Galatasaray: 84-Pınar Karşıyaka: 80

Kazasız atlatırız inşallah maçı tribünlerde ilginin büyük olması çok güzel maçı heralde 3 000 - 3 500 kadar seyirci takip edecek.Orda olmayı çok isterdim ama elde olmayan sebelerden dolayı ben maça gelemiyorum maça giden herkese iyi eğlenceler diliyorum.
 
200 adet bilet kalmış arkadaşlar.
kaynak:biletix çağrı merkezi.
 
Re: GalatasarayCc-Pınar Karşıyaka(03-Kasım-Cumartesi 14:00)

Arkadaşlar eğer maçta olay çıkartırsak vede 2 maç seyircisiz oynama cezası alırsak ne oluyor biliyormusunuz????
Daçka ve fb maçlarını seyircisiz oynuyoruz!!!!
 
İşte bu yüzden Karşıyaka seyircisi olmamalı ayrıca CASA'nın başlatmış olduğu bir olay varki bu misliyle devam edecek sanıyorum.
 
Arkadaşlar eğer olay falan çıkarsa lütfen olayları yatıştıralım...Olay falan çıkmasın yine mükemmel bir Galatasaray Taraftarı olduğumuzu gösterelim...Eğer olay çıkarsa daçka ve ülker maçlarını seyircisiz oynayacağımızı göz önünde bulunduralım... Saygılar!
 
Evet arkadaşlar ne olursa olsun tahriklere kapılmayıp Armamızı destekleyelim.Olası bir ceza takıma zarar verir.Lütfen herkes yanındakini bağırması ve tahrik olmaması konusunda uyarsın.
 
ya bu ksk seyircisi gelsin gelmesin olayı ammada uzamış bea..salon hemen hemen dolacak gibi,ordaki 200-300 ksk lı dolu salonda ezilir gider zaten.olay filanda çıkmasın artık bi zahmet,yeterince ders aldık sanırım.
maça gelince;zor olacak..kaliteli yabancıları var,özellikle Sean Marshall a dikkat.. ama çok müthiş bir atmosfer olacağa benziyor salonda ve Dee nin önderliğinde coşacak yaklaşık 2000 kişiyle ksk ya acımayacağımızı düşünüyorum.
 
eğer ksk'nin yabancıları faul problemine girmezse maçı alabilirler. bir de asım-hüseyin eşleşmesinin sonucu önemli.
 
Arkadaşlar biletimi az önce biletix den aldım gidip, adam tek kategori kaldığını söyledi çok sevindim. İşte olay budur bugün tribün full çekecek ve Galatasaray takımı bu sene hakettiği desteği sonunda tribününden görecek =)
 
Orada olamamak çok kötü bir duygu içim içimi yiyor yahu...Haydi Galatasaray ım bu büyük taraftara şampiyonluk yakışır göster gerçek kimliğini...
 
Hemen geçelim bilgileri.

*Karşıyakalılar 300 kişi kadarmış.Salonun 3/4 ü doluymuş şu an ama dışarda bir yığın insan varmış.
*Dışarda bir olay olduğunu duymadım ama içerde karşıyakalılar girdikten sonra "nerden buldukları belli olmayan" taş ve ilaç kutusu atmışlar bizimkilere.Ortam baya gerilmiş ama şu an sakinleşmeye başlamış.
*Maç gergin şekilde bekleniyormuş.
Bu arada 2 maç ceza alırsak fener maçına etki edicek.Ya sabır.
 
Bilmem kaçbin kişilik forumda bugün doğumgünü olan yok.Bir anda dikkatimi çekti nerden çektiyse.Totemcilik pis bir iştir .
 

Üst