Re: Ankara'ya Akıyoruz Part'2
Macin Ankarda oynayacagini nerden cikartiniz
macin baslamasina 2 ay var hazirliklar basladi
umarim yanilmayiz mac ankarada olmasa napacagiz bilmiyorum :roll:
Macin Ankarda oynayacagini nerden cikartiniz

CUMHURBAŞKANLIĞI kupaları sanırım her zaman Ankara'da oluyorErol Hakbilen' Alıntı:Macin Ankarda oynayacagini nerden cikartinizmacin baslamasina 2 ay var hazirliklar basladi
Erol Hakbilen' Alıntı:Macin Ankarda oynayacagini nerden cikartinizmacin baslamasina 2 ay var hazirliklar basladi
Erol Hakbilen' Alıntı:Adana ve mersinde´de birkac kez yapildi :roll:
Neyse bakalim nasil bir sonuc cikcak merak ediyorum![]()
Kerem SEÇER' Alıntı:2007'yi hatırlamıyorum ama 2007'nin erkekleri Ankara'daydı. 2008 ve 2009 yıllarında kadınlar maçı da yine Ankara'daydı.
Erol Hakbilen' Alıntı:Adana ve mersinde´de birkac kez yapildi :roll:
Neyse bakalim nasil bir sonuc cikcak merak ediyorum![]()
Onur Yavuz' Alıntı:Ben de özledim otobüs yolculuğunu Uğur. Otobüste dönen o muhabbetler, yolculuk anıları, tezahüratlar, kana karışan alkol, kaptan şöföre takılmalar...
Sen ne biçim kaptansın
Üçten beşe takmazsın
Gelen geçen solluyor
"Kafana" da takmazsın
İlk defa duydum tuttum bunuOnur Yavuz' Alıntı:Ben de özledim otobüs yolculuğunu Uğur. Otobüste dönen o muhabbetler, yolculuk anıları, tezahüratlar, kana karışan alkol, kaptan şöföre takılmalar...
Sen ne biçim kaptansın
Üçten beşe takmazsın
Gelen geçen solluyor
"Kafana" da takmazsın
Onur Yavuz' Alıntı:Ben de özledim otobüs yolculuğunu Uğur. Otobüste dönen o muhabbetler, yolculuk anıları, tezahüratlar, kana karışan alkol, kaptan şöföre takılmalar...
Sen ne biçim kaptansın
Üçten beşe takmazsın
Gelen geçen solluyor
"Kafana" da takmazsın
Onur Yavuz' Alıntı:Tabii ki "kafana da" Enes, başka ne olabilir ki? : )
Enes Kömürcü' Alıntı:[quote="Onur Yavuz":nbxrsphu]Ben de özledim otobüs yolculuğunu Uğur. Otobüste dönen o muhabbetler, yolculuk anıları, tezahüratlar, kana karışan alkol, kaptan şöföre takılmalar...
Sen ne biçim kaptansın
Üçten beşe takmazsın
Gelen geçen solluyor
"Kafana" da takmazsın