Galatasaray 76-70 Fenerbahçe | 2013-2014 Türkiye Kupası Şampiyonu GALATASARAY!

Takımımız gerçekten inanmıştı. Oyunun her iki yönünde de çok iyiydik. Zellous ve Işıl'ın harika performansı, savunmadaki müthiş gayret sonucunda çalınan 10 top galibiyet adına belirleyici olan noktalardı. Darısı lig şampiyonluğuna. Tebrikler Galatasaray.

Olan FBTV'ye oldu, gariplerim bu saatte maçın tekrarını yayınlayacaklardı ama nedense vizyondaki filmleri falan gösteriyorlar. Acaba bantları mı kaybettiler? :)

Maçı seyredenler daha iyi yorum yapar ama yazılanlardan son dakikalarda hakemlerin yine devreye girdiği izlenimi var. Demek ki hakeme rağmen de maç kazanılabilirmiş.

Son dakikadan değil abicim maç başından Yacoubou ve Hollingsworth'e verilen faullerden belliydi ne olacağı. Hakemlere küfür etmenin tek haklı olduğu branş bu branş. Geçen sene final serisini aklımdan çıkaramam. Hakkımızı yiyerek şampiyon oldular. Bu sene de aynı oyunlara başvuracaklar çok belli.

Sete set oyunda bir kez daha kazanan biz olduk. Tebrik ediyorum takımımı. Bir de Kelsey Bone'ye birşey demek istiyorum... Çok sempatiksin :D

Son 7 dk 15 sayı öndeyken bu kadar kolay mı bu sefer içimden geçirirken Son 1 dkda Capy'nin 2 tane 3 lüğü ile bir anda neler oluyor tedirginliğine girmemiz. Bu maçın adrenalin yaşamamızı ve unutulmasına katkı sağladı. Yoksa son 5 senedir kupada en az heyecanlandığım kupa maçlarından biriydi. En az favori Gösterildiğimiz bir maç olmasına rağmen...
Bu arada artık Yasemen'in Esradan daha fazla süre alması gerektiği ve şaka gibi tam 4 sene Bench'de çürümesine göz yumulması çok yazık olmuş..
Alba'nın olmamasına rağmen takımın çok İyi Bir turnuva geçirmesi gerçekten muazzam...
(Benim düşüncem sene sonu ALBA gider )

Ekrem Memnun ve sistemi,takımı soktuğu şekil Galatasaray basketbol şubesi özelinde çölde vaha gibi.Geçmişten taşınan olumsuz birikimi bir kenara bırakırsak sıradan bir sistem basketbolu aşığını mest eder takımın oynadığı oyun.Yalnız tekrarı izlerken aldığım keyif bir noktadan sonra yerini hayıflanmaya bıraktı.Zira basketbol namına sahaya konulanlara bakarsak 20'yle bitecek maçı kazanmamız yıllar sonra biraz yüzümüze gülen şansa ve son topa endeksleniyor rotasyonun darlığı sebebiyle.''Neden almadık?'' noktasında fazlasıyla sitem ettiğim dönemde ''kötü basketbolcu'' diyenleri artık anlıyorum,ama yine de Tuğçe Canıtez'in 2 dakikalık katkısına bile muhtaç halde rotasyon.Yarı yarıya derbiyi bir şekilde çıkartsak da final serisinde işin rengi değişiyor,her şeyin yolunda gitmesine endeksleriz şampiyonluğu bu görüntüyle.Hiç değilse guard takviyesi yapılsın,''takımın görüntüsünü mutlu hatırlarız ama nefesimiz yetmedi'' demeyelim.
Ekrem Memnun'a,attığı üçlükle gol sevinci yaşatan Işıl Alben'e,tüm güzel karelerin değişmez siması Şebnem Kimyacıoğlu'na,Yasemen'e,sempatik yabancılarımıza hepsine çok teşekkürler.Tribün gerek zeka gerekse etkinlik olarak takımın basketbolu kadar öndeymiş.Yarı yarıya derbiler özelinde unutulmaz bir performans olmuş.Salonda kalınıp takımın emeğinin taçlandırılabilmesi ayrıca güzel.

Ekrem hoca ve tüm takıma tebrikler, beklediğim bir kupaydı, bu yıl Ekrem hocayla birlikte özlenen şampiyonluk gelecek buna inancım sonsuz. Buarada seni çok seviyorum kaptan...

Takımımı tebrik ediyorum.Haddimizi bilerek ve formanin hakkini vererek oynadı kızlar.Teknik ekibe de teşekkürler.Fenere bu maç kaybetseydik muhtemel final serisine psikolojik olarak kötü girecektik belki de bu yönden de iyi oldu.

Sene sonunda ligi de kazanmak dileğiyle.

Açıkçası kazanmamızı beklemiyorum ama oyuncular beni şaşırttı iyi ki şaşırttılar.Başta Ekrem hocaya sonra salona giden ve rakip tarafı ezen taraftara ve müthiş bir disiplinle müthiş bir arzuyla mücadele eden takıma helal olsun.Allah Ekrem hocayı bizden ayırmasın bugün Fenerbahçenin koçunu gördükçe iyi ki Ekrem hoca bizim hocamız sın diyorum.

Antalya'da da yanılmıyorsam 12 sayı atmıştı Şebnem. O iyi oynadıkça kazanma şansımız artıyor. Farkı açsak bile kapatacaklarını tahmin ediyordum çünkü Z ve Işıl'ın yürüyecek hali kalmamışken, Angel hala tam saha koşuyordu. Hepsinin yüreğine sağlık, umarım bu bir mesaj olur da sadece resmi siteden tebrikle kalmaz yönetim.. gereken hamleleri yapar..

Kızlar Ekrem Hocam ve emeği geçenler o salonu rakip taraftara dar eden Ankaralı Aslanlar hepinize helal olsun. Çok güzel oldu bu kupa herkes feneri beklerken yine biz kazandık :) Şu Takıma, bu emeğe bir iki transfer sene sonu için şart artık. Yönetim Dişi Aslanlara sahip çıkmalı...