t_mac' Alıntı:
acaba tv yayını olacak mı.
bu arada ilk mactan sonra ki iki mac kendi evimizde eger kendi evimizdeki macları alırdak zaten son maca kalıyo orda da taraftar gerekeni yapar :atki :atki :atki
maçın perşembe olacağı kesinse, ntv'in haftalık programında perşembe hariç ger gün (çar,cuma, cmrts, pzr) tbl maç yayını var. Anlaşılan NTV ülker GS macının rating almayacagini dusunuyor. Acikcasi ilk maci izlemek isterdim. en azindan serinin devamı acisindan onemli bir gosterge olur.
Ben ulker'in efes'ten daha kolay bir lokma oldugunu dusunuyordum ancak efes'te granger'ın olmaması duzeni bir hayli bozmus gibi. Ama Efes'in pota altı oyuncuları cok guclu. bu nedenle ulker'in cikmasini 1-0 geride baslayacak olmamaıza ragmen (ulker efes macini seyrederken) istemistim.
Ulker aslına bakarsanız yenilmeyecek bir takım degil. ciddi sorunları var. oyun kurucuları iyi savunma yapmıyor. bu nedenle zaman zaman muhtemelen iki numaraları ile dixon'u durdurmaya calısacaklar. muhtemelen'de omer'i dixon'un uzerine verecekler. bu surecte bizim iki numara (bence hadley oynamalı) ama muhtemelen şemso olacak içeri drive ederek ulkeri zorlayabilir. Ulker'in pota altı savunmada da zaafları var. bunlardan da yararlanmak gerek. ama bizim de onemli bir zaafımız "sevgili" halilimiz var. teknik olarak yazılabilecek o kadar çok şey var ki. ama yazmayacağım, emeğime yazık olacağını dusunuyorum...
Fatih salak sacma fauller yapmaz ve alana karşı duzgun bir hucum setimiz olursa ulker'i yenebiliriz. Ama sorun o hucum setini olusturacak hoca'ya sahip olmamamızda ve Fatih'in vücudu büyüklüğünde bir zekaya sahip olmamasında.
benim besim; dixon, hadley, serhat, burak ve FATIH.
hadley ve serhat'ın her ikisinin de olmadığı donemlerde savunmada ciddi sorunlar yaşıyoruz...
bu arada biri huseyin'e ucluk sallamaması konusunda uyarırsa cok sevinirim.
izleyelim gorelim.
İstanbul'daki sevigili galatasaraylı kardeslerim. LUTFEN takımı destekleyin. FB macındaki kalabalıktan daha fazlası gerek ama o kalabalığın maç sonuna kadar tribünde kalması da gerek -İbo'nun provakasyonuna gelmeyin...mumkunse onu provoke edin!