• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray 58-75 Fenerbahce

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Coach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:23
Re: Ankara'ya Akıyoruz Part'2

Kutay Bey, siz beni iflas ettireceksiniz... Neyse battı balık yan gider, karper de olsun. : )

Yunus, hadi senin çayın büyük bardakta olsun, daha fazla zorlama şansını. : )

Büyüksün Onur Abim. Bu kıyağını asla unutmayacağım. :)

gidelim, görelim.

Geleceğiz. . .

Umarım İstanbul olur =)

Deme bunu Burak şimdi tartışmalara yol açcaksın :) Bizim için mekan sorun değil her türlü takımımızı destekleyeceğiz.

Çok heveslendim bu konuda nerede olursa olsun gitmek için her şeyi yapıcağım da, Ankara'da olsun ya değişiklik olsun hem :) bide biletlerle ilgili bir bilgi falan var mıdır diye girdim başlığa daha salon belli değilmiş :D

arkadaşlar maçın tarihi ve yeri belli oldu mu_?

Bilal Tokat' Alıntı:
arkadaşlar maçın tarihi ve yeri belli oldu mu_?

20 Ekim Çarşamba, yeri belli değil ama büyük ihtimalle Ankara.

Bayanlar Ankara, Erkekler İstanbul.

Bekliyoruz artık... :)

Murat İNAL' Alıntı:
Bayanlar Ankara, Erkekler İstanbul.
Benim için bir sakıncası yok. : )

Karper pahalı olur ama Onur Abi bunu hiç düşündün mü? :)

Ankara'da olması çok güzel olmuş :) Biz de bir maça gidebileceğiz nihayet.

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Ankara'da olması çok güzel olmuş :) Biz de bir maça gidebileceğiz nihayet.

ankarada olması güzel olmuş ama çarşamba olması hiç güzel olmamış. Sadece İstanbul'dan ve diğer şehirlerden gidecekler için değil, Ankara'dan gelecekler için de kötü.. Hafta içi maç, herkes için eziyet, zorluk. İşe giden var, okula giden var, uzaktan gelen var.. Konuştuğumuz da bir kadın basketbol maçı neticesinde Galatasaray-fenerbahçe de olsa.. kadın basketboluna ilgi malumunuz..bu maça kimse yoğun ilgi, dolu tribün falan beklemesin bence.. temennimiz o ama çok zor, mesela ben " gitmeye çalışayım, inşallah giderim, gitmek istiyorum "noktasındaydım , tek kalemde çizdim üzerini, bitti gitti..

Alperen Kaplan' Alıntı:
Karper pahalı olur ama Onur Abi bunu hiç düşündün mü? :)
Alperen artık yarı Ankaralı sayılır, hem o zamana kadar burslarını da almaya başlar diye rahat rahat söz veriyordum ben. : )

Ee Onur bey nasılsa tanıştık artık ne ısmarlıyorsunuz Ankara'da ? Yanıma zaten cüzdanımdan bir tek kimliğimi alıp geleceğim. Gerisi için Onur abi 8)

Oho, menü çoktan belli oldu Deniz; pekmezli sıcak sıcak meşhur Ankara Simidi ile çay. Hatırlı konuklara bir de karper peyniri. : )

Keşke haftasonu olsaymış şu maç

ankaraya gelen varmı gitmeye niyetim var orgizesyon olmadan zor ve maç saati önemli istanbuldan ankara trenle altı saat

Onur Yavuz' Alıntı:
Oho, menü çoktan belli oldu Deniz; pekmezli sıcak sıcak meşhur Ankara Simidi ile çay. Hatırlı konuklara bir de karper peyniri. : )
Yarım karper eder miyim Onur Bey :P

Geri