Galatasaray-70 İTÜ-45

dün geceki steve vai konserinden sonra takatım olmasa da alacağımız galibiyeti kacırmak istemedim ve de beklenildiği gibi oldu .Bizim mactan once dackanın verdiği mücadeleyi görünce aklıma bizm ülker macı geldi ve ne kadar kötü olduğumuzu hatırladım ne yazıkki. Ama olsun diyelim bir mac kazandık en azından .Mac bitti halil abi mutlu oyuncular mutlu ben mutlu daha ne olsun oyle değil mi olumlu bakmaya calısıyorum su onumuzdeki iki macı alır ve efes macı da ülker macına dönmezse belki isler doner basları eğmeye gerek yok en azından simdilik biraz daha olumlu bakalım
 
GSbasket.Org Ana Sayfadan ...

Ligdeki son dört karşılaşmasını kaybeden Galatasaray Erkek Basketbol Takımı; ligin kadrosunda yabancı oyuncu bulundurmayan tek takımı olan İstanbul Teknik Üniversitesi karşısında maçtan 70-45 skorla galip ayrıldı. Bu galibiyetle en azından günü kurtaran ve bir nebze de olsa moral bulan Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, geçen sezon büyük olayların yaşandığı Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonu' nda Banvitspor maçını bekliyor.
 
Maça gittim ve izledim ama sizin gördüğünüz iyiye gitmeyi ben takıma çok güvenmeme rağmen göremedim hatta ben geriye gidiş gördüm Telekom maçına göre özellikle de hücum yönünde.İtü belkide son 20 senenin en kötü takımı ve de yabancı oyuncusu yok.Buna rağmen oyunun belirli bölümlerinde bize kafa tuttular.Hele üçüncü periyot 7.5 dakikada sadece 6 sayı atabildik.Bunda Dixon u kenarda unutan hocanın da rolü büyük.Ben bugün Dixon ve Whisby i beğendim.Dixon biraz daha takımı oynattı bugün.Whisby ise sayısı da tabii ki çok iyi ama ribaundlardaki hırsı bizi bu konuda ümitlendriyo_Onun dışında her ne kadar 25 sayı fark olsa da ben oyundan hiö zevk almadım.Tek güzel hareket Dixon Whisby alley hoop u idi.Bu arada Hüseyin ve Fatih oynamadı bu maçta.Hüseyin neden oynamadı bilmiyorum ama Fatih in sağ eli bandajlıydı.Bugün Fatih ve Hüseyin oynamaynınca bile 12 kişiydi kadro bu da iki kişi fazla oldupunu gösterir ve bence normal şartlarda kenarda olması gereken kişiler Mehmet Baras ve üçlük kaçırmaktan başka bişi bilmeyen Gökhan Üçoklar olamlı.Yine formundaydı bugün.
 
Gökhan Üçoklara fazla yüklenmişsin....
Önemli olan bir oyuncu 40 sayı atıp takım maç kaybetmesi değildir.
Gökhan Üçoklar gibi yıllarını Galatasaray'a veren ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Gökhan gerçek bir kaptan'dır.Onun sayesinde çok maç kazandık.Biraz fazla 3 lük deniyor olabilir ama o oyunda olduğunda takımın duruşu değişiyor. ( Geçen yıldan Erdemirspor ve Darüşafaka maçlaarını ) Lütfen hatırlayalım ! ! !
 

Üst