GALATASARAY:66-Ülker:99

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
yerli oyuncularımızın skora katkıları mutlaka olması lazım -gecen senekı durumumuza rağmen en fazla sayı atan takımlardan biriydik- en az 5 bes oyuncunun çift sayılarla macı tamamladığnı çok olmustur. yabancılarla üretilen sayılarla nereya kadar olabilir ki.

ve mutlaka set yapabilmeyi basarılı bır sekılde gerçekleştirmemiz gerekiyor. bunu gerceklestirebildiğimiz pek söylemez.
pota altını zorlamamız lazımmm.

ılk yarıdaki başa baş skora göre savunma rebaundlarındaki başarısızlığımız herseyin göstergesiydi. bahtsız kulakların çınlasın....
gözle göremediğimiz bazı noktaları istatistikler söylüyor

galibiyet değilde skor ne olursa olsun ortaya konan cabaları yapılmak ıstenenlerı görmek bizler için daha iyi olacaktı.

gucumuz bu macta bu kadardı.

TARAFTAR UYUMA BASKET TAKIMINA SAHİP ÇIK!!!
Doğrusu budur sen takıma tribününe sahip çıkmadıktan sora yönetici dediklerin hiç uğraşmaz ( çünki kime göstericekki yaptıklarını kime show falan yapıcak dimi bilmiom ya Osman HATTAT tan sorası yalan gelio bana )

yhbozatli' Alıntı:
takım berbattı ben artık amatör maçlara gelirmiyim bilmiyorum
Takıma bir maçta not vermen ve bir daha basketbola da değil amatör branşlara gelmeyeceğini söylemen üzücü. :( :( Peki futbol takımı bir maçta yenilirse bir daha hiç futbol maçlarına gitmeyecek misin :?:

Böle takım kötü diye maçlara gidilmeseydi Galatasaray da Futbol dahil hiç 1 maça gidilmezdi
Büyük lokma ye büyük konuşma der atalarımızzz

yhbozatli' Alıntı:
takım berbattı ben artık amatör maçlara gelirmiyim bilmiyorum

buna ne denir ki. nasil bir mantik bu anlayamadim.
basarili olunca mi desteklersin sadece?
iyi gun dostu diyebilirmiyiz buna?
asil bu durumda takimin destege ihtiyaci yokmu?
neyse senin secimindir. fazla ustelemeyim.