Galatasaray 75 - 82 Ceyhan B / Canınız Saolsun..

Yahu en basitinden bu maç neden FB-BJK maçından sonra oynanmaz be? Denyo hakemleri geçtim, oyuncularımızın ve takımımızın adiler tarafından küfüre tutulacağını tahmin edemeyen var mı ?

Bu maçta da kendilerinden beklenen performansın çok üzerine çıkan takımımızı kutluyor, bu ufak ayarlamayla ilgili bile sesini çıkarmayan yönetimimizi kınıyorum.
 
GS_Forever' Alıntı:
Artık şirket takımları şampiyon olmasında Beşiktaş - Fener şampiyon olmasını da istemiyorum.

Bu maçı fb-bjk maçından önce oynatan federasyonu da kınıyorum. Buna itiraz etmeyen yönetime diyecek birşey yok zaten.

:evil: :evil: :evil: :evil:
Her sezon biz şampiyon olamazsak bunlar olsun diyoruz,sonra böyle bir olay gerçekleşince fikrimiz değişiyor.Ve her sezon böyle bir olay başımıza geliyor.Artık bence biz şampiyon olamazsak bjk ya da fb olsun olayını bırakalım.
 
Bugun Galatasaray-Ceyhan macinin ikinci yarisini izledim. 2 acidan oldukca sasirdim:
1- Hangi mantik bu maci Fenerbahce-Besiktas macinin oncesine almis?
2- Seref tribununde o kadar cok Ceyhanli vardi, Galatasaray yoneticileri yokmuydu ya da ben mi farketmedim?

Galatasaray benchinin arkasindaki tribunde oturuyordum. 3-4 Galatasarayli basketbolseverin tribundeki cabalarini gorunce 7-8 sene once yasadiklarimiz aklima geldi. Ancak o donemde bile en azindan Fener-Besiktas seyircisinin onunde Galatasaray bayanlarinin oynamasina musade edecek bir federasyon ve Galatasaray yonetimi yoktu. Yarin Galatasaray - Dacka maci yok mu? Neden bu mac bugun oynandi?
Ya da illa bugunse neden Fenerbahce-Besiktas maci oncesi? Bu mac bitince oynattir. Zaten seyirci gelmiyor. Ne kaybedersin? Yok ama Ceyhan iyi lobiye sahip :x

Acikcasi bugun Galatasaray'a yazik oldu. Maci cok iyi goturdukleri anda bizim seyircimizin buyuk kismi ve Besiktas seyircisi salona girdi. Hedef hemen Galatasaray oldu. Ceyhan tribun destegini aldi. Zaten protokolde ezici uztunlugu olan Ceyhan hakemlerce kollaniyordu. Ancak Galatasaray buna ragmen cok iyi oynuyordu. Her sey ters donunce sahadaki oyuncular ne yapsin?

Yanimda yillardir basketbol icin gayret eden arkadaslarimla konustuk, ortak kani "Seyircin yok, yonetimin yok, sahadaki 5 le yenemezlerse hakemlerle yenerler"... Bugun Galatasaray bunun ustune birde tum rakip seyircilerle karsilasti.

Sonuc sahadaki mucadelenin yansimasi degil.

Takim olarak iyi ama her acidan yalniz bir Galatasaray bugun yaratilan atmosferde kazanamazdi.

Kaybeden kim oldu derseniz ; tamami Turk oyunculardan kurulu olan Galatasaray'dan cok bayan basketbolunun gelecegi yara aldi bugun. Tribunde bulunan anne babalar "aaa kizimizi su takima verelim, orda yetissin, bak onlar guclu, sahipsiz degil" diye dusunuyor hep.

Ceyhan-Botas-Mersin Bld.-Orim Cam-Migros v.d. bir gun gelecek sube kapatacak, yatirim azaltacak... Yasadik yasiyoruz DSi, Kocaeli, Gure vd... Ve onlarca genc senelerdir oldugu gibi birden ortada kaliyor. Yazik cok yazik.
 
cok haklısın valla
galatasaray gibi bi takımın böyle önemli bi bransta yalnız kalması cok vahim
yönetimsel acıdan cok acı bi durum
ama öyle bi yönetime ve baskana sahibiz ki
paranın döndüğü futbolda bile agırlıgını koymaktan acizler malesef
kaldı ki basketbol için cıkıp bi kac laf etsinler, takımı kollasınlar beklentisi tamamıyle yok oldu içimde (zaten yoktu da)
 
Takım nereye gider,
Kaçı oyuncu olur,
Eski takımda kaçı olur ya da yedek aklırdı gibi konuları tartıştık,
Bunları kızlarda okudular,
Çok bilendiler,
Bir yerde kendilerini kanıtlamak da istediler,
Ama maalesef yine sahipsiz bırakıldılar, kin kusan ağızlar, kara eller, kötü niyetliler ve tetikçi hakemler buna engel oldu,
Maçı izleyen bir arkadaş ta yazmış, üç yabancılı, milli takım ilk beş oyuncukarı ile takviyeli, bu ligin favorilerinden olan Ceyhan'ı FB nin bile düşüremediği durumlara düşüren kızlar, tam birşeyler ispat edeceklerdi ki,

Anneler babalar, tabiiki üzülüyorlar, ama öyle de düşünemiyorlar,
Dile kolay hepsi en az 7 - 8 senedir o renklerle, o forma ile içiçe yaşıyorlar,

Gözler, diğer çocuklara özensede, kalpler için çok bir şey de farketmiyor.
 
Suraya hep birseyler yazip siliyorum.Yazamiyorum tikaniyorum.
Sessiz cigliklar dugumleniyor bogazimda.
Lanet olsun bu yuregi guzel sevgileri buyuk insanlara bunlari yasatanlara.

Fazla uzun surmez ama bu surec.Surmemeli surdurulmemeli.Gercekten icimde birseyler kaniyor bunlari okuyunca.Elimizden hic mi birsey gelmez bilmiyorum.Ama kendi adima soz veriyorum elime her gecen firsatta gerek basindan biri gerek yonetimden biri gerekse lise abilerinden biri susturulana kadar konusucam bu Gercek Galatasaraylilar icin.

Helal olsun hepinize tek tek.Inanin skor umrumda bile degil.Isterseniz sonuncu bitirin bu ligi.Ama mucadeleniz,kendi icinizde verdiginiz savaslar yetmezmis gibi bes para etmiyecek insanlara karsi verdiginiz savas icin hepinize tek tek HELAL OLSUN!

Mucadele etmeden teslim olmak zayif takimlarin goruntusudur!
 
ewet GALATASARAY 1 SPOR KULÜBÜDÜR!!!
ama bu yönetim we bu taraftar zihniyeti sürdüğü sürece sonuç böle olmayta dewam edecektir!!!
 
İnsanlar için en kötü durum belirsizliktir. Bu takımın hali amatörden de beter. Amatör mahalle takımında oynayan vatandaş hiç değilse nelerin olup olamayacağının farkında olup ona göre davranır, ona göre hayaller kurar,ona göre yaşar. 20 milyon taraftarı var denilen G.Saray'da 3 kişilik tribünde oynayıp, her maç deplasman yaşayıp, alacağını zamanında alamayıp, sene sonunda da bu alacağı acayip bahanelerle haraç gibi kesilip enayi kıvamına getirilen bu ekibin de herhalde bir sabır sınırı vardır.

Yanlışım yoksa Bayanlar Dünya Kupası ülkemizde oynanacak. Niye oynanıyor, kimler oynayacak kadroda ? Voleybolda Avrupa 2.si oldunduğu vakit bayan voleybolu kapattılar. Şimdi dünya kupasına ev sahipliği yapılacak, basketbolu yok edecekler. Niye? 3 kuruş etmeyen yabancı futbolcuya 5 milyon dolar verilecek diye.

Bunlar bu ülkenin vatandaşlarıyla dalga geçmektir. Spor Kulübüyüm diye ortaya çıkıyorsan gençliğe,gençlere sahip çıkacaksın. Verdiği sözü de tutacaksın. Tutamıyorsan söz vermeyeceksin, olmuyorsa bırakacaksın.

Artık "Kol kırılır yende kalır." diye de yazmasın kimse. Devir internet devri, iletişim vakti. Herkes açık oynasın. Hoca çıktı geçende girişini yaptı. Yarıda kalmasın,devamı gelsin. Bu meselede başka türlü bir yere varılmaz. 2 aydır kör topal giden futbol takımının gölgesine gizlenip yönetici oldum zannedenlerle başka türlü mücadele edilmez.
 
dün stad dolsa gam yemeyeceğim ama stadda dolmadı..maça gitmeyenler ne yaptı???%5 i basket maçına gitse kazanırdık maçı....
 
koch' Alıntı:
GS_Forever' Alıntı:
Artık şirket takımları şampiyon olmasında Beşiktaş - Fener şampiyon olmasını da istemiyorum.

Bu maçı fb-bjk maçından önce oynatan federasyonu da kınıyorum. Buna itiraz etmeyen yönetime diyecek birşey yok zaten.

:evil: :evil: :evil: :evil:
Her sezon biz şampiyon olamazsak bunlar olsun diyoruz,sonra böyle bir olay gerçekleşince fikrimiz değişiyor.Ve her sezon böyle bir olay başımıza geliyor.Artık bence biz şampiyon olamazsak bjk ya da fb olsun olayını bırakalım.

Bıraktık bile.
 
valla diyecek bir şey yok esasında, fena kaybetmişiz. oyuncuların hepsini tebrik ediyorum. merak ettiğim takım bu hallere düşmüşken takımı zirveye taşıyan faruk süren acaba durumdan haberdar mıdır? haberdarsa hiç mi elinden bir şey gelmemektedir?

ben yine de müesseselere karşı kulüp takımlarını desteklemeye devam edeceğim (ksk hariç). fakat bir gün de üç kulüpten üç yönetici (yedek de olur) çıkıp basketbolda açıkça birlik mesajı verse artık! bıktım kardeşim efes ve ülker'den, oyuncuları söndürene kadar kiralık bile vermeyen turşucu müesseselerden.
 

Üst