Galatasaray:70-Büyük Kolej:65

Sevgili arkadaslar,

Kusura bakmayin, eve ancak simdi dondum ancak simdi bilgisayara oturabildim. Macla ilgili dusuncelerim asagida:

1- Oncelikle maci soyle veya boyle kazandik ve playoff icin iddiali hale geldik. Bundan sonra onemli olan yakin vakitte oynayacagimiz fiksturde yaristigimiz ITU, Telekom gibi maclarda hata yapmamak ve en azindan playoff'a kalmayi basarmak.

2- Playoff'a kalmamiz halinde neler yapabilecegimizi gormemiz acisindan onumuzdeki haftaki Ulker macicok onemli. Ulker'i bundan daha kotu yakalayamayiz, Serkan simarik oynuyor ve her topu kullaniyor, Stombergas, Golver ve Praskevicius'dan hic verim alamiyorlar. Alacagimiz bir galibiyet takimi iyice havaya sokabilir.

3- Galibiyete ragmen takim hala SOS veriyor. Zaten kadrosu cok kisitli olan Kolej, bir de en onemli oyuncusu Murat Kaya'dan yoksundu. Buna ragmen 2. yarida (3.peryodun basindan itibaren kotuyduk, kavga cikmadan once de Kolej oyuna hakim olmustu) cok zorlandik. Little ilk yarida birkac goze hos gelen blok yapti ancak 2. yarida 50 yasina merdiven dayamis sisman Miicevic biraz kipirdaninca hem hucumda hem savunmada Little'a ustunluk sagladi! Little'in gercek kapasitesini de onumuzdeki hafta Zukauskas karsisinda gorecegiz. Bu arada hucumda hala saglikli bir setimiz yok ve sadece suta dayali oynuyoruz.

4- Arda'nin sakatliginda zaman bulan Cihad bence bunu gayet iyi kullandi, Arda'ya gore cok daha istekliydi ve daha fazla katki sagladi. Pota arkasinda oturan Arda umarim Cihad'in savunma yaparkenki yuz ifadesine dikkat etmistir!

5- 2. yardaki olaylar utanc vericiydi. Oncelikle Burak'in Ron Artestvari bir sekilde tribunlere cikip seyircilere saldirmasi olacak is degildi, hakemin kendisini ihrac etmemesine inanamadim. Daha sonra bu seyircilerin maci birakmasi ve yukaridan aleyhte tezahurat yapmasi da cok buyuk terbiyesizlikti bence. Burak disinda sahada mucadele eden butun oyunculara ve Galatasaray formasina saygisizlik yaptilar. burak'tan sikayetci olmakta ve hadiseyi karakola tasimakta bence son derece haklilar ancak mac sirasinda takimi baltalamaya haklari yok.

6- 2. yarida hersey cigrindan cikmisken sogukkanli bir sekilde arka arkaya 3 sut sokup takimi oyunda tutan Jacobson'a tebrikler. Bu arada bunca hadiseden sonra Burak'in en kritik anda attigi 2 uclukle maci koparan adam olmasi cok ilgincti. Burak hakkinda federasyonun ve subenin nasil bir karar verecegini merka ediyorum
 
dawkins' Alıntı:
Galibiyete ragmen takim hala SOS veriyor. Zaten kadrosu cok kisitli olan Kolej, bir de en onemli oyuncusu Murat Kaya'dan yoksundu.

Murat KAYA ' yı tanımıyorsun sanırım. Büyük Kolej' in 7 numarası Murat KAYA idi. Bugün de sahadaydı ama çok düşük bir şut yüzdesiyle oynadı. Bizim açımızdan fena da olmadı hani ...
 
Ben bugün takımda yine bişeyler göremedim yine hücum seti olmadan oynadık savunmamız iy gibiydi ama bunda Kolejin gücünün de etkis vardı diye düşünüyorum.
Halil Hoca son dakikalarda enteresan oyuncu değişiklikleri yaptı 37 dk kenarda bekleyen umutu ismeti oynattı maç kafa kafaya iken.
Savunmada son dklarda alan savunması tutunca kolay maçı zorda olsa aldık Bu arada beche çekilmek Boddickerı kötü etkilemiş gibiydi kendini vermedi maça Little her geçen gün daha iyi olacak maçın başındaki oyununu 20-25 dklara çıkarırsa büyük katkı sağlar takıma hem savunmada hemde hücumda.
 
Maçla ilgili az çok yorum yapılmış ben daha çok salonla ve çıkan olaylarla ilgili yazacağım.
Ahmet Cömert gerçekten evimiz gibi olmuş.Sık sık çalınan Galatasaray marşları,basketi atan oyuncunun adının anons edilmesi gibi olaylar çok ilginç gelmeyebilir ama Abdi İpekçi'nin bize soğuk gelmesinin en temel nedenlerinden birisi de bu ince ayrıntıların düşünülmemesidir.
Olaylar ise üzücüydü.Anladığım kadarıyla Burak'ın bir yakını kavgayı çıkarmış.Öyle ya da böyle ne olursa olsun bu olaylar olmamalıydı.Bu olaylar yüzünden az daha maçı kaybediyorduk.Ayrıca olaydan sonra tekrar bir araya gelip takımı destekleyebilirdik.Onun yerine çoğu kişi salondan çıktı ve seyirci olarak azlığımızı da fırsat bilen maçta bol bol iyi dileklerimi kendisine ilettiğim hakem Orim Cam maçını katletti.Suçlu kim olursa olsun bu olay sonucunda belki bayan takımımız küme düşecek.Ayrıca bu olaya karışan arkadaşlar malesef çoğu kişinin gözünde holigan oldular.
Bir de Burak'a küfür edilmesi son derece yanlıştı.Ne olursa olsun Burak takımımızın formasını giyen bir oyuncudur.Ayrıca en az bizim kadar Galatasaraylıdır.Onu bir olayla hain ilan edecek kadar vefasız değilizdir herhalde. :?
Sonuçta önemli bir galibiyet aldık.Ayrıca Efes Pilsen'i yenen bir takımla oynadık.Kolej'e boş takım demek saçmalık.Little'ın ilk periyottaki performansı müthüşti.Cihad da nasıl bir oyuncu olduğunu bize hatırlattı.Bu yılki 4 yabancımızı da kadromuzda tutmalıyız.Uzun süre sonra yabancı tercihlerimizi iyi kullandık.
Bu dakikadan sonra Burakla bir şekilde barışmalı ve bugünkü tribün performansımızı devam ettirmeliyiz. :eek:
 
koch' Alıntı:
Ahmet Cömert gerçekten evimiz gibi olmuş.Sık sık çalınan Galatasaray marşları,basketi atan oyuncunun adının anons edilmesi gibi olaylar çok ilginç gelmeyebilir ama Abdi İpekçi'nin bize soğuk gelmesinin en temel nedenlerinden birisi de bu ince ayrıntıların düşünülmemesidir.

GSBasket.Org farkı diyelim. Ahmet Cömert, Abdi İpekçi farkı değil ;)

Bu sayede burada da Utku ve Ali Emre' ye çok teşekkür ederiz. Gerçekten bu işten yüzlerinin akıyla çıktılar .
 
abi 3-4 oyuncunun çıkıp küfür etmesi fln çok kırıcı.. haksızlar ne olursa olsun.. çok estek veriordum.. ama maçtada söledim sonda.. soğudum gerçekten..
 
Ben de tribünden soğudum.İnsan hiç olmazsa bayan takımını düşünür ve salonda kalır.Sitenin en sakin iki isminin bile hakeme saldırması olayı açıklar herhalde.
 
bu iş uzayacak sanırım.. arda abiminde deiği gibi.. ali emre ve utkunun yaptıkları çok güzeldi.. haftaya devamı gelir umarım
 
Ulker'i bundan zayif yakalayamayiz. Serkan'i sisire sisire takimin butun dengesini altust attiler, Serkan eline gecen her topu firlatiyor. Glover ve Stombergas cok verimsiz oynuyor, Praskevicius hicbirsey veremiyor. Kerem Tunceri cok istikrarsiz, ozellikle hucumda verimli degil. Kerem Gonlum ve Zukauskas su an guvenilir tek yerleri.

Little'in Zukauskas karsisinda direnebilmesi cok onemli ve Ulker macinda kolej macinin 2. periyodunda birkac dakika gosterdigimiz savunma direncini butun maca yaymaliyiz
 
Daha farkli olmasi lazimdi intikamimizi iyi alacaktik ama bu da güshel... Boddicker yine her zamanki gibi iyi oynamis sanirim...
 

Üst