Galatasaray 76-70 Fenerbahçe | 2013-2014 Türkiye Kupası Şampiyonu GALATASARAY!

Haklarıyla finale çıkmadılar.

Mersin Bşb. maçındaki gibi dış atış yüzdesiyle oynarlarsa yeneriz.Ama malum bizim maçlarda Cappy,Veremeyanka,Angel,Birsel,hatta Matovic,hatta Esmeral patır kütür 3'lük atıyor.

Türkiye Kupası Finali | Galatasaray Odeabank - Fenerbahçe

Kupada Fenerin ve bizim maçları takip ettiniz mi bilemiyorum ama müthiş bir hakem katliamı var. Özellikle dünkü maçlarda bu açık bir şekilde göze battı. Mersin Belediyesini resmen doğradılar.

Zaten kadromuz yeterli değil üstüne bu hakemler ile ne yazık ki hiç şansımız yok. Kızlara bol sabır ve şans diliyorum.

Saygılar.

Oyun olarak şunu söylemeliyim maçı asla ama asla tempo kazandırmalarına izin vermemeliyiz. Sete set oynamalıyız, Sancho hala toplamadı, düzelmedi ama yine de deplasmanda oynadığımız maça göre daha iyi durumda. Alba´nın olmaması bence avantaj deplasmandaki maçta çok zorlamıştı, Bazen egosu fırlıyor gibi, çok zorluyor oyunu. Bu da bizi düzen dışına çıkarıyor, bence şansımız eşit ama skorla değil savunmamızla kazanmalıyız maçı. Boyalı alanı konuşturmalıyız Bone ve Sancho ile.

Öyle bir hava oluştu ki sanki Işıl şimdiye kadar oynadığı tüm Fener maçlarında berbattı... Neyse..

Sadece Fenerle değil hakemlerle de mücadele edeceğiz sanırım, umarım öyle olmaz ve adil bir yönetim olur.. Diyelim ki yine hakem faciasıyla karşılaştık, kızların mümkün olduğunca sakin kalmaları gerekir.

Lig maçından farklı olarak ,daha çekişmeli bir maç bekliyorum.Biraz da şans yanımızda olursa alırız bumaçı.Kupa=Galatasaray