• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray 58-75 Fenerbahce

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Coach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:23
Re: Ankara'ya Akıyoruz Part'2

:)

Ya bu sefer mekan değişikliği yapalım. Görmeyen arkadaşlar gitmek isterse ayrı ama biz mekanın neredeyse krokisini çizeceğiz, o derece yani.. :)

Bir zamanlar da Tapi Tavuk vardı ama onları olumsuz andık hep. Sır Kafe ile konuşalım, bu kadar reklam yapıyoruz bari öğrencilere %50 indirim yapsınlar. : )

Ben de gelmek istiyorum ama gün saat kesinleşmeden kesin geliyorum da diyemiyorum.

M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
Ben de gelmek istiyorum ama gün saat kesinleşmeden kesin geliyorum da diyemiyorum.

gün belli ayın 20side saat belli değil.

Şu maç Çarşamba olmamalıydı.

Ben geliyorumda çok kaprisliyimdir iyi misafirperverlik göremezsem bi daha gelmem :P

Onur Yavuz' Alıntı:
Bir zamanlar da Tapi Tavuk vardı ama onları olumsuz andık hep. Sır Kafe ile konuşalım, bu kadar reklam yapıyoruz bari öğrencilere %50 indirim yapsınlar. : )

Maç çarşamba olacağı için Tapi Tavuk'un lezzetinden mahrum kalmak beni kahreden =)

Tapi tavuk.. tavuk ?

trenle gidilecekse eğer ne kadar tutar tren? bilelimde ona göre ayarlayalyım yol parası. :P :P

Sühan abi şu minibüs olayı olmayacak mı ona göre bi hesap yapıp bi minibüs tutamaz mıyız ?

Fiyat olayını çözemedik ki. emre fiyat verebileceğini söylemişti ama sanırım o da ulaşamadı otobüs fiyatına. 11 gün kaldı. Ankara 35 Tl sanırım tek gidiş. tren ne kadar bilmiyorum

Hızlı tren 16 filandı sanırım...

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi?nde ise geçtiğimiz sezonu Şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe ile Türkiye Kupası?nın sahibi olan Galatasaray, bu yıl 18.kez düzenlenen Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası?nın sahibi olabilmek için mücadele edecek. Abdi İpekçi Spor Salonu ev sahipliğinde oynanacak olan bu anlamlı karşılaşmanın başlama saati 20:00 olarak belirlendi.
http://www.tbf.org.tr/tbfweb/tbfweb2.ns ... enDocument

İstanbulda olursa kesin gidiyorum :D

En azından gündüz oynatmıyorlar.

Bari Sinan Erdemde oynansaydı maçlar.

İstanbul'a akıyoruz diye değiştirsem mi acaba başlığı? :)

Şok etkisi yarattı bu durum. Planları gözden geçirmek gerekecek.

Tren'le gelin Kerem :) .

Resmen İstanbul yanii :P :P

Bu sefer minibüs uymuyor zaten Şamil :)

Ankara'da izleyeceğimiz bi cumhurbaşkanlığı kupası maçımız vardı; onu da aldın ya bilmem ki ne demeli federasyon sana....

Geri