Galatasaray:75 - Tuborg:82

YAZIK YAZIK COK YAZIK MERAK ETME ALVİN KARDEŞ ALIRLAR LAF OLSUN DİYE 2,13 LÜK Bİ SIRIK KALIRIZ LİGDE 5 GALİBİYETLE...

AHHHHH NEREDE YENİLMEZLİK ARMADA DESTANI NEREDE ÖZHAN NEREDE SAZ EKİBİ AHHHHHHHH AHHHHHHH
 
İlk iki periyotta çok kötüydük.3.ve 4 periyotlarda öne geçip maçı alma şansımız bile oldu ama bu kadroyla anca bu kadarı olabilirdi.Oda oldu işte.
75-82
 
1177.jpg


TBL'nin 10. haftasında 4 galibiyetle 7.sırada bulunan Tuborg Pilsener ile Abdi İpekçi Arena'da karşılaştık. Galatasaray mücadeleden 75-82 mağlup ayrıldı.
Maça iyi başlayan konuk ekip, hücumlardan başarısız dönen Galatasaray karşısında Jensen ve Cizmic'in sayılarıyla 3. dakika içinde 8-0'lık üstünlük yakaladı. Bu dakikadan sonra toparlanan Galatasaray, Arda ve Gökhan'ın 3 sayılık basketleriyle 5. dakikada farkı 1 sayıya (10-9) indirdi. Ancak Tuborg Pilsener, Hakan ve Cizmic'in sayılarıyla etkili oldu ve maçın 1. periyodunu 26-19 önde tamamlamasını bildi.

2.periyota da iyi girişi yapan ve farkı 12 sayıya çıkaran (31-19) Tuborg Pilsener, etkili oyununu sürdürüp skoru 41-23'e taşıdı. Arda Vekiloğlu ve Brian Boddicker ile skor bulan Galatasaray, 17-8'lik seri ile farkı 9 sayıya düşürdü ve ilk yarı konuk ekibin 49-40 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısında Tuborg Pilsener, Hakan Köseoğlu ve Sanders'in sayılarıyla 25. dakikayı 57-45 önde geçti. Bu dakikadan sonra iyi savunma yapan Galatasaray, rakibine 5 dakika içerisinde sadece 2 sayı imkanı verdi. Evsahibi ekip Johnson 'un attığı 3 sayılık basketle 3. periyot sonunda farkı 2 sayıya kadar indirdi: 59-57

Son periyodun başında Cizmic ve Sanders ile sayı üreten konuk ekip Tuborg Pilsener, 34. dakikayı 72-63 önde geçti. Arda ile arka arkaya 3 sayılık basketler bulan Galatasaray ise son dakikada farkı 2 sayıya (77-75) kadar indirdi. Bitime 20 saniye kala Tuborg Pilsener'de Asım 2 faul atışını kaçırmasına rağmen ribaundu alan Jensen maçın son saniyelerinde kendisine yapılan faulleri sayıya çevirdi ve ekibimiz mücadeleden 82-75 mağlup ayrıldı.

Hakemler
Alper Özkök, Ali Özyurt, Erşan Kartal

Salon
Abdi İpekçi Arena

GALATASARAY 75
Gökhan Üçoklar 5
Cihad Şahin 11
Ronald Johnson 12 (4R)
Arda Vekiloğlu 14 (5R)
Nick Jacobson 10 (9R)
Ufuk -
Enver Ekmen 5
Brian Boddicker 18 (6R)
Umut Tınay - (4TÇ)

TUBORG PİLSENER 82
Teo Cizmic 23
Aerick Sanders 18 (11R)
Denktaş Güney 8 (9R)
Barış Özcan 2
Hüseyin Demiral -
Hakan Köseoğlu 15 (7A)(5R)
Alexander Jensen 16 (12R)(6A)

A: Asist, R: Ribaunt TÇ: Top Çalma

Periyot Skorları
19-26 / 40-49 / 57-59
5 Faul
Sanders (38.17)
 
Yine yenildik demek ha? :( Yazık walla şu 5 numara iyi çıkarsa toparlanabiliriz ama onda da iş yoksa bu yıl da böle geçer daha çok üzülürüz... Takwiye ŞART!!!
 
ya izleyemediğim ama sölenenlere bakarak sonuna kadar getırıp kaybettiğimiz maçlar serisi dewam ediyor :(
Maça gelince öncelikle Abdi 'nin yeni hali çok daha sıcak ve güzel olmuş basketbol seyircisini öndeki koltuklara monte edebildinmi, bağıranları tribünün belliyerine (mesela göbeğe:p) koydunmu , ve polis ve güvenlik maç boyunca doğru yerde ve yerinde (dünkü maçta polisin yerinde oturmamamasından dolayı kendini kaybeden bazılarının yaptığı anlam weremediğim 1 destekleme yöntemiyle polis tri
bünlere teşrif etmiştir suç bana göre önce polisleri oldukları yerden alıp giden müdürlerinin sonrada bizdedir...)
Maçla ilgili gördüğüm ve en çok koyan şeyde maçın son anına kadar ki özellikle 3. ve 4. periyottaki destek güzel ve coşkuluydu ki son anda maçın kaybedildiği anda salonun arkasına bakamadan salonda kaçarcasına salondan ayrılmasıydı (aynı mazlum çocukların elinden oyuncağını aldıktan sonra garibimin başını eğip yerine gitmesi gibi) ulann kahrettiriyosunuz hayata bea...
 
Canımız saolsun lafı boş bi laftır bence,bunu ancak aciz gs yönetimi söyler bizler dememeliyiz varmı böyle bişey kardeşim tuborguda yenemiyosan öyle yada böyle veya hiç öne gecemiyosan tüm maçta o zaman ligden cek galatasarayı fazla rezil etme OZHAN OLACAK ADAM!!!
 
Canımız saolsun lafı boş bi laftır bence,bunu ancak aciz gs yönetimi söyler bizler dememeliyiz varmı böyle bişey kardeşim tuborguda yenemiyosan öyle yada böyle veya hiç öne gecemiyosan tüm maçta o zaman ligden cek galatasarayı fazla rezil etme OZHAN OLACAK ADAM!!!
 
İlk yarı çok kötü oynadık fark açıldı ama 2. periyotta oyuna giren Cihad farkın kapanmasına ve oyunda kalmamızı sağladı. 3. periot iyi oynadık geri geldik seyirci baskısıda bence çok etkili oldu bu geri gelişte ama Bodicker'in bomboş içinde sekipte çıkan 3'lüğü ve o son ribaund yüzünden alabileceğimiz maçı verdik..
 
biz taraftar olarak elimizden geleni yaptık..gerisi takıma kalıyordu ama onlar maalesef bizim kadar zorlamadılar kendilerini....maça gelipte bi eliyle ıslık çalıp ayaklarıylada koltuğa vuran arkadaşlar başta olmak üzere herkesi tebrik ediyorum..mazeretsizde gelmeyenlere fener maçına gelmeyin diyorum...bu sene imkanı olmasına rağmen sırf dandik maç diye düşünüp maça gelmeyipte fener maçına gelcekleri kınıyorum...(sebo reis-yılmaz başkan...hariç)burda maçın analizini yapıp imkanı olup tuborg-erdemir-darüşşafaka gibi maçlara gelmeyenlerde buraya lütfen post atmasın...bu forumun amacı takıma destek olmak...salona gitmeden orda bağırmadan destek olunmaz..olunuyorsa bi zahmet söyleyin bizde öyle destek olalım...salona kadar boşuna gitmeyelim...
 
Takımımız özellikle 3.ve 4.periyotta çok iyi mücadele ettiler.Onca sayı farkı indirip kazanabilirdikte.Ama olmadı,olmamasıda normal,bu şartlarda ancak bu kadarı olur.
 
Selamlar. Az evvel uye oldugum bu foruma astigim ilk mesaj oluyor bu. Gecenlerde baska taraflara Tuborg maci ilgili yazdigim yaziyi kopyaliyorum sadece. Pazar'a gorusmek uzere.

Doga

Oefff. Alinmasi gereken bir macta yine maglubiyet. Hala canim sIkkIn bu maca. Cok kotu basladik (sifir-sekiz) ama ucluklerle yine maca ortak olduktan bir muddet sonra, hastaliklarimizdan (ucluge dayanan her takimda oldugu gibi) biri olan bir "cold spell," yani soguk donem gecirdik, ve mac bir anda 23-41'de kopma noktasina geldi. Devreye kadar 40-49'a getirebildik neyse. Arda, acik soylemek lazimsa, ozellikle ilk devrede yine resmen delirtti. Sorumluluk almasi gerekiyor. Inatla almiyor. Ilk yarida bir pozisyonda super bir pas aldi iceride, ve smac yapacagina turnike yapmaya calisti ve toptan kacirdi atisi.

Ucuncu ceyregin sonunda super bir sekilde yakaladik adamlari. Hatta son saniyede bir defansif rebaunt sonrasi Ronald Johnson cok uzaktan sallayiverdi ve cemberin arkasina vurup dondu. Girseydi sayilacakti ve bir sayi one gececektik. Iki sayi geride girdik son ceyrege, ve gelme zahmetinde bulunan az sayidaki biz, galibiyete inanmis bir vaziyette iyicene (o sayidaki ve daginik oturan bir topluluk icin olabildigince desem daha dogru olur) asildik. Her hucumda tezahurat, her savunmada islik ve sandalyelere vurma. Takim da artik bomba gibi cikar derken son ceyregin ilk alti sayisini verdik. Tekrar basa yani.

Hal boyle olunca biraz da sans lazim, ve klasik olsa da maalesef bizde su anda yok boyle birsey. Tekrar son dakikada farki iki sayiya indirdigimiz gibi, Amerika'da benim eski muhitten San Diego State Universite'li Aerick Sanders'i (18 sayiyla bitirdi) bir rebaunt mucadele sonrasi bes faulle oyun-disi biraktik. Hemen arkadan kocum Brian Boddicker, atmasi gereken bir uclugu kacirdi, yoksa almistik maci. Donen topta Halil Hoca bana gore gayet yerinde bir bicimde "Hack-A-Shaq" metodundan esinlenmis bir "Hack-A-Pars" yontemiyle topsuz alanda eski Dev Adam Asim Pars'a faul yaptirdi. Demek Turkiye'de NBA'deki kural yok dedim kendi kendime. Macin son iki dakikasinda topsuz alanda faul yapmaya technical (teknik faul) veriliyor artik, yanlisim yoksa. "Shaq Kurali." Asim eksik olmasin ikisini de kacirdi. Daha evvel dort atisi oyle kotu kacirmisti ki, bu son sefer ikincisini daha atmadan "n'olur rebauntta dikkatli olun" diye dusunurken daha, Boddicker Alex Jensen'e kaptirdi ve aninda faul dudugu caldi. Jensen ikisini de sayiya cevirip farki dorde cikardi. Sonrasinda iki uclugu arka arkaya cok kotu kacirinca, galiba Jacobson ve Arda'dan, mac bitti. Cizmic'in hizli-hucum basket-faulu neticeyi belirledi. Bu arada en son defa farkin ikiye inmesinde Arda'nin arka arkaya iki uclugunun payi oldugunu eklemeliyim ama genel anlamda Arda cildirtiyor. "Consistency" olayi sifir.

Sonucta bu son hafta bahsi gecen yabanci pivot artik gelecekse gelse hani. Pazar'a Fenerbahce derbisi var. Resmi sitede Justin Rowe diye bir adam, bu hafta denenmek uzere geliyor Istanbul'a diyor. Tanimiyorum. Bakalim n'olacak.

Gelenlere tesekkurler. Haftaya yenecegimize ben yine de inaniyorum. Takim fena degil yine. Ulker macinda fark yedik. Yoksa gittigim diger dort macin hepsinde rakiple iyi mucadele ettik ve cekisme guzeldi. Son uc hafta kazanmis olmamiz lazimdi ama bir turlu olmuyor iste. Umarim haftaya olur.
 
eline saglik maradoga

rakiplerle genelde çekisebiliyoruz ama kritik yerlerde kritik hatalarla maçi veriyoruz (ki bu kadro sıkıntısı nedeniyle dogal karsilanmali)

5 numara eksigimiz tamamlandiginda maçin son bölümlerinde daha az hata yapacagimiza ve alabilecegimiz maçlari vermeyecegimize inaniyorum.

bu arada arda'da bi kipirdanma var, fb maçinda anormal seyler yaparsa hiç sasirmayalim, ben bi patlama bekliyorum.
 
Selam beyler.Bir süredir bir problem nedeniyle siteye yazamıyorum.Tuborg maçında bende vardım.3:30 kala salona girebildim.Periyot periyot anliz yapmayacağım çünkü gereken yorumlar yapılmış.İyi bir pivotumuz olmamasının sıkıntısını bu maçta yaşadık.Özellikle Tuborg ikili oyunlardan çok sayı çıkardı.Burak Sezgin ve Justin Rowe'un gelmesiyle bu sorunun çözüleceğine inanıyorum.Takımımız yine de çok iyi mücadele etti.Arda Vekiloğlu uzun süre sonra Aslan Yürek gibi oynadı.Eminim ki takımımız bu mücadele ile play-off yapar.
 

Üst