Galatasaray: 63 - Fenerbahçe: 60

Maçın başında 10 sayı filan öne geçip rehavete katılmayalım asla,oh galiba kazanıyoruz havalarına girmeden son saniyeye kadar oyunu bırakmamalıyız,eğer disiplini elden bırakmazsak kazanırız....
 
Maça iyi başlamalıyız, umarım koçumuz iyi yönetir, Nevriye ile Birsel-Esmeral ikilisinden birine ne kadar çabuk faul aldırırsak o kadar iyi.
 
Artık lig şampiyonluğuna gerçekten inanıyorum. Çünkü biz artık onlardan gerçekten iyiyiz.

Bu arada Fowles üçlü çektiriyor.
 
Onlardan her anlamda üstün bir takım olduğumuz zaten ortada..
Sylvia ve Tamika harika oynadılar..Seimone de ikinci yarı beklenen katkıyı verince kazandık..
Kupayı bir daha alacağız inşallah..Bu önemli galibiyet için tebrikler takımımıza..
 
Helal olsun size be futbol maçlarını izlerken kalbim ne kadar kırılıyorsa YENİLMEZ ARMADA beni o kadar hayata döndürüyor. Lütfen gevşemeyin kızlar yarınki maçı da bu maç kadar önemseyin sıkıntı yaşamadan galip gelelim. Ayrıca 1 kupa yetmez 2sini de istiyoruz. Bugün hücumda biraz daha yüzdeli atsak neler olurdu tahmin edemiyorum :D. Neyse Allah hepinizi sakatlıklardan korusun ne diyim :).
Bu arada maçı SPORTS TV den izledim. Daha önce hiç basketbol maçı çekmemiş kadar amatör bir yayın yaptılar.
 
Kendimi o kadar kaptırmışım ki maç sonu kupa töreni bekedim. YArıa artık :) Birkaç ay içinde bu değişiklik inanılmaz. Taurasi değil ama Penny'nin gidişi rakibi çok kötü etkilemiş. Eh onu tutacaklardı artık.
 
Bekle bizi tarsus :D rövanş zamanı.Bir oyuncu takımı etkiler mi derseniz tamikalı Galatasaray ve tamikasız Galatasarayı izlesinler yeter.Sanki pota altı oyuncusu gibi müthiş ribaundlar alıyor.Attıgı sayılara ve Işıl albenin performansını nasıl etkiledigini anlatmama gerek yok herhalde :)
 

Üst