Galatasaray:52-Bakırköy:45 (Genç Bn.)

Genç takımımızn önemli bir maçı var Çarşamba günü Ahmet Cömert'te. İlk maçı sanırım kaybetmişiz, rövanşlı almalıyız. Haydi desteğe....
 
uA_Yakup' Alıntı:
Erken kalkabilirsem gelicem..Bugün 6 da kalktım inşallah yarın o saat de kalkmam da gelirim..
Abi sen beni de geçmişsin en son 2 uzatmaya giden ve 08:00'da biten Detroit-New Jersey maçından sonra 16:00'da kalkmıştım.
 
yanlış hatırlamıyo sam 52-45 kazandık
bize en az 6 farklı galibiyet gerekiyomus bakırköyün üstüne cıkmak için 7 sayıyla kazandık
 
macin 2.periyoduna yetisebildik ancak.takim olarak daha iyi oldugumuz günleri de hatirliyorum.Mactan aklimda kalanlar:
Saynur icin fazla birsey söylemeye gerek,o bu takimin cok üstünde A kadroda süre almali mutlaka.
Bugün macin yildizi Beril'di bence. Cok iyi bir sutör. girdigimiz andan itibaren saydim 6/4 üclük atti.Daha öncesi varmi bilemiyorum.
Hilal yine her zamanki gibi cok iyi mücadele etti.Ben onun icin Ceylan 2 diyorum. Igne deligi gibi yerlerden geciyor topla.
Sevda ribauntlarda cok iyiydi Saynurla beraber..
Bu takim A takima cok iyi oyuncular verecek inaniyorum.
 
İlk maçı 6 sayı farkla kaybetmiş oldugumuzdan alınan 7 farklı galibiyet gayet iyi oldu. Bana kalırsa çok daha farklı alabileceğimiz bir karşılaşmaydı ama yine de amaçlanan skorla kazandığımıza seviniyoruz.

Murat, Önder, Cem ve Semih' le Ahmet Cömert' deydik. Özellikle A Takım kadrosunda yer alan Saynur TOZLU gerçekten de genç takım ligi için birkaç gömlek fazla bir isim. Önder' e katılıyorum, A Takım da çok daha fazla süre almalı. Post hareketleri gayet yerinde, bir de fake atmayı düşünse ;)
 
Takim maca basliyor ve bitiriyor.
En azindan savunma icin rotasyon uygulanmali.Zaten hucumda Saynur oldugu surece sikinti cekmeyiz.

Ozel notum Berile.Mactan sonrada soyledim.Boyle sut atmasi ablalarina ayip :wink:
 
floryada oturan kişi olarak.. gerçekten ilgi giderek yükselior basketbola buradada.. arkadaşların pankart yaptırıp maçlara gelmesi güzel ..

(Ah şu küçük bayan maçları biraz daha geç olsa diyeceğim. hafta içi 6 ya kadar işteyiz malum.. hafta sonu çıkarırız acısını)
 

Üst