Galatasaray:58-Fenerbahçe:57 (Altyapı Maçı-Yıldızlar)

sertan abi asıl biz sana teşekkür ederiz galibiyette senin çok payın war inşallah dediğin gibi aynı mücadeleyi her maç gösteririz herşey için sağol..
 
Öncelikle tebrik ediyorum Yıldız takımımızı.

Bundan sonra maçların tarihini zamanında yazarsanız bende arkadaşlarımla beraber elimizden geldiğince desteği gelebiliriz.
 
Oyuncusundan utanan, kendini nimetten sayıp maça çıkmayan artistten başka herşey iyi ve güzel fakat altyapıya ezeli rekabeti, mutlak galibiyet düşüncesini çok fazla sokmamak lazım.

Lazım değil, Fener her yıldız,genç,minik vs. maçında G.Saray'ı yensin ama aynı G.Saray'ın genç,yıldız,minik takımlarından her sene 1 oyuncu yaş haddinden değil de oyunculuk yetenekleriyle bir üst kategoriye çıksın. A takımda direk oynayacak, değerli Milli formamızı giyecek oyuncular çıksın bu bana yeter, bize de yetmelidir.
 
Hocanin basta cikmamasinin nedenleri farkliymis.
Birtan hoca geldi artik yildizlarin ve kucuklerin basinda olucak.
Nevra hocada Muge hocamiza yardimci olucak.

Bu aksamki idmana cikan Birtan hocamiza hosgeldin, yardimci olan Sertan hocamizada tesekkurler diyorum.
 
Alvin nickli arkadaş doğru yere parmak basmiş.Fenerbahce her sene gs yi yeniyorda ne oluyor.Finalde coğu iU ye kaybediyordu.son dort yilda 2 kucuk 1 yildiz şampiyonluğu haric Iu egemenliği var altyapilarda.Ama ne oldu FENERBAHCE A takimina oyuncumu cikti dersen?.Yok cikmadi derim.1982 li şukran dan bu yana oyuncu yok.Oda muzmin sakat.İnşallah duzelir....Her sene hoca değişir.Oyuncu hocasina kizinca diğer uste gider ordada yuz bulur yuz bulunca havalanir.Bunun sonucundada kocdada ciddiyet kalmaz.

Bir sozumde tribunlerle ilgili.Burda yazarkende dikattli olunmali bence.Genc kardeşlerimizin o gun yaşadiği olağanustu şartlardaki gayretli istekli oyunlari ile sonuca gittiler.Ama cok buyuk ruzgarlar estirilip genc kardeşleride zora sokmayalim.

Tribundeki orgutlenme oldukca zordur.Her mac boyle kalabalik olmak zordur.Okuldur iştir bazilarinin caninin daralmasidir vs vs vs vs ....Bizde caferağada bir donem 3 mac ust uste altyapi maclarina kalirdik.Hata buda bahsedilen İsmet le ilgili carpici bir macimiz olmuştu.Nerdeyse ismet orta sahaya gelmez olmuştu.Aman yanliş anlaşilmasin,kesinlikle kufur veya hakaret ytoktu.İsmetin yaşi ve skerliği ile ilgili takilmalardi.Ama bu bile ismeti bezdirmiş orta sahadan geri doner olmuştu. :wink: ve o maci kazanmiştik.En cok ismet etkisiz hale gelmişti.Yani tribunde kufur hakeret olmadan oldukca onemli yontemler vardir.Bunlari bulmak onemli.Bunu yaparkende bazi hakemlerin bizim kufur veya sertlik bilmediğimiz zannettikleri donemler oldu.Bize hanimevladi muamelsi yapilmaya kalkindi.Olmadi tabi.Greken yanit derhal verildi. :wink:


Her mac tribunlerde bu kadar insan olmaz.Bunu kardeşlerimizinde anlamasi lazim.Ha 1 olur 2 olur.Ailelerden haric olan bu 1 2 kişi bile etkili olur.

O yuzden burda yazilanlara bakarak diyorum,ruzgarlara kapilip her mac boyle surer anlayişindan uzak durun yoksa kizlariniz hayali sukuta uğrar.....

Sonra hedef buyuten takimlarda hastalik altyapiyi unutmak oluyor.Fenerbahce nin durumu ortada.O yuzden bu yonede dikkat etmek gerekir.

Son sozum sertan hocaya.Cok ayip :wink: Biz kalkalim senin maca cikacağini duyup gelelim seni yaptiğina bak..... :shock:
 
GALATASARAY SPOR KULÜBÜNDE ki sporculardan utanmak da ne demek ben anllayamıyorum arkadaşlar..!!!
Bu çocuklar aslan gibi mücadele edip onlardan utananları utandırmışlardır...
Asıl kim utanmalı gösterdiler ellerinize sağlık kızlar ve sağol Sertan coach..
Birtan hoca da dönmüş hoşgeldin aramıza ve sayın büyük yüce insan nevra sende utanmışsındır sanırım ama senin orada olmanda bizleri utandırıyo zaten ama bunun sorumluları gerekeni yapar sanırım...
 
Baska topicte acikladim.
Baska nedenleri varmis.Ama bir anda cikmamasida ters.
Sonuc olarak onemli olan yani kizlarimiz artik idman yapicak.
A takim gunde cift idmanlara basladi bile hatta.
Birseyler degisiyor diye bosuna yazmiyoruz.
Umarim yuzumuz kara cikmaz.
 
yarınki maça ilk maçda şans eseri ordaydık açıkçası fener le oynamasakda çoğumuz kalmasdık fakat kıslardaki azmi topu çalmak için verdikleri mücadeleyi ğörünce inanın hiç birşekilde orda olmaktan pişmnalık duymadım elimden geldikçe gelmeye çalışıcam. ama bu işler on kişiyle olmas ark lar destegin artması lasım.
 
kapalıdan' Alıntı:
yarınki maça ilk maçda şans eseri ordaydık açıkçası fener le oynamasakda çoğumuz kalmasdık fakat kıslardaki azmi topu çalmak için verdikleri mücadeleyi ğörünce inanın hiç birşekilde orda olmaktan pişmnalık duymadım elimden geldikçe gelmeye çalışıcam. ama bu işler on kişiyle olmas ark lar destegin artması lasım.

desteğin için çok saol umarım herkes bi gün snn gibi düşünücek we bayan maçlarında da salon tıklım tıklım seyirci dolucak
 
Hocanın maça çıkmaması gibi bir durumu söz konusu değil,
Bu bilgi nereden alındıysa yanlış,
Kesinlikle yanlış anlama ya da yanlış bilgilendirilme.
 
slm arkadaşlar ben gs bayan basketbol takımından #14 gamze
bugün DSİ ile maçımız var ve biz takım olarak çok iyi bir oyun sergileyecez çünkü bizler FB maçında olduğu gibi bugünkü maçımızda çok iyi oynayacaz. BUGÜNKÜ MAÇIMIZDA BİZİ DESTEKLEYECEK OLAN HERKESE TAKIM OLARAK teşekkür ederiz.
 
fenermaci.JPG
 
yıldız bayan takımımıza bundan sonraki maçlarında başarılar..eger maçtan 2-3 gün evel buraya maç tarihini ve salonu yazarsanız uA-ÇAĞLAYAN olarak hep yanınızda olabiliriz..BAŞARILAR..
 
uA_Yakup' Alıntı:
yıldız bayan takımımıza bundan sonraki maçlarında başarılar..eger maçtan 2-3 gün evel buraya maç tarihini ve salonu yazarsanız uA-ÇAĞLAYAN olarak hep yanınızda olabiliriz..BAŞARILAR..
 

Üst