• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray 58-75 Fenerbahce

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Coach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:23
Re: Ankara'ya Akıyoruz Part'2

Yaklaştıkça sayı da artar. Tabi geçen maçta Adana ve Mersin'de belli sorunlar olmuştu, bu sefer onlar bu kadar istekli olmayabilir ama bizim sayımız ciddi sayıda olacaktır. Ankara yine tam kadro orada olur. İstanbul'dan gsbasket tayfası, uA forum tayfası ve uA'nın kemik sayfası derken yine ciddi taraftar gelir. Geçen maçta uA kemik tayfasını son anda ayarlamıştı. Biz aslında orada eksiktik. Bu sefer öyle olmayacaktır.

Sühan Cem' Alıntı:
Ben sadece forum ve forumdakilerin çevresinden en az 2 otobüs gideriz diye düşünüyordum. 40 çok rahat bulunur.
O zaman Eylül sonuna doğru Emre abinin başına ekşiyelim otobüs de otobüs diye. Bize otobüs ayarlayanın Philederphia'sı playoff görsün :)

Kerem Seçer' Alıntı:
Yaklaştıkça sayı da artar. Tabi geçen maçta Adana ve Mersin'de belli sorunlar olmuştu, bu sefer onlar bu kadar istekli olmayabilir ama bizim sayımız ciddi sayıda olacaktır. Ankara yine tam kadro orada olur. İstanbul'dan gsbasket tayfası, uA forum tayfası ve uA'nın kemik sayfası derken yine ciddi taraftar gelir. Geçen maçta uA kemik tayfasını son anda ayarlamıştı. Biz aslında orada eksiktik. Bu sefer öyle olmayacaktır.

Gerçekten Mersin'in istekli olmayacağını düşünüyor musun abi ? :)

Ankarada ciddi taraftar gelir maca, Fener seyirciside bu maca yogun ilgi gösterecegini duydum, kavgasiz olaysiz,kufursuz bir mac olur insallah.

En sonunda kazanan biz oluruz ;)

eger kupayi biz alirsak Ama Fener seyircisinden muhtemelen olaylar bekliyorum.
eger Fener kupayi alsa bizimkilerde olay cikartir muhtemelen :roll:

Diana, sylvia gibi yildizlar olaylari görunce neyaparlar acaba :roll:

Not: Diana muhtemelen bizleri tahrik eder adi üstunde psikopat biri, lutfen tahriklere kapilmiyalim ve takimizi en iyi sekilde destekleyelim ;)

Umarım o tarihe kadar bir iş bulmam da ben de katılabilirim aranıza.. : )

Özellikle Cumhurbaşkanlığını kazandığımız günlerde yaşanan atmosferi, o sevinci vs anlattığın bölümler harikaydı(: O atmosferi bu seferde kaçırmak büyük aptallık olur ;)

20 Ekim?e kadar devam edecek ?Kupaya Doğru? yazı dizisinde haftaya takımımızı tanıtacağım.

Merakla bekliyoruz(:

Erol Hakbilen' Alıntı:
Fener seyircisinin de bu maca yogun ilgi gösterecegini duydum

Yok öyle birşey yanlış duymuşsun :)

Tribünde e-ze-riz.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Erol Hakbilen":2upbozp3]Fener seyircisinin de bu maca yogun ilgi gösterecegini duydum

Yok öyle birşey yanlış duymuşsun :)

Tribünde e-ze-riz.[/quote:2upbozp3]

Geçen seneki rezilliklerinden sonra daha çok yükleneceklerdir bencede Gazanfer bu maça : ) Çünkü gerçekten rezil olmuşlardır geçen sene : )

20 Ekim aynı zamanda benim doğun günüm şu kupayı kazanalım başkada hediye istemem o gün :)

İlk seferki gibi Trenlede olabilir,otobüslede olabilir oda olmadı yayanda olabilir ama ARMA SEVDALILARI salonda olmadan olmaz:)

gidenler tadını biliyor ve o günü bekliyor..

Geçmiyor günler...

yeni salonda o muhteşem atmosferi düşünemiyorum ordayım

Zaten taraftar olarak her zaman eziyoruz,fenerbahçeyi;polisin bizi susturma çabasına rağmen.Birazda taraftardaki şu sorumluluk,şu plan programa göre hareket etme anlayışı,yöneticilerimizde olabilseydi keşke.

Bir önceki organizasyonda yaşadığımız bir kaç aksilik vardı ama bu sefer tecrübeli bir şekilde gideceğiz Ankara'ya. Çok daha eğlenceli olacak, sabırsızlanıyorum.

Fatih Sinan Durak' Alıntı:
20 Ekim aynı zamanda benim doğun günüm şu kupayı kazanalım başkada hediye istemem o gün :)

bu maç çarşamba günü mü, bana mı öyle geliyor ?

Evet 20 ekim çarşamba gününe denk geliyor

Kesin olmamakla birlikte bu sezon Cumhurbaşkanlığı Kupası maçlarının İstanbul'da oynanma durumu varmış. Hatta erkekler kesin olarak İstanbul'da imiş diye konuşuluyor, kadınlar konusunda netleşmiş bir bilgi yok henüz.

Şaka mı bu ya? Gerçi Turgay Demirel´den her şey beklenir ama...

Yılda en az 2 tane GS-FB derbisi var zaten kadın basketbolunda. Ha kulüplerin masrafların azaltılması adına ortak isteği filan varsa bilemem ama bu bile geçerli bir maazeret değil benim gözümde.

Ben her halükarda gelirim ama Ankaralı basketbolseverlerin hepsi gelemez herhalde!

Maçın oynanacağı gün Ankara´da olma ihtimalim çok yüksek. Eğer maç İstanbul´a alınırsa Turgay Demirel´in kulakları bir hayli çınlayacaktır !.

Geri