İnanılır gibi değil,
bitime 11 dakika kala 14 sayı öndeyiz, 9 dakika kala da 11 sayı önde maçı götürüyoruz,
İçeri bjk lı taraftarlar giriyor bir anda, pota arkasından hepimizin annelerine iltifat yağdıran, sonderece yüksek tempoda bir tezahurat, durdukları andada, karşı pota arkasında fb lilerin aklına annelerimiz geliyor, sonra hep bir ağızdan, omuz omuza ceyhan tezahuratı ile İpekçiyi inletiyorlar,
Kızlar şaşkın, Ceyhan coşmuş ve maç başından beri iğrenç bir yönetim gösteren hakemlerde cesaretlenmiş,
Basketbol dilindeki prese benzer bir dayak atmaca , vurmaca ve kırmaca başlıyor, ve maç gidiyor.
Ne demeli bilmiyorum ama aklıma ilk gelen,
Bir fb GS erkek maçı öncesinde , bjk kız maçını ya da GS bjk maçı öncesi bir fb kız maçını kim oynatabilirdi,
Hadi oynattılar diyelim, böyle kaybedilen maçtan sonra ne kıyametler kopartılırdı,
Biliyorum ki , ne basın ne de yönetimimiz bu olaylardan bahsetmeyecekler bile,
Öyle bir mücadele var ki, anlatılamaz, rakibin uzunu Maloca 5 lemiş, amerikalı 4 lemiş, burcu 4 lemiş diğer oyuncularda faul sorunlu ama cim bomu durduramamışlar, fark 14 sayıya kadar çıkmış,
Ama yorgunluğun, stresin arttığı bir dönemde böyle bir baskı,......
Bir hakem rezaleti, oyuncularımıza yapılan savunmada ancak 4 ya da 5 inci faulden sonra lütfrn düdük çalıyor, amerikalının en az 15 kere kaldığı 3 değil 5 saniyelerin hiç biri çalınmıyor,
Eğer, bizim , bir maçımızı bjk-fb maçı öncesinde oynamamaya gücümüz yetmezse, baskı da caba, hakemler de ,
İşin acısı , hiç bir katkıda bulunmayanlar bir de köstek olmaya başladılar.
Ben yinede bütün kızları alınlarından öpüyorum