hareketleri gayet yerinde, bir de fake atmayı düşünse ;)

Takim maca basliyor ve bitiriyor.
En azindan savunma icin rotasyon uygulanmali.Zaten hucumda Saynur oldugu surece sikinti cekmeyiz.

Ozel notum Berile.Mactan sonrada soyledim.Boyle sut atmasi ablalarina ayip :wink:

maça gelen uaflorya grubunu da tebrik etmek lazim...umarim bu ilgi giderek artar...

floryada oturan kişi olarak.. gerçekten ilgi giderek yükselior basketbola buradada.. arkadaşların pankart yaptırıp maçlara gelmesi güzel ..

(Ah şu küçük bayan maçları biraz daha geç olsa diyeceğim. hafta içi 6 ya kadar işteyiz malum.. hafta sonu çıkarırız acısını)