Tribün ayrımı yok bu maçta. Tek yürek olacak bütün tribünler. Muhteşem bir atmosfer , dolu tribünler... İnşallah inşallah...
Cumartesi günü gel gel...
Cumartesi günü gel gel...
Pardon ? Başka bir Gökçe'den bahsediyorsun galiba Batuhan.Batuhan Varolsun' Alıntı:Gökçe Bey'de T Blok'da amigoluk yapacakmış..
Serdar kardeşim gelirsen senle de tanışırız inşallah...
Şafak 2...
Pardon ? Başka bir Gökçe'den bahsediyorsun galiba Batuhan. [/quote:bcb80]Gökce Başaran' Alıntı:[quote="Batuhan Varolsun":bcb80]Gökçe Bey'de T Blok'da amigoluk yapacakmış..
Serdar kardeşim gelirsen senle de tanışırız inşallah...
Şafak 2...
Kerem SEÇER' Alıntı:Özgür Bey taraftar alımı yasaklanmış..Yeşil-Kırmızı renklerle salona giremezsiniz..Ben hem bizim hem de KSK tarafları için üzüldüm açıkçası..Bunlar taraftar sayısını düşürecek önlemler..
Ozgur Tanrikulu' Alıntı:Herkese iyi aksamlar,
Bu ilk mesajimda sizlere tesekkur ederek basliyorum , Diger sacma Taraftar sitelerinde oldugu gibi , " Hangi takimi tutuyorsunuz ? , En sevdiginiz Renkler ? ..... " gibi sacma sorular sormadan uye alimi yaptiginiz icin .
Bu satirlari koyu bir Karsiyakali olarak yaziyorum, Su ana kadar olan 209 iletiyi de tek tek okudum , gordugum kadari ile Demokrasinin cok guzel isledigi bir ortam ....
Cumartesi gunku macta KArsiyakalilar Carsidan , Ben ise romanya / Bukrest den maca gelecegim , Sanirim yaklasik 500 kisilik bir gurup olacagiz, Karsilikli soz atmalarin disinda bir olay cikacagini sanmiyorum .... 95. Sanli yilimizi kutladigimiz bu gun den sizlere sevgi ve saygilar gonderiyorum .
Murat İnal' Alıntı:Ayıp oluyor beyler..Şartlar insanı maça gitmemeye zorlıyabiliyor fenerlimiyim şimdi ben eheh