gordon' Alıntı:Sevgili murat (umuyorum yanlış anlamadım adını ..)
Maalesef oyun bizim erişebildiğimizden daha yükseklerde oynaıyor. Aslında hepimiz karşı konulmaz kadere karşı durduğumuzu iyi biliyoruz.Bu sene olmazsa seneye, olmazsa sonraki seneye...Amatör branşlardan bir şekilde kurtulacaklar. Taraftar ise treni çoktan kaçırdı. Ben bi dönem amatör branşları kapatamazlar camia klübü kafalarına geçirir diye düşünüyordum, Sonra bayan voleybol takımnı ligden çektiler.NE OLDU! 3 gün sürdü haberler...Taraftar da bütün gücüyle orada haykırmadığı için treni çoktan kaçırdı...Kaçırdık...
malesef sanirim öyle oldu ..Acıkcasi itiraf etmeliyim ki tepki verelim derken tepkinin cok dar ve sınırlı kalacagini ,sadece o anlık gelip gecici birsey oldugunuda düsünmüyor degilim ..
herzaman dedim aslında yönetimi elestirirken kendimizide elestirmeliyiz diye ..gercekten Galatasaray taraftari tepkilerinde cok yetersiz ..Abdullah bile(futboldan ornek veriyorum kusura bakmayın) bu takimda oynayamaz yürüsün gitsin dendikten sonra bile Alkıslarla bağrına basildi Galatasarayin ...veya bi kazandigimiz maçtan sonra Canaydin büyük baskan diye stad inledi adeta ...
Bizde eksiklikler cok fazla ..Taraftar profilimiz giderek ''agir abi'' veya ''cok konus az hareket et'' kalıpları arasina sıkışmaya başlıyor ..
Açıkcasi biraz daha ileri giderek soylemek gerekirse,Uefa kupasını belki kazandik ama Ruhumuzu kaybettik ...