Galatasaray : 79 - B.Kolej : 70

Arda Ezer

ARdaQue
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı; Play-Off larda mücadele etmek için kalan maçlarını kazanmak istiyor. Sırasıyla; Büyük Kolej, Erdemir ve Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray, seriye Büyük Kolej maçı ile başlıyor.

Küme düşme potasındaki rakibi karşısında ağır basan Galatasaray Erkek Basketbol Takımı; 26 Nisan Çarşamba günü saat 18.00' de İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu' nda oynayacağı karşılaşmadan galip ayrılacak güçte.
 
Geri kalan maçlarımızda kaybedeceğimiz maç göremiyorum ben.

Büyük kolej ve erdemiri yeneriz..Fener maçındada taraftarımızın büyük desteği ile galip geliriz diye düşünüyorum..

Ama play-off'a kalmamız için daçkanın 2 maçını kaybetmesi lazım oda zor gözüküyor..
 
Bu maçı öyle böyle kazanırız.Tamam ne yapacağımız belli değil ama bu maçı da kaybetmeyiz herhalde.Üstelik Büyük Kolej düşme potasından kurtuldu.
Yalnız Erdemir ve Fenerbahçe maçları için aynı şeyleri düşünmüyorum.Erdemir maçı deplasmanda olduğu için kaybetmemiz olası.Fenerbahçe maçında da tahminime göre Kadıköy'deki olayların intikamı alınmaya çalışılır.Yani en fazla 2 periyot salonda oluruz.
 
Galatasaray-Büyük Kolej Carsamba Saat 18:00 Ahmet Cömert S S



Not: Haftasonu nda ise Erdemirspor ile karsi karsiya gelecegiz.
Hepinizin destegini bekliyoruz.
 
kazanmamiz güzel az bir ihtimalde olsa insallah play off a kaliriz
 
Daçka da yenildi 22 sayı farkla. Futbolda da baskette de aynı şey geçerli bizim içinm, 3te 3 yaptığmız an futbolda şampiyon olurken baskette playoffa girecez, bundan eminim. 1i gitti kaldı 5i diyelim
 
O nasıl oluyor,biz 3'te 3 yapalım,daçkada kalan tüm maçlarını kazansın genemi biz gidiyoruz. Yoksa daçkanın bi maçını kaybetcek gözüylemi bakıyosum Cem.
 

Üst