Abdi Ipekci Spor Salonunda.Hadi bakalim.
F Fırat Uzun 0 19 Eki 2004 #2 Parçalandımmm 1Trabzon deplasmanı 2Ankarada erekek basket maçı 3Kızların bjk yle maçı....
C Can Işık 0 19 Eki 2004 #5 Bu maça gelmeye çalışıcam.Gelenlerde çevresinde kim varsa toplasın öyle gelsin.
G Guest Misafir 19 Eki 2004 #6 Botaş maçımızdan sonra 2. haftada çok önemli 2. maçımız.. Umarım alırız derbiyi...
O Onursal Ok 0 20 Eki 2004 #9 Bu maça gitmek farz oldu. Erkek maçına gelecekler 2 saat önce gelsin. Bu takıma bu maçta destek veremezsek bizim ayıbımız olur.
Bu maça gitmek farz oldu. Erkek maçına gelecekler 2 saat önce gelsin. Bu takıma bu maçta destek veremezsek bizim ayıbımız olur.
F Fırat Uzun 0 20 Eki 2004 #10 Onursal kardeş maç abdi ipekçi de okeyde erkeklerin maçı ankarada!!! hayır warsa bildiğin 1 yol ben her 2 sindede salonda olmaya hazırım
Onursal kardeş maç abdi ipekçi de okeyde erkeklerin maçı ankarada!!! hayır warsa bildiğin 1 yol ben her 2 sindede salonda olmaya hazırım
O Onursal Ok 0 20 Eki 2004 #11 Kızların maçlarını Ahmet Cömertte oynamasına alıştıgımızdan Abdi İpekçi görünce erkek takımda orada sandım Oyuncularımızdan birkaci çok iyi biliyorum ki kendilerini Abdi İpekçi'de daha rahat hissediyor, oranın potlarını daha çok seviyrlar. Geçen sene Ahmet Cömertte ki BJK maçı çok keyifli ve güzel bir maçtı. Bizim içinde iyi bir galibiyetti. Bu sene BJK yatırım yapıp kadrosunu güçlendirdi amabizim kızlarda tecrübe kazandı ve bence biz çok iyi bir ekibiz. Hadi kızlar seri galibiyetler alalım.
Kızların maçlarını Ahmet Cömertte oynamasına alıştıgımızdan Abdi İpekçi görünce erkek takımda orada sandım Oyuncularımızdan birkaci çok iyi biliyorum ki kendilerini Abdi İpekçi'de daha rahat hissediyor, oranın potlarını daha çok seviyrlar. Geçen sene Ahmet Cömertte ki BJK maçı çok keyifli ve güzel bir maçtı. Bizim içinde iyi bir galibiyetti. Bu sene BJK yatırım yapıp kadrosunu güçlendirdi amabizim kızlarda tecrübe kazandı ve bence biz çok iyi bir ekibiz. Hadi kızlar seri galibiyetler alalım.
Salim Tolan 0 21 Eki 2004 #12 Dershanem saat 12.30 da btiyor Maça gelmem zor gözüküyor ama bana Salim derler sagım solum pek belli olmaz Alternatifler üretilebilir :roll: 8)
Dershanem saat 12.30 da btiyor Maça gelmem zor gözüküyor ama bana Salim derler sagım solum pek belli olmaz Alternatifler üretilebilir :roll: 8)
C Can Işık 0 23 Eki 2004 #16 Galatasaray:59-Beşiktaş:66 Galatasaray: Tuğba 15, Nebahat 2, Tuğçe 13, Saynur 3, Gülçin 10, Saynur 8, Duygu 0, Gamze 2, Seda 6 Beşiktaş: Esmeral 22, Ceyda 2, Nihan 13, Yasemin 2, Arzu Özyiğit 14, Esra 6, Duygu 0, Bengü 0, Nura İmamoviç 7
Galatasaray:59-Beşiktaş:66 Galatasaray: Tuğba 15, Nebahat 2, Tuğçe 13, Saynur 3, Gülçin 10, Saynur 8, Duygu 0, Gamze 2, Seda 6 Beşiktaş: Esmeral 22, Ceyda 2, Nihan 13, Yasemin 2, Arzu Özyiğit 14, Esra 6, Duygu 0, Bengü 0, Nura İmamoviç 7
S Süleyman Murat Kutluğ 0 23 Eki 2004 #17 Arkadaslar Mactan izlenimlerimi soylemem gerekirse koparabilecegimiz bir maci malesef verdik..iceriyi fazla derecede bosa zorladik..3 kisilik savunmanin arasindan turnike atma cabalari acikcasi bisi bitirdi.. onun disinda besiktasta bizde oldukca mucadeleci bir oyun sergiledik...herseye ragmen kizlarımız mucadele etti... iyi gunlere insallah...
Arkadaslar Mactan izlenimlerimi soylemem gerekirse koparabilecegimiz bir maci malesef verdik..iceriyi fazla derecede bosa zorladik..3 kisilik savunmanin arasindan turnike atma cabalari acikcasi bisi bitirdi.. onun disinda besiktasta bizde oldukca mucadeleci bir oyun sergiledik...herseye ragmen kizlarımız mucadele etti... iyi gunlere insallah...
G Guest Misafir 24 Eki 2004 #19 Ilk haftada çok güshel bi galibiyet almıştık ama bu hafta olmadı nyse önümüze bakıcaz...
O Onur Uncu 2 25 Eki 2004 #20 Canları sağolsun.Botaş'ı yenerek zaten kalbimizi kazandılar.Bu haftaları iyi değerlendirebilirsek play-off yapabiliriz.
Canları sağolsun.Botaş'ı yenerek zaten kalbimizi kazandılar.Bu haftaları iyi değerlendirebilirsek play-off yapabiliriz.