Biraz uzun bir yazı olacak şimdiden okumaya kalkacaklara Allah sabır versin
Öncelikle benim için Galatasaray değerleri ve o formaya saygı herşeyden önemlidir. O yüzden o formanın değerini bilen, o forma için terinin son damlasına kadar mücadele eden kim olursa olsun benim gözümde 1 numaradır. İstediği kadar yetenekli olsun ama o formanın değerini bilmiyor ise benim için ilk grubun 100de 1 i kadar değeri yoktur. O yüzden hepinize teşekkürler o formanın anlamını bildiğinizi bugün gösterdiniz.
Bugüne gelince maçın kaçma nedenlerinin başında serbest atışlar ve hakemler var. Hakemler bugün biz steps diye feryadı bastıktan sonra çaldılar bazı stepsleri, vermedikleri o kadar çok karar da var ki... AMA kızlar hakem hiç bir zaman bir mazaret olmamalı. Gerekirse hakem de yenilmeli. Maalesef bugün yaşananlar bizim A bayan basketbol takımımızın maçlarında da yaşanıyor. Ahmet abi eminim şu yazacaklarıma 1000lerce örnek verebilir. Genellikle hakemler baştan çok yanlış kararlar veriyor maç kopma noktasına gelince de "denge" unsurunu göz önüne alıp bizim lehimize saçma kararlar veriyor. Bir hatayı başka bir hatayla kapatmak hataların en büyüklerindendir zaten. O yüzden hakemler hiç bir zaman bir mazaret olmamalı sizler için.
Bazılarınız özür dilemiş, buna gerek yok. Bence özür "mücadele" edilmezse dilenmelidir. Mücadele ettikten sonra sonuç istendiği gibi olmuyorsa bunda özür dilenecek bir şey yoktur. Sizler böyle mücadele edin, topa atlayın, gerçekten yorulun, maçı kazanmak için elinizden geleni yapın, yapmazsanız bunları, özür dilemenin bir mantığı olur. Sizdeki ışığı gördükten sonra, eminim hiçbir zaman özür dilemek zorunda kalmayacaksınız mücadelenizden ötürü.
@ftw: Maç dönüşü cem tekneden atlıyordu zor tuttuk X ile ,macera gibi geldik... demiş. Atlamıyordum sadece "atlamaya hazır olun" diye bir uyarıda bulundum