• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray 58-75 Fenerbahce

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Coach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:23
Re: Ankara'ya Akıyoruz Part'2

size afiyet olsun karperle simit deniz ile onur ben bir önceki msjımda bir şey yazdım ben sizle tanışamadım ama bir şey sormuştum

İyi de Murat Bey herkesin size cevap verme zorunluluğu var mıdır?

Ayrıca, sizin yazınızın ardından Onur Abi herhangi bir şey yazmamış. Konuyla ilgilenen birisi geri dönecektir diye düşünüyorum.

Gün saymaya başladık artık..

Organizasyon konusuna bi girsek hoş olur az zaman kaldı çünkü. Otobüs , minibüs tarzı uygulamalara girecek miyiz forumcak. O kadar kişi olur muyuz kim gelir kim gelmez İstanbul'dan biraz bahsetsek ona göre bir plan yapalım

Federasyondan hala resmi bir açıklama yok sanırım.

Diana Taurasinin ciplak pozlarini izleyenler varmi :ehue

fenere yazik olacak medyamiz yakinda haber yapar :) bizim icin iyi olacak bu

Şu maçın Ankara'da olacağı kesin gibi değilmi arkadaşlar?

Eğer evet ise yanıt. O zaman nasıl gideceğimiz konusund aorganizasyona ve geleceklerin isim yazdımasına başlayabiliriz diye düşünüyorum.

ben trenle gimeyi düşünüyorum orginizasyon olmazsa salı gecesinden trenle

Trenle gitmenin dez avantajları da var. Ortak gitmek zor oluyor. Polis önlem alıyor zırt pırt polisle uğraşıyorsun. Sigara içemiyorsun;) Otobüs ayarlarsak beraber istediğimiz saatte gider ve gene aynı şekilde, istediğimiz saatte döneriz. Moderatör arkadaşlar bir yönlendirme yapsa da kimler gelecek maça, onları bir listelesek, ortak hareket ederlermi otobüs tutalımmı gibi:)

olur sühan ben kısmetse gelcem anca salı akşamı gidebilirim işten dolayı sabah orda olurum birlikte gidersek iyi tren daha rahat olur akşam saat 10da 10.30 da ve 11.30 da tren var sabah ankara güzel bir kahvaltı sonra maç saatini bekle ben üç kişiyle kısmetse gelcem

Murat Lale' Alıntı:
olur sühan ben kısmetse gelcem anca salı akşamı gidebilirim işten dolayı sabah orda olurum birlikte gidersek iyi tren daha rahat olur akşam saat 10da 10.30 da ve 11.30 da tren var sabah ankara güzel bir kahvaltı sonra maç saatini bekle ben üç kişiyle kısmetse gelcem
tren değilde otobus olsa daha iyi olur bence.

otobüs diyelim nasıl olcak firmaylamı gitcez yoksa orgizasyonlamı ayarlayacak

Murat Lale' Alıntı:
otobüs diyelim nasıl olcak firmaylamı gitcez yoksa orgizasyonlamı ayarlayacak

kişi sayısı belli olsun ona göre davranılır.

Belli bir kalabalık bulursak, otobüs tutup gitmeyi planlıyoruz. Maç 20:00'da başlayacak sanırım. Maçın başlaması, bitmesi, kupa töreni derken saat 22:30 da ancak salondan kendimizi atarız. Apar topat trene yetişeceğiz diye oradaki arkadaşalrla da pek konuşamayız son tren 11:30 sanırım.

Bu yüzden otobüs daha iyidir diye düşünüyorum. Daha pek ses yok. Murat 3 kişi diyor ben iki kişi oalcağım yiğiti de sayarsan 6 kişi ediyor:)

az kişide olsa da gidelim firmayla gelmek isteyen zaten belli eder kendini

Onur abi bu sözüm sanadır :) hani bana bir söz vermiştinya arşivden eurocup final maçının cdsi için bende Ankara'ya gelebilrsem belli değil demiştim bugün öğrendim geliyoruz abi cd'mi unutma sakın :)

Sühan Cem' Alıntı:
Belli bir kalabalık bulursak, otobüs tutup gitmeyi planlıyoruz. Maç 20:00'da başlayacak sanırım. Maçın başlaması, bitmesi, kupa töreni derken saat 22:30 da ancak salondan kendimizi atarız. Apar topat trene yetişeceğiz diye oradaki arkadaşalrla da pek konuşamayız son tren 11:30 sanırım.

Bu yüzden otobüs daha iyidir diye düşünüyorum. Daha pek ses yok. Murat 3 kişi diyor ben iki kişi oalcağım yiğiti de sayarsan 6 kişi ediyor:)

benide sayın 2 kişi olaraktan.

Aslında biraz romantik olacak ama benim istediğim en az bir otobüs GS taraftarının eşi çocuğu ile beraber deplasman keyfi yaşamasını istiyorum. Maç akşam 20:00'da olacaktır büyük ihtimalle. Bu da demektir ki sabah 9-10 gibi yola çıksak rahatlıkla varabiliriz. Ankara'da takılıp, ardından maçımıza geçebiliriz. Dönüş içinde cefasını çekmeden gene aynı otobüsle, aynı kişiler döneriz. Böyllelikle ailecek deplasman keyfi yaşamış oluruz. Moderasyona tekrar diyorum bunu örgütlerlerse, katılacak kişliler konusunda bir saptama yapılırsa, ona göre Emre Yüksel'inde katkıları ile otobüs tutar, eğlene eğlene gider ve geliriz.

Sühan Cem' Alıntı:
Aslında biraz romantik olacak ama benim istediğim en az bir otobüs GS taraftarının eşi çocuğu ile beraber deplasman keyfi yaşamasını istiyorum. Maç akşam 20:00'da olacaktır büyük ihtimalle. Bu da demektir ki sabah 9-10 gibi yola çıksak rahatlıkla varabiliriz. Ankara'da takılıp, ardından maçımıza geçebiliriz. Dönüş içinde cefasını çekmeden gene aynı otobüsle, aynı kişiler döneriz. Böyllelikle ailecek deplasman keyfi yaşamış oluruz. Moderasyona tekrar diyorum bunu örgütlerlerse, katılacak kişliler konusunda bir saptama yapılırsa, ona göre Emre Yüksel'inde katkıları ile otobüs tutar, eğlene eğlene gider ve geliriz.

zaten gsbasket olarak bir 40 kişilik otobusu dolduramıyorsak yazık derim kendi adıma.

çok güzel bencede bende eşimle gelirdim 25 günlük çoçuğumu kayınvalideye birakırdım bir gün oda olur sühan

Geri