Galatasaray :54 Dsi:60 ( Yıldız Bayanlar)

saol haklısın ama ben o formanın hakkını veremedim galiba bugün neyse artık bi dahaki maça bakıcaz.. herşeye rağmen bizi desteklediğiniz için teşekkürler!
 
Kızlarımızın canları saolsun , çok istekliydiler ama olmadı...

Maçta yenilmemizin tek sebebi üçlüklerden ve hakemden dolaydır.Sanırım biz 2 üçlük attık rakip 6 tane.Çıkmayan topu dışarda diye veren ,kasti faülü vermeyen ,oyuncumuz değmediği hale hücüm faul veren ve bunun gibi pozisyonlarla maçı katletti.Takımımızın mücadelesi çok iyiydi rakip bayağı steps yaptı,buda bunun göstergesidir.Maç sonu gözleri dolan oyuncularımız bizlerin gururu...

Maç dönüşü cem tekneden atlıyordu zor tuttuk X ile ,macera gibi geldik... :lol:
 
Kizlar hepinizin gozlerinden opuyorum..
Tebrikler hepinize.
Bugunku maglubiyetin ilk sorumlusu genc olan hakem digeride sans faktoruydu.Siz boyle mucadele edin sahaya herseyinizi koyun yeter.
Sizden bekledigimiz tek sey bu.
Bakin bu forumda Bayan Takiminin bolumu daha ustte.Nedenini Bayan Takimi yazisi altinda okuyabilirsiniz.
Emin olun siz A takimdan daha fazla mucadele ediyorsunuz.Ben Erkek takimlarinida seyrediyorum elimden geldigince.Sizin mucadelenizin su kadarda biri degil yanina bile yaklasamazlar.
Birtan hocamizin sizi iyi yerlere getirecegini umuyorum.Taktik olarak cok eksiginiz var.Ama bu yureklerinizle kolaylikla asarsiniz.
Nicklerinizin altinada artik hakediyorsunuz yazilarinizi.

Inanin bana calisirsaniz cogunuz iyi yerlere geliceksiniz.Bir kaciniza ozel sozlerim olucak.Buraya yazmak istemiyorum.

Tebrikler yeniden.Artik uzulmek yerine onunuzdeki maca hazirlanin lutfen.
 
image_00012.jpg

image_00007.jpg

image_00013.jpg
 
o genç olan hakem basketbolu biliosa bnde noliim
önünde olan 3243842934 stepsi görmedi

sonra tepkilerden nası döndüler
adam gibi maç yönetin bari
 
bugünkü yenilgiden dolayı hepinizden takım adına özür dilerim umarım bize olan inancınızı kaybetmemişsinizdir.Pazartesi yıldırım bosna maçımız war o maçta kendimizi size tekrar kanıtlıcaz
 
yaso sen yaso dedigin için öle yazıorum. sizin bize birşey kanıtlamanıza gerek yok biz sizden sadece yüreginizi topu kapmak için verdiginiz mücadeleyi izlemek adına maça geliorus yenilin yenin gerçekten bizler için önemli digil ama kalpten yürekten oynayın bunuda bize hissettirin biz buna razıyıs.diger maçlarada inşalalh gelicez
 
Evet bayrampasa.
Kamyon kaldiriyoruz gsbasket olarak =)

Caglayandan bu pazarki Besiktas macina ve pazartesi yildizlarin macina destek bekliyoruz.
 
çağlayan grubu maçlar için çok önemli aslında.. güçlü geliyorlar basket maçlarına.. ilk başta sadece gaz falan sandım ama değiller bu işe sarıldılar bravo.. umarım yine gelirler
 
26.OCAK.2005 ÇARŞAMBA CAFERAĞA S.S.
18:30 DSİ GALATASARAY GBN


Bize kendinizi kanitlamaniza gerek yok daha onceki yazimda da yazdigim gibi.
Ama illa kendinize kanitlamak istiyorsaniz buyurun size firsat :wink:
 
Biraz uzun bir yazı olacak şimdiden okumaya kalkacaklara Allah sabır versin :)

Öncelikle benim için Galatasaray değerleri ve o formaya saygı herşeyden önemlidir. O yüzden o formanın değerini bilen, o forma için terinin son damlasına kadar mücadele eden kim olursa olsun benim gözümde 1 numaradır. İstediği kadar yetenekli olsun ama o formanın değerini bilmiyor ise benim için ilk grubun 100de 1 i kadar değeri yoktur. O yüzden hepinize teşekkürler o formanın anlamını bildiğinizi bugün gösterdiniz.

Bugüne gelince maçın kaçma nedenlerinin başında serbest atışlar ve hakemler var. Hakemler bugün biz steps diye feryadı bastıktan sonra çaldılar bazı stepsleri, vermedikleri o kadar çok karar da var ki... AMA kızlar hakem hiç bir zaman bir mazaret olmamalı. Gerekirse hakem de yenilmeli. Maalesef bugün yaşananlar bizim A bayan basketbol takımımızın maçlarında da yaşanıyor. Ahmet abi eminim şu yazacaklarıma 1000lerce örnek verebilir. Genellikle hakemler baştan çok yanlış kararlar veriyor maç kopma noktasına gelince de "denge" unsurunu göz önüne alıp bizim lehimize saçma kararlar veriyor. Bir hatayı başka bir hatayla kapatmak hataların en büyüklerindendir zaten. O yüzden hakemler hiç bir zaman bir mazaret olmamalı sizler için.

Bazılarınız özür dilemiş, buna gerek yok. Bence özür "mücadele" edilmezse dilenmelidir. Mücadele ettikten sonra sonuç istendiği gibi olmuyorsa bunda özür dilenecek bir şey yoktur. Sizler böyle mücadele edin, topa atlayın, gerçekten yorulun, maçı kazanmak için elinizden geleni yapın, yapmazsanız bunları, özür dilemenin bir mantığı olur. Sizdeki ışığı gördükten sonra, eminim hiçbir zaman özür dilemek zorunda kalmayacaksınız mücadelenizden ötürü.

@ftw: Maç dönüşü cem tekneden atlıyordu zor tuttuk X ile ,macera gibi geldik... demiş. Atlamıyordum sadece "atlamaya hazır olun" diye bir uyarıda bulundum :)
 
Aslı dünkü maç için hiçte moralini bozma maça tam konsantire olamamıştık.Genede herkez istiyordu o maçı ama istemek yeterli değilmiş oynamakta gerekiyor.Moralini bozma KAPTAN.
 
slm dünkü maçımızda tüm oyunumuzu sergilediğimize inanıyoruz ama bir maç kazanmak için gerekli olan birazda şansları olması lazımdır dümkü maçta şans bizden pek fazla yana değildi ............
 
Aslan parçaları aslan yürekliler siz yüreğinizle oynayın biz sizi her yerde her şartta destekliyelim..
NE MUTLU GALATASARAY'lıyım diyene..
onurcukkk reis Bayrampaşa'ya kamyon kaldırsanaaaa kaldırsanaaaaa :=))
 
biz gönüllere çektik bayrağı direkler değil
biz tarihe yazdık ismimizi duvarlara değil
biz klaslarla coştuk
kalaslarla değil
ve biz avrupada açtıık bayrağımızı
kadıköyde değil
iç hatlarda değil
dış hatlarda bekledik biz
şakşakçılara değil
dünyaya poz verdik biz
vede efsanelerle değil
İMPARATORLARLA BÜYÜDÜK BİİİİİİİZ
 

Üst