• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray 58-75 Fenerbahce

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Coach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:23
Re: 20 Ekim'de Abdi İpekçi'deyiz...

Pınar Filiz' Alıntı:
[quote="Fatih Sinan Durak":217vktm4]Ya adı üstünde Cumhurbaşkanlığı kupası her zaman Ankara'da oynanırken tam benim gideceğim maçta İstanbul'da olması kafayı bozacam ya çok canım sıkıldı buna :( :( :(

senin canın sıkılmış olabilir ama bende tam tersi sevindim istanbulda olmasına.ankaraya nasıl gideceğimi düşünüyordum kara kara[/quote:217vktm4]
İstanbulda bu sene ligde 2 ve play-offlarda en az 3 maç olucak.Yazık değil mi Ankaraya?Cumhurbaşkanlığı makamı nerede acaba ve Bunları İstanbul'da oturduğum halde söylüyorum.Bencil olmamak gerek.

Pınar Filiz' Alıntı:
[quote="Fatih Sinan Durak":2d5nnbal]Ya adı üstünde Cumhurbaşkanlığı kupası her zaman Ankara'da oynanırken tam benim gideceğim maçta İstanbul'da olması kafayı bozacam ya çok canım sıkıldı buna :( :( :(

senin canın sıkılmış olabilir ama bende tam tersi sevindim istanbulda olmasına.ankaraya nasıl gideceğimi düşünüyordum kara kara[/quote:2d5nnbal]
Ben olaya şöyle baktığımdan canım sıkıldı İstanbul'da yaşayanlar zaten takımımızı sürekli izleme imkanına sahip senede iki kere Galatasaray Fenerbahçe maçı izleyebiliyorlar ama bu benim ilk olacaktı ve kendimi çok hazırlamıştım şimdi birdenbire büyük hayal kırıklığı oldu neyse çok zor ama belki İstanbul'ada geliriz diye ümit ederek kendimi biraz avutuyum bari

Fatih Sinan Durak' Alıntı:
Ya adı üstünde Cumhurbaşkanlığı kupası her zaman Ankara'da oynanırken tam benim gideceğim maçta İstanbul'da olması kafayı bozacam ya çok canım sıkıldı buna :( :( :(

o konu hakkında bende üzüldüm ama şu açıdan bakınca sevindim istanbulda olmasına.çalışmışlığım yok şuan işsizim belki yol parası bulamayacaktım gitmek için ondan dedim.

Aslında yazacak o kadar çok şey var ki ama konu farklı noktalara kayar. Biz en iyisi kararın "sportif" yönüyle ilgilenelim...

Bakalım daha neler göreceğiz....

GSBasket.Org olarak nerde alacağız yerimizi? 8)

hmm ilginc bir karar olmus. Bin kisiden daha fazla taraftar gelmez.

Erol Hakbilen' Alıntı:
hmm ilginc bir karar olmus. Bin kisiden daha fazla taraftar gelmez.

Geçen seneki Play-Off Final Serisi üçüncü maçında, Abdi İpekçi'de olan.. Orda mıydınız?

erkek basketbol takimizin eurocup daki macinda sadece 500 kisi geliyorsak. bayan macinda kac kisi geliriz ? Gecen sezon 1.5 bin kisiydik final serisinde yanlis hatirlamiyorsam buda abdi ipekci icin yeterli bir sayi degil sadece salonun yuzde 10 doldurduk, gerci fener seyirciside bizden daha az olacagi kesin

Erol Hakbilen' Alıntı:
erkek basketbol takimizin eurocup daki macinda sadece 500 kisi geliyorsak. bayan macinda kac kisi geliriz ? Gecen sezon 1.5 bin kisiydik final serisinde yanlis hatirlamiyorsam buda abdi ipekci icin yeterli bir sayi degil sadece salonun yuzde 10 doldurduk, gerci fener seyirciside bizden daha az olacagi kesin

bu sefer hafta içide olsa fenerlilerden 2 kat fazla olacağımıza inanıyorum abdi ipekçide.tek korkum bir olay çıktığında polis gerekli şekilde durdurabilecekler mi fenerleri.

cok ilginc bir durum var, ayni saate ve ayni gunde fenerbahce ulkerin kendi evinde oynayacagi euroleague maci var.. :) 20 fb taraftari gorursek sasarim

Güvenlik nasıl sağlanacak ? Hadi avrupa yakasındakiler için sorun değilde.Anadolu yakasından gelen Galatasaraylılar nasıl gelecek ? Büyük ihtimal fenerliler gruplar halinde gelecek metrobüslerle.

2003 yılında da yarı yarıya tribünlerde hayatımın en keyifli tribününü yaşamıştım. O güzel atmosferde o kalabalık tribünlerde en ufak bir olay dahi çıkmamıştı. Bunu sağlamak zor değil emin olun.

İşgüzar yöneticiler yüzünden senelerdir taraftarsız oynanıyor maçlar. Ben karşımda fener tribünü görmediğim zaman o fener maçından keyif alamıyorum şahsen. Rekabetin özünde olan budur. Gidip deplasmanda sarı kırmızıyı rakibe gösteremedikten sonra napıyım öyle rekabeti?

Bunun kıymetini ve değerini bilerek gidelim bu maça?

EL maçı Perşembe gününe alınır büyük ihtimalle. Aynı gün oynanacağını sanmıyorum. Oynanırsa zaten kimse EL maçına gitmez. Acı gerçek de olsa bu derbi her şeyden daha öte bir şeydir. Kimse sallamaz EL'miş falan. Zaten normal şartta da gitmiyorlar ki EL maçına :)

Semih Ural' Alıntı:
2003 yılında da yarı yarıya tribünlerde hayatımın en keyifli tribününü yaşamıştım. O güzel atmosferde o kalabalık tribünlerde en ufak bir olay dahi çıkmamıştı. Bunu sağlamak zor değil emin olun.

İşgüzar yöneticiler yüzünden senelerdir taraftarsız oynanıyor maçlar. Ben karşımda fener tribünü görmediğim zaman o fener maçından keyif alamıyorum şahsen. Rekabetin özünde olan budur. Gidip deplasmanda sarı kırmızıyı rakibe gösteremedikten sonra napıyım öyle rekabeti?

Ankara'dan bir organizasyon yapılacak mı?

Semih Ural' Alıntı:

Yarı yarıya tribün olan voleybol maçlarından aldığım keyifi hiçbir maçta almıyorum ben de.

Ankara'ya gitmek isterdim, orada taraftar sayısından çok fazla olmakmızı isterdim ama İstanbul'un da güzel yanları var. En azından hasta olsak bile gidebiliriz artık bu maça.

Evrende gelirmi maça :P

Uğur Güven' Alıntı:
Evrende gelirmi maça :P

Uğur provoke ediyorsun ama :)

Semih Ural' Alıntı:

katılıyorum..
yıllarca yarı yarıya oynandı bu maçlar.. hepsinde kavga çıktı diye bir şey yok.
bir iki atışma olur, öyle kalır..
yukarıda Erol arkadaş 500 galatasaraylı gelir demiş..
500 Galatasaraylı maç başladıktan sonra gelir, yetişemeyenler..
Bu maç Fenerbahçe maçı, basketbolu, bayan basketbolunu çok takip etmeyen taraftarlar da gelecektir.. Tüm tribüncüler tam kadro orada olur.. Herkes rahat olsun.
Az olma, tribünde ezilme, tezahürat olarak altta kalma şansımız yok..
Ayrıca Euroleague yönetiminin bu maç yüzünden diğer maçın gününü, saatini değiştireceğini hiç sanmıyorum..O, çok daha büyük ve komple bir organizasyon..
Fenerbahçe taraftarı da burada Galatasarayla atışmak fırsatı varken o maçı tercih etmeyecektir..
Bir Galatasaray-Fenerbahçe maçı , hangi branşta olursa olsun, bir çok şeyden değerlidir.. Kürek yarışması oldu, orada bile taraftarlar karşı karşıya geldi..

Geri