Galatasaray 76-70 Fenerbahçe | 2013-2014 Türkiye Kupası Şampiyonu GALATASARAY!

Alba'nın yokluğunda kazanma adına ümidim yoktu. Kızlar ve koç beni utandırdı. hepsini alnından öpüyorum. Darısı lig şampiyonluğuna inşallah. :)

Cappy-Angel-Birsel üçlüsünü maç boyu iyi savunmamız kupayı bize getirdi. Rakibimiz maç sonunda Cappy'nin arka arkaya soktuğu üçlüklerle maça ortak olma şansını yakalasa da, sonrasında yorgun savunmamızın üstüne gidip içeri dalmak yerine zorlama atışlara devam ederek bu şansı kullanamadı.

Tebrikler tüm takıma. Onlara her zaman inanıyorum. İnşallah bu sene sonunda da lig şampiyonluğunu getirecekler. Maçın kilit noktası yerli oyuncular oldu. Bu arada Kaptan'a ve Koç'a değinmeden edemeyeceğim. Hep bizimle kal Kaptan. Yürekten oynuyorsun her zaman arkandayız. Ekrem Memnun bayan basketbol şubesinin gördüğü en büyük koçsun. İyi ki bu takımın koçusun iyi ki GALATASARAY'dasın.

Işıl Alben çeyrek final 38.5 dakika
Işıl Alben yarı final 38.5 dakika
Işıl Alben final 40 dakika parkede kaldı. Final maçının yıldız oyuncusu seçildi. Işıl Kaptanı çekemeyenler çanak taksın öyle izlesin Işıl Kaptan Canımsın...

Bu tip tek maclari son bes senede oldugu gibi gercekten iyi konsantre olarak kazanıyoruz . Bence bu takıma cok net iki kaliteli transfer gerekiyor . Bugun ışıl ve zellous neredeyse 40 dakika oynadi . Az kalsin nefesimiz yetmeyecekti macı bitirmeye . Finalde muhtemelen yine fb ile oynayacagiz .. Bu rotasyonla play off a girersek koskoca senenin emekleri heba olur . En azindan ışılı yedekleyecek bir guard şart. Yigit gokoglan gibi adamlara 2.5 milyon euro veren yonetim artık bu şubeye sahip cıkmalı.

Tebrikler takımımıza. İnanarak oynadık müthiş savunma yaptık. Ekrem hocanın hırs ve inancına azmine artık rakip takımlar bile saygı duymaya başladı böyle bir koça sahibiz.

Maçın tamamı
[video=youtube_share;1ARMeiRGvGg]http://youtu.be/1ARMeiRGvGg[/video]

Kupa töreni
[video=youtube_share;nYZ8qdEhh-Y]http://youtu.be/nYZ8qdEhh-Y[/video]

Bu arada bizdeki "kapatın gitsin kadın şubesini" virüsü rakip taraftarı da etkilemiş :D Dünden beri yorumları okuyorum da 5 sene üst üste bize kupayı kaptırmaları çok sinirlerini bozmuş, demek ki bizim taraftarın yerinde olsalar kızları falan boğup öldürür bunlar :D Birsel'i bile silip attılar, gerçi Birsel de 2 senedir eski Birsel değil

Herseyiyle mukemmel bir galibiyetti.. Tabiri caizse "anticilerinize" boyle guzel bir cevap verdiginiz icin tesekkurler "bizim takim". Tesekkurler buyuk kaptan, tesekkurler Ekrem Memnun. Darisi sene sonunda ayni sevince insallah.. Emeginize saglik, cansiniz!

Bütün oyuncularımıza, Ekrem Memnun'a bize bu mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Işıl'a ayrı bir parantez açıyorum. Muhteşemdin büyük kaptan. İnşaallah hep bizimle kalır, daha büyük zaferlere imza atarsın.

Son saniyeler benim gibi parmağını ısıranlar oldu mu bilmiyorum.Cappy o kadar winner bir oyuncu ki topu sallasa girecek diye korkuyorum.O kadar takım oyunu oynuyorsun sonra biri çıkıp gayrinizami maça ortak oluyor.Sinir bozucu.

Ataşehirdeki maçtan sonra biz bu takımı nasıl yeneriz diye karamsarlık basmıştı beni. Ekaterinburg'dan sonra Avrupa'nın en iyi ve derin kadrosu var karşımızda. Ama Ekrem hoca öyle düşünmüyor işte, plan programını yaptı ve resmen ezdi maçta rakibini. Özellikle savunmadaki oyuncuların durduğu yerler, yardım zamanları muazzamdı. Angel sayı atamadıkça delirdi.

Çok mutluluk verici bir galibiyet oldu, şimdi daha büyük hedefler var önümüzde. Lig şampiyonluğu hala çok zor ama artık inanmayan yoktur herhalde içimizde. En azından biliyoruz ki bu takım Ekrem hoca önderliğinde hiç geri adım atmayacak ve elinden geleni sonuna kadar yapacak. Teşekkürler hocam..

Kupayı kazanan takımımızı gönülden kutluyorum. Maç ile ilgili herkes her şeyi yazmış. Ortaya koydukları yüreklerine sağlık.

Sene başında ''o sene bu sene'' olabilir diye yazmıştım. Hatta Polyana olmakla ithaf eden arkadaşlar da oldu. Evet rakip kadrosu bizim üstümüz de ama bu oyunu takım olan kazanır. Biz takımız hemde yüreğini ortaya koyan bir takım. Sıra şampiyonlukta!!

maçın son 3 dakikasını sadece skoru takip edebilmek için işyerime gidip bilgisayarı açtım . Allahım yüzümüze güldü kupayı 5. kez aldık üstüste.. birde galiba maç boyu fener hiç öne geçemedi yanlış hatırlamıyorsam.

Ataşehirdeki maçtan sonra biz bu takımı nasıl yeneriz diye karamsarlık basmıştı beni. Ekaterinburg'dan sonra Avrupa'nın en iyi ve derin kadrosu var karşımızda. Ama Ekrem hoca öyle düşünmüyor işte, plan programını yaptı ve resmen ezdi maçta rakibini. Özellikle savunmadaki oyuncuların durduğu yerler, yardım zamanları muazzamdı. Angel sayı atamadıkça delirdi.

Çok mutluluk verici bir galibiyet oldu, şimdi daha büyük hedefler var önümüzde. Lig şampiyonluğu hala çok zor ama artık inanmayan yoktur herhalde içimizde. En azından biliyoruz ki bu takım Ekrem hoca önderliğinde hiç geri adım atmayacak ve elinden geleni sonuna kadar yapacak. Teşekkürler hocam..

unlike tuşu yok mu ya?

Neymiş "Ataşehirdeki maçtan sonra biz bu takımı nasıl yeneriz diye karamsarlık basmış" :)) Yahu Ataşehirdeki maça bakın bakalım. Ortamı geçtim 2 yarı Işıl yok MAç boyu Nevriye yok Bahar hiç gözükmedi Sancho daha yeni döndü sakatlıktan nefes problemi var (ki şutları hala kötü) Yani takım olarak o maçta da kötüydük ki ozaman da dedim Türkiye kupası kendimizi test etmek için daha doğru bir platform olacak diye.

Öte yandan bu maçın analizini yapmadım hiç. Maçın reel analizini yaparsak, öyle ahım şahım bir oyun da oynamadık. Nevriye gene yoktu sahada. 3 sayısı var 3'ü de serbest atıştan. Bahar 1.5 dk oynadı 1 aydır form düşüklüğü var Bahar'da. Kafası karışık sanırım. Misal maçta yaptığı faul var evlere şenlik. Kollar havada kalsa yapacak bir şeyi yok Angel'in. Şebnem ve Işıl iyilerdi evet ya Zee? Angel Cappie kötü oynadı deniyor da biz de Zee'nin hangi attığı girdi? Son 1 aydır Zee'nin atışları da girmez oldu. Acaba diyorum ağırlık çalıştı da beyin kas arasındaki iletişim mi koptu. Ama bu kadar uzun sürmemeliydi.

Yani evet FB'yi yendik ama biz de ahım şahım bir oyun oynamadık. FB'den iyi yanımız maça inanmak istemekti ve çok defa sabırla hücum edip oğru şutu aradık hep takım olarak kaldık. Bunlar iyi yanlarımızdı. Ama misal son 36 saniye 8 sayı fark varken ordan maçı buralara getirmek de üzücü bir durum. Takımın bunun için çalışması da gerekiyor. 36 saniyede maç verilse kim neye hesap verecekti? Son 21 saniye varken Cappie mallık edip 3.üçlüğünü el üstünden denemese belki de maç gidecekti sabırlı hücum etseler 2 saylık atış bulup 1/2 atan Yasemene yapılacak bir faulle oyunu başabaşa getirebilirlerdi de. Ve biz buna hamle üretmedik. Atışlar havadayken inşallah girmez dedik sadece.

Takımın işte bunlara çözüm üretmesi lazım. İyiyken yanlışı görmeli. Ekrem hocanın da kesinlikle bunu göreceğine ve çalışma yapacağına eminim. Tecrübesiz bir takım değiliz ki maç sonunu oynayamamayı tecrübesizliğe bağlayalım:(

Uzun lafın kısası: Ataşehir'de çok kötü oynadık inançsızdık. Ama Ankara'da da ahım şahım oynamadan yendik. Yani GS'ın da maximumuna çıkması halinde çok farklı beklentilere de girebiliriz takım bu ışığı veriyor. Daha Nevriye'den faydalanmadık düşünün. Alba gibi bir değer takımda yoktu. Bence İnquez (hala kalırsa ilginç) düşünmeli GS'ı nasıl yenebilirim diye. Bizim gelişecek çok yanımız var