Galatasaray:80-Banvit:75

ne macti ya - net üzerinden bile cok heyecanli, önder abi yine cok cok tsk. bu heyecani bizle paylastigin icin...

ohh bee...
 
heyecandan ders bile çalisamadim. canli yayin için tskler.
almamiz gerekiyordu, aldik..

bu arada arda'nin sakatligi ne?
geçen hafta ismet badem'e sol dizinde sakatlik oldugunu söylemis ama oynamisti.
 
Maça gelip Fatih Söylemezoğlu'nun Galatasaray'ı daha fazla katletmesine engel olan herkese teşekkürler.

4 galibiyete ulaştık. 5.'yle aramızda sadece 3 puan fark var. İkinci yarı oralara ulaşmak hayal değil.
 
Kazanmak çok güzel ikinci yarıda seri galibiyetler almalıyız zorlu maçlı kazanmalıyız lig sonuncusu Büyük Kolej bizim farklı yenildiğimiz Efes'i yenebiliyorsa ikinci devre zor maçları almalkıyız. 2.5 yıldır nerdeyse önemli bir maç almadık takımımız iki haftalık arayı iyi değerlendirip seri
galibiyetler almalıdır.
 
Bu soguk havada maca gelen herkese tsk. herkesın elıne sağlık yenı ABD li yavsata olsa takıma adapte olmus ozellıklede hırsı ıle savunmada bırde Ufukta macta gayet yerınde ısler yaptı 6. adam olarak...

Dikkat bır dıger olay ıse dısaıdan cok guzel sayılar bulmamız, en basından ıtıbaren soyluyoruz bu salon bıızm ıcın cok onemli...

Ikıncı devre bızım ıcın cok daha guzel gececek ama arkadaslar daha cok destek daha cok...



Son olarakta Arda Sakatlanmıs dızınde bır problem varmıs 2 hafta kadar dınlenecek...




Fatih Soylemezoglu denen serefsize karsı tepkımızı koyalım bu bızı kacıncı zor duruma dusurmek ısteyısı.

http://www.tbf.org.tr/tbfweb/tbfweb2.nsf/Adres ve Telefonlar?OpenForm
 
Galatasaray: 80 Banvitspor: 75
ç
Türkiye Basketbol Liginde Galatasaray, Banvitspor'u 80 - 75 yenmeyi başardı. Johnson ve Jacobson etkili oyunlarıyla sarı kırmızılı takımı galibiyete taşıyan isimler oldu.

Mücadeleye her iki takım da adam adama savunmayla başlarken, Galatasaray özellikle dış atışlarda Burak, Johnson ve Jacobson ile bulduğu sayılarla oyuna ağırlığını koydu. Bandırma Banvitspor'da Ersin ile Banks'in çabalarına karşın ilk periyodu sarı-kırmızılılar, 24-21 önde bitirdi.

Düşük bir şut yüzdesiyle oynayan ve ribaundlarda sıkıntı yaşanyan Bandırma Banvitspor karşısında Boddicker, Little ve Burak'ın sayılarıyla üstünlüğünü koruyan Galatasaray, ilk yarıyı 43-35 önde kapadı.

Myles ve Ersin ile oyunda dengeyi kormaya çalışan Bandırma Banvitspor'a karşı yine dış şutlarda üstünlük kuran Galatasaray, son çeyreğe de 62-54 üstün girdi.

Oldukça çekişmeli geçen 4. periyotta, Myles ve Banks'ın çabaları Bandırma Banvitspor'a yetmezken, Galatasaray ise savunma ribaundlarında yaşadığı sıkıntılara karşın mücadeleden 80-75 galip ayrıldı.

Galatasaray-Bandırma Banvitspor mücadelesinin 15. dakikasında hakem Faatih Söylemezoğlu tribünlerden edilen küfürleri gerekçe göstererek maçı durdurdu ve soyunma odasına gitti. Karşılaşma, 10 dakikalık duraklamanının ardından, güvenlik güçlerinin küfür ettikleri belirtilen kişileri salonun dışına çıkarmasıyla yeniden başladı.

Galatasaray 80: Johnson 24, Jacobson 21, Gökhan 9, Burak 11, Bodicker 10, Little 3, Cihad , Umut 1, Ufuk 1

Banvitspor 75: Atkins 9, Ersin 17, Radoseviç 2, Banks 27, Ümit 4, Myles 14, Can 2, Turgay,
 
yağmur çamur dinlemedik,cimbom aşkıyla geldik destekledik..

b2.jpg

b3.jpg

b4.jpg

b5.jpg


Bu harika galibiyetten sonra Yüzme Havuzundaki GALATASARAY-SSK Su topu maçına geçtik..
Takımımız SSK'yı 15-9 yendi..

s1.jpg

s3.jpg
 
Öncelikle çok güzel ve özlenen bir galibiyetti.Bu soğukta eğer yenilseydik gerçekten bir daha maça gelmek konusunda ciddi tereddütlerim olacaktı...)))
bugün her şey birv yana ii savunma yaptığımızı düşünüyorum hücumda biraz daha akıllı olabilirsek ligin ikinci yarısında daha ii bir galatasaray olacağını düşünüyorum.Bu arada sanırım yakın zamanda pivot sıkıntısı çekeceğimizi düşünüyorum.Çünkü adam tam bir deli (galatasaray formasını giyen biri için kullandığım kelime yanlış olabilir özür)dengesiz hareketleri var bugünkü performansı çok kötüydü ayrıca kendisi iki kez dışarı alınırken halil üner e ilginç tepkiler verdi.inşallah yanılırım ama bu kadar aramanın üzerine alınacak yabancı bu olmamalıydı.
 
Herkese Merhaba,

Arkadaşlar bugün bende maça geldim.(Hatta birde arkadaşımı getirdim) Ancak ulaşım kolay demiştiniz ama Maltepe'den bütün salonların ulaşımı zor galiba:)

Bu salona ilk gelişimdi ve üzüldüm gerçekten. Çünkü biz bu salonu full doldurmalyız ya. Salonun nerdeyse yarısından fazlası boştu, hatta bizim yarımız kadar Banvitliler Bandırmadan kalkıp gelmişler(Bilmiyorum artık 2. yarı deplasmanlara bizde organize olup gitmeliyiz derim)

Oyun için söyleyecek pek bişey bulamıyorum. Çünkü deplasmanda olsak kesin kaybetmiştik. Oyuncularımızın hepsi gerçekten çok istekli. Ama işte sadece bu yetmiyor. Takımımız ikinci yarıya bir takım gibi girmeli. Pota altını daha çok kullanmalıyız.

Eğer lige verilen bu arada oyuncularımızın birbirleri arasındaki uyum artarsa(özellikle Little gibi) ikinci yarı üst sıralara tırmanabiliriz.

Bu arada bu sene Play off'a kaç takım giriyor ve ligde kaçıncı sıradaki takımlar ligden düşüyor ve düşüp play off'a giremiyor. Bilen varsa cevap yazarsa sevinirim.
 
Çok önemli dönüm noktalarında Ron ve Burak 2 top kaptı bir de Burak blok koydu, bunlar çok önemliydi.
Çok önemli bir maçtı. Kazandık. 2 hafta sonra hem kızların hem erkeklerin çok önemli maçları var İStanbul'da. O maçlarda salon dolmalı. Çünkü sıralama olarak yakın olan Orim Cam ve Kolej ile oynayacağız.
2 hafta arada Little takıma daha da alışır, zaten kalacak gitmicek ülkesine (magazinsel bir haber vereyim, bugün bir süre konuştum Donald'ın lisedeki oda arkadaşı Tracy McGrady imiş :) )
Geleceğe ümitle bakıyorum, takım kazandıkça salon dolar, salon doldukça takım kazanır. Takımımıza güveniyorum, biz bu ligde çok canlar yakarız.
 
En onemli macimizi kazandik bana gore.
Su maci kaybetseydik.
Yabancilar gider donmezdi
Bir daha 10 kisiyi gecmezdik maclarda.
Subeye destek yeniden geri cekilirdi.

Burak konusunda elestirilere kesinlikle katilmiyorum.Tamam bir 4 numaranin yapmasi gerekenleri yapmiyor ve yapmamasi gereken seyleri yapiyor olabilir ama bu takima cok ayri bir dinamik getiriyor.
Bugun maci Johnsonla birlikte alan isimdi.
Koydugu blok gorulmeye degerdi.Zaten macta 5-6 hareket vardi.Goruntu olsada koysak.

Bu arada Ron un istatistikleri 24 sayi 4 ribaund 5 asist 5 top calma ve 0 top kaybi.
 
Gercekten Burak elınden gelenı yaptı bırde lııtle ıle ılgılı savunmada bence ıyıdı yalnız hucum organızasyonunda daha nerde durması gerektıgnı anlayamamıs...

Zamanla asacaktır...

Takım gercekten ıyıye gıdıyor bu aralar 13 Ufuk seyredın elındne gelenı yapıyor ve dahada ıyı oalcak aradnın yoklguunda
 
Adminler olarak biz atmadik =) Bakalim kim atacak diye.

Bu arada man of the match Ron un sac bandi bende.Acik arttirmaya cikaricam =)
 

Üst