GALATASARAY 57-47 Panküp Kayseri

Re: GALATASARAY - Panküp Kayseri | Çarşamba 19:30

Pota altında Fowles gibi bir oyuncumuz var doğru dürüst bir kere topla buluşturamıyoruz.

Nihan çok iyi oynuyor. Spartak maçında da gerçekten süper oynamıştı. İyi bir yedek oyuncu olarak bu takımda oynar.

Augustus nedir ya...Tamamen basketbol sut yeteneklerini kaybetmiş.Seneye sanırım kalacak değil.

Deniz Erdoğmuş' Alıntı:
Augustus nedir ya...Tamamen basketbol sut yeteneklerini kaybetmiş.Seneye sanırım kalacak değil.

Bir maç skor yapamayan herkesi gönderecek miyiz ? O zaman Fowles de gitsin 0 sayısı var

Augustus her maç böyle..Dış şut atamıyor.. Zaten bu sene de geçsin,dayanalım seneye umarım coachun(kim olacaksa) istediği oyuncular alınır.

Bu takimi izlemek keyif vermiyor.

Neden bu istikrarsızlık, ya da daha zamanla daha iyiye gitmeme sorunumuz bir türlü çözemedim.... Net, akıllı, sırtımızı dayayacağımız, güven duyacağmız skorerimiz daha doğrusu çok sağlam oyuncumuz yok ya da çok az var.....
Yani 9 galibiyetimiz var ama ben hala o düzeni bulamadığmıza inanıyorum. İnşallah düzeleceğiz, çok daha iyi olacağız.....Hayırlısı...

Çok olumsuz düşünmek, karamsar olmak da istemiyorum gerçi...
Neyse daha iyi olacak, olacağız...

Mesele iyi kötü olmak değil.Umutsuz ev kadınları modundalar resmen.Maça gitmeyi geçtim,izleyesim bile gelmiyor maçı.

Salih Coskun' Alıntı:
Bu takimi izlemek keyif vermiyor.

Kesinlikle..İzlenecek bir tarafı yok takımın.. Oktay Mahmudi'nin takımını izleyince bu tarz maçlara bakasım gelmiyor. Catchings deniyordu en son,ben onu takımda zannediyorsam artık bayan şubesini ne kadar takip ettiğimi anlayın..Aynı şey bayan voleybol ve futbol için de geçerli..

Maçı izlemiyorum da sanırım 30 sayıda gerideyiz.

Yoksa Fenerbahçe Botaş'ı zar zor yenerken onları öven kişiler, Fenerbaçe'yi yenen Panküp'e karşı biz önde olsak överlerdi bizi de.

Skor kaç kaç?

Tek tek bakınca kötü oyuncu da transfer etmiyoruz, ama futboldaki gibi gelen gün geçtikçe oyundan düşüyor, kötüleşiyor ve sonunda bizi de resmen küstürüyor, karamsarlaştırıyor, soğutuyor.......