Galatasaray 79 - Samsun Basketbol 73

19 Şubat 2011 Cumartesi
15.00 Galatasaray Medical Park – Samsun Basketbol (Kadın Basketbol)
Organizasyon : TKBL Yer : Ahmet Cömert

Takıma gereken desteği vermeliyiz bu maçta.Rahat bir oyunla kazanacağımızı düşünüyorum

Ben salonda olacağım. Hem ulaşım da rahat. Bu arada neden Ahmet Cömert'te maç ?

gerçekten çok tuhaf.. sen erkek takımının hafta içindeki maçını ayhan şahanke al. futbol takımının maçının olduğu gün stada en yakın spor salonuna değil, en uzağındaki salona al..

bu kadarını bile yapmıyor-yapamıyorlar. ne diyeceğimi şaşırdım..

Saol Pınar...
maç çok kolay maç değil biraz da olsa zorlanabiliriz. İnşallah salon çok boş olmaz zaten küçücük salon

bildiğim yolu yazıyorum. Atla taksimden metroya mecidiyeköyde in. Hemen ordan metrobüse bin şirinevler durağında in. Sonra üst geçitten yukarı çıkıp soluna doğru dön ve ilerleyip merdivenleri in. İndikten onra direk sola dön ve zaten o yol otomatik olarak salonun oralara çıkıyor. Salonun ordaki üst geçitten karşıya geçip rahatça salona girebilirsin...

Fener maçlarında kadromuz zayıf onlara göre bunu anladık hadi ama Samsun ve Tarsus maçlarında sorun ne peki? Bu takım bir tek Tamika' ya bağlıysa hiç oynamayalım zaten, bırakıp gitsin diğerleri.

Ya çözüm bulunsun ya da;.. dilim varmıyor söylemeye...

Yeri burası değil de Tamika'nın ne zaman döneceği ile ilgili bir bilgi var mı?Son P.Kayseri maçına gelir umarım yoksa liderliği kaybedebilirz o maç.

Sanki sezon başında yeni bir takım kurmuşuz,oyuncuları kaynaştırmak içinde sezon öncesinde hazırlık maçı yapıyoruz...Hakiksten inanılacak şey değil...Umutluyuz umutlu,bir basketbol izleyicisi şu takımı izleyip nasıl umutluyum der,hayretler içerisindeyim...Sahadakiler bir takım değil 5 tane birbirinden bağımsız,birbirini bu maça kadar hiç görmemiş bireyler...Harbiden üzlüyor insan...

Şu takım karşısında açık farkı geçtik zorlanarak kazanıyorsak ne iş anlamadım ben.

Augustus ve Fowles yerine Gintare gibi tercihler yapsaydık heralde play off lara zor kalırdık.

Çok güzel bir gündü gerçekten. Ben, Yiğit ve vip Okan ile güzel bir gün geçirdik :D. Furkan Abi'nin bağırması süperdi :D. Ayrıca fenerlilerin önünden geçmekte güzeldi. Ama forum yönetimine bir şikayetim var. Kombine verilen şahısların oturmasını ben kabullenemiyorum söyleyeyim :D.

Mehmetle tribün yapmak eğlenceliydi.Okan hakkında yorum yapmıyorum.Ahmet Cömertteki lütfen maçı oturarak izleyiniz tabelaları çok ilginç.İyiki Abdi İpekçide oynuyoruz diyebilirim.Gülşah Akkayayı çok başarılı buldum.Hakemler bizi ince ince doğruyor.Dikkatli olmak gerek.

Ligin sonuna kadar iyi oyun beklemeden, galibiyetler istiyorum sadece. Lider bitirelim yeter.

Tamika da bir an önce gelsin artık, bu ne nazmış arkadaş. Altı ay oynama, sonra gel bir maç oyna, anında geri git. Yönetimden pek bir şey beklemiyoruz ama kontratlı oyuncumuza bu kadar tolerans tanınması çok yanlış.