• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray 58-75 Fenerbahce

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Coach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:23
Re: Ankara'ya Akıyoruz Part'2

İlk geldiğimizde bizi karşılayan yoktu orda öksüz kaldık bakalım bu sefer kim karşılayacak :)

GSBasket Ankaraya duyurulur :)

Sen de Ankaralısın Uğur Abi ha Bolu ha Ankara. Senin de evsahibi gibi insanları karşılaman gerek. :)

77311559456122396784522.jpg

Haydarpaşa

77311559468922396784522.jpg

Karanfil sokak

88241648996744567552544.jpg

Maçtan Önce Salonda

89271586716672396784522.jpg

Ve en büyük kupayı kaptan bize getirdi.

Hey gidi günler hey, bu heyacanı bir kez daha yaşamak için sabırsızlanıyorum.

Iyide onlardan nasil daha fazla olacagiz ki, biletler yari yarina dagitilacak diye biliyorum. :roll:

2 sene önce onlardan daha mi fazlaydik acaba ?

İple çekiyorum derler ya tam anlamıyla öyle..
2 sene öncesinin hayatımda önemli bir yeri var mükemmeldi gerçekten gelmeyen çok şey kaçırır.
Bu sene daha fazla katılım olacağını düşünüyorum tanıdığım tüm Galatasaray'lıları maça davet edeceğim.
Atatürk Spor Salonu'na sığmayacağımızı düşünüyorum maçın Ankara Arena'da olmasını umut ediyorum.
Ayrıca pek kopukluk olmaz umarım çok sağlam bir Gsbasket tribünü yaparız.

Erol Hakbilen' Alıntı:
Iyide onlardan nasil daha fazla olacagiz ki, biletler yari yarina dagitilacak diye biliyorum. :roll:

Yarı yarıya ama salon tam anlamıyla dolmadı bizim tarafta çok az boşluk vardı karşı taraf yarısını doldurabilmişti maçtan sonra Telekomla Erkekler Cumhurbaşkanlığı kupası maçları olmasına rağmen.Daha fazlaydık maça giderkende biz inlettik Ankara'yı onlar toplanamadılar bile sanırım.

Bizden sonra erkeklerde de telekomla oynamalarına rağmen biz daha fazlaydık ve hem sahada hem tribünde ciddi şekilde ezdik.Unutulmazdı o gün,aynısını yine yaşayabiliriz.

Acaba macin göruntuleri varmidir acaba link verecek olan bir arkadas varsa rica edebilir miyim..

bu sezon seyirci sayisi acisindan bir fark olmayacaktir diye dusunuyorum fenerbahce gecen sezon mersinle oynadigi cumhurbaskanlik kupasi macinda cok fb taraftari vardi. hatta salon doluydu nerdeyse

bu sezonda hem bizim hemde onlarin yaptigi transferle salonun dolacagini dusunuyorum ama kimse kimseden daha fazla olmaz guzel bir atmosferde oynanacak bir mac olacak,
yabanci oyuncular atmosferi görunce sasiracaklar herhalde :P aliskin degiler pek, sadece bizim prensesimiz bilir atmosferleri :)

Sühan Cem' Alıntı:
Ya yanlış anlamayın arkadaşlar. Bu Ankara'ya akıyoruz dediğiniz, GS-FB cumhurbaşkanlığı maçı mı? Hangi salonda olacak acaba? Hiç belli olmaz geliriz bilet bulamayız ondan soruyorum.

Aynen maç günü gelirsek gişelerden bilet bulabilirmiyiz? Temin etmek için internet üzeinden satış yapılsa iyi olur ;) İnşallah Aksilik çıkmazsa orda olacağız bunu kaçırmaya pek niyetimiz yok ;) Hadi Hayırlısı ;)

Ayşegül, konu ile alakası yok ama sen eski üye dğeilmiydin? Yani en azından benden eski olduğuna eminim. Sitedeki ilk tartışmamda (Nilay yiğit olayı) serin kanlı bakan bir sen vardın öyle hatırlıyorum

Sühan Cem' Alıntı:
Ayşegül, konu ile alakası yok ama sen eski üye dğeilmiydin? Yani en azından benden eski olduğuna eminim. Sitedeki ilk tartışmamda (Nilay yiğit olayı) serin kanlı bakan bir sen vardın öyle hatırlıyorum

Evet Doğru hatırlıyorsun(:

Üyelik konusu O olay birazcık karışık teknik bir sorundan kaynaklı 2. üyeliği almak zorunda kaldım biraz daha sabretsem o üyelikle devam edebilirdim belki ama sabredemedim gayrı dayanamadım gsbasketin hasretine ;)

Arda 2008'de o gün Alpaslan Abi de vardı tribünde, fiziksel olarak olmasa da... O tribündeki payı çok büyüktür.

Kesinlikle öyle sevgili Can.

Alpaslan abi o günlerde bizden daha çok önemsemişti o maçı çok iyi de hazırlanmıştı.

Eminim Alpaslan abi bugün bizimle beraber olsaydı yine bu maça ilginin çok fazla olmasını isterdi ve bunun için çalışırdı.

Bilet konusunda sıkıntınız olmasın, salona gelen herkes içeri rahatlıkla girer. Ankara'nın bu konudaki tutumunu bilenler bilir. Maç günü yaklaşsın da yardımcı olurum ben de gelmek isteyenlere, her türlü konuda. Ama dediğim gibi bilet en son düşüneceğiniz şey olsun.=)

Arkadaşlar İstanbul'dan organizasyon mutlaka olacaktır ama organizasyon planlandığı zaman bunu burda yazarsanız çok iyi olur. Face'ten filan haberleşiriz ama burda konuşalım anlaşalım gidelim alalım gelelim :) amma kolaymış ya :)

Deniz Baskın' Alıntı:
Arkadaşlar İstanbul'dan organizasyon mutlaka olacaktır ama organizasyon planlandığı zaman bunu burda yazarsanız çok iyi olur. Face'ten filan haberleşiriz ama burda konuşalım anlaşalım gidelim alalım gelelim :) amma kolaymış ya :)
evet bir planlama olursa buradan da söyleyinde haberimiz olsun :P

Pınar Filiz' Alıntı:
[quote="Deniz Baskın":2zm663l5]Arkadaşlar İstanbul'dan organizasyon mutlaka olacaktır ama organizasyon planlandığı zaman bunu burda yazarsanız çok iyi olur. Face'ten filan haberleşiriz ama burda konuşalım anlaşalım gidelim alalım gelelim :) amma kolaymış ya :)
evet bir planlama olursa buradan da söyleyinde haberimiz olsun :P[/quote:2zm663l5]
O zaman Eyüp Yıldız göreve 8)

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Bilet konusunda sıkıntınız olmasın, salona gelen herkes içeri rahatlıkla girer. Ankara'nın bu konudaki tutumunu bilenler bilir. Maç günü yaklaşsın da yardımcı olurum ben de gelmek isteyenlere, her türlü konuda. Ama dediğim gibi bilet en son düşüneceğiniz şey olsun.=)
Aman diyeyim Çağlar, net ifadeler kullanmamakta fayda var. : )

Geçen yıl 12 Dev Adam´ın Ankara´da yapacağı hazırlık maçına Arda ile gitmeye karar verdik. Israrla abi bilet sorunu olur mu, erken alalım mı bileti dedi durdu. Ankara´da böyle bir maçta bilet biterse ben bu işi bilmiyorum, merak etme dedim. Salona gittik, 15 TL olan biletler 30 TL´den karaborsada satılıyordu. : )

Söz uçar yazı kalır :) Yakasına yapışırız Çağların ;)
Abi Bilet bulalımda karaborsadan olsun onada razı oluruz(: O kadar yolu geldikten sonra o atmosferi kaçırmak depresyona sürükler :oops: :)

2 sene önce bilet fiyatları uygundu, yine öyle olursa Onur abi bizim yerimize alır 1000 kadar bilet :)

Elinde patlarsa karışmam ama :)

Geri