Valla maçı 39.6 derece ateşle yatağımda seyrettim. eğer gördüğüm ateş halüsinasyonları değilse geçen seneyle tartışılmayacak kadar iyi bir takım var.
Artılar
+ Sanırım Fatih konusunda yanılacağım. Hala bazı ribaund ve basketbol görgüsü aksaklıkları oluyor, ama bu maç minimumdaydı, verdiği katkı da düşünüldüğünde kesinlikle tolere edilebilir şeyler bunlar. Ciddi manada caydırıcı bir güç olacaktır böyle giderse
+ MAlik Dixon. Adam ilk alındığında da söylemiştim, " eğer benim hatırladığıma damsa " diye. Kesinlikle oymuş, tipi görünce anladım. Kesinlikle çok soğukkanlı, işin kötüsü soğukkanlılıkla çember döven bir adam da değil, genelde sokuyor.
+Savunma: Takım geçen yıla göre ciddi bir gayretle başladı, Hadley- Serhat- Fatih üçlüsünün gayretleriyle. Halil Üner'in offroad muhabettini Türkiye liginin en yumuşak 2 uzununa ( Burak-Hüseyin) sahip olmamız sebebiyle gülerek seyrediyordum ama Hüseyin bile gazyet gaza gelmiş görünüyor.
+Şemsettin: Yıllar sonra " ya gençler takılsın, ben de beceremedikleri bir yer olursa bakarım " havasını yakalamış görünüyor. Böyle adamlar ancak maçın genelinde çok sorumluluk verilmediği, sadece kendileri istedikleri zaman sorumluluk aldıklarında başarılı olurlar. Şemsettin o ben de atayım, ben de edeyim havasından kurtulmuş gözüküyor.
Not: Yalnız evet, gerçekten de şut mekaniği çok bozulmuş. Bir sakatlığı falan mı var da öyle acaip savuruyor topları?
+Halil Üner: Takım yönetmek için sağa sola küfretmeye, birilerine saldırmaya gerek duymadığını anlamış görünüyor. Gayet sakindi kendi standartlarınaa göre, Steve Logan için de baya başarılı önlemler almış.
Eksiler
- Halil Üner: Bir türlü takım iyi giderken rotasyonu uzun tutmak adına iyi giden takımı kenara çekme hastalığından vazgeçemedi. 3 yıldır aynı şeyler. Bu öaçta da 3 kere bitirici darbeyi vurma şansı varken, oyunun birden rölantiye çekip kendini yakalattı. Acaba fark 5 sayıya indiğinde HArun o üçlüğü soksa sonuç ne olurdu?
- Garnett: Sizin yazdıklarınızı okuyunca ben Wilangowski- Donald Little karışımının 3 beden küçüğünü düşünüyordum
O akdar değil. Ama yine de Türkiye Liginde aylık 2000-3000 doalra onun yaptığı işi yapacak bi ton uzun bulunur ki bunun da daha aşağı lacağnı asnmam
Sonuç oalrak, takım beklediğimden daha iyi durumda, Büyükşehir Belediye oldukça da iyi bir takımdı. Lakin Ben Ebong'un Iorfa ayarında oynaması acaba normalde yener miydik normalde sorusunu doğuruyor. Ayakları yerden kesmek için erken, ama takım iyi.