öldüm...X' Alıntı:Evet bayrampasa.
Kamyon kaldiriyoruz gsbasket olarak =)
Caglayandan bu pazarki Besiktas macina ve pazartesi yildizlarin macina destek bekliyoruz.
öldüm...X' Alıntı:Evet bayrampasa.
Caglayandan bu pazarki Besiktas macina ve pazartesi yildizlarin macina destek bekliyoruz.
Hiç hatırlamıyorum çok yıllar önceydi, 2sene önce gittim en son o zaman aklıma gelmemişti. Bakarım bulursam erken gidip bütün kapıları denerimpelin #11' Alıntı:pazartesi maç saatini tam olarak bilmiyorum tam kesinleştii zaman hbr verirm bu arada kaç numaralı soyunma odası
cemcemgs' Alıntı:Bana vapur demeyin arada ve "atlamya hazır olun"...
X' Alıntı:Motorda diyebiliriz.
Abi birakin sakayida atlamaya hazir olun.
pelin #11' Alıntı:saol benide aydınlatmış oldun peki gelcekmisiniz
Utku;güzel sözlerin için sağol..Zaten biz selim le beraber hep geliyoduk..Yaklaşık 4-5 senedir..Ama şimdi toplu gelmeye başladık..Febe maçında 20 kişiydik.Efes maçında da 15...Ama bu sayı her maça yansıycak ve git gide artacagız inşallah..Ben bide bununla kalmayıp efes maçına bizim okulun kızlarını getirdim 20 kişi..Mehmet abi bilir..Sağolsun oda bana yardımcı oldu..utku' Alıntı:çağlayan grubu maçlar için çok önemli aslında.. güçlü geliyorlar basket maçlarına.. ilk başta sadece gaz falan sandım ama değiller bu işe sarıldılar bravo.. umarım yine gelirler
Murat abi inan bu yazıyı görmedim..Görseydim tabikide gelirdik..Biz galatasaray için varız..Bunu da herkese kanıtlıyacagız..Bide şu deplasman maçlarına gitme işini bi konussak..Biz uA_Çağlayan olarak böyle birşey olursa destek veririz..X' Alıntı:Evet bayrampasa.