Sevgili arkadaslar,
Kusura bakmayin, eve ancak simdi dondum ancak simdi bilgisayara oturabildim. Macla ilgili dusuncelerim asagida:
1- Oncelikle maci soyle veya boyle kazandik ve playoff icin iddiali hale geldik. Bundan sonra onemli olan yakin vakitte oynayacagimiz fiksturde yaristigimiz ITU, Telekom gibi maclarda hata yapmamak ve en azindan playoff'a kalmayi basarmak.
2- Playoff'a kalmamiz halinde neler yapabilecegimizi gormemiz acisindan onumuzdeki haftaki Ulker macicok onemli. Ulker'i bundan daha kotu yakalayamayiz, Serkan simarik oynuyor ve her topu kullaniyor, Stombergas, Golver ve Praskevicius'dan hic verim alamiyorlar. Alacagimiz bir galibiyet takimi iyice havaya sokabilir.
3- Galibiyete ragmen takim hala SOS veriyor. Zaten kadrosu cok kisitli olan Kolej, bir de en onemli oyuncusu Murat Kaya'dan yoksundu. Buna ragmen 2. yarida (3.peryodun basindan itibaren kotuyduk, kavga cikmadan once de Kolej oyuna hakim olmustu) cok zorlandik. Little ilk yarida birkac goze hos gelen blok yapti ancak 2. yarida 50 yasina merdiven dayamis sisman Miicevic biraz kipirdaninca hem hucumda hem savunmada Little'a ustunluk sagladi! Little'in gercek kapasitesini de onumuzdeki hafta Zukauskas karsisinda gorecegiz. Bu arada hucumda hala saglikli bir setimiz yok ve sadece suta dayali oynuyoruz.
4- Arda'nin sakatliginda zaman bulan Cihad bence bunu gayet iyi kullandi, Arda'ya gore cok daha istekliydi ve daha fazla katki sagladi. Pota arkasinda oturan Arda umarim Cihad'in savunma yaparkenki yuz ifadesine dikkat etmistir!
5- 2. yardaki olaylar utanc vericiydi. Oncelikle Burak'in Ron Artestvari bir sekilde tribunlere cikip seyircilere saldirmasi olacak is degildi, hakemin kendisini ihrac etmemesine inanamadim. Daha sonra bu seyircilerin maci birakmasi ve yukaridan aleyhte tezahurat yapmasi da cok buyuk terbiyesizlikti bence. Burak disinda sahada mucadele eden butun oyunculara ve Galatasaray formasina saygisizlik yaptilar. burak'tan sikayetci olmakta ve hadiseyi karakola tasimakta bence son derece haklilar ancak mac sirasinda takimi baltalamaya haklari yok.
6- 2. yarida hersey cigrindan cikmisken sogukkanli bir sekilde arka arkaya 3 sut sokup takimi oyunda tutan Jacobson'a tebrikler. Bu arada bunca hadiseden sonra Burak'in en kritik anda attigi 2 uclukle maci koparan adam olmasi cok ilgincti. Burak hakkinda federasyonun ve subenin nasil bir karar verecegini merka ediyorum