Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
uTKu' Alıntı:uAtahan
Beni gördüğüne sevinmedinmi![]()
YAPMA ALLAH AŞKINA YA 500 KİŞİMİ FENA DEĞİLDİ YA NERDEYSE EFES ÜLKER İN MAÇLARINDA O KADAR SEYİRCİ OLUYO BEN ÇOK İLGİ BEKLİYODUM AMA ÇOK BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM.İLK MAÇTI YA.İLK MAÇTA YANLARINDA OLMUYACAKSAK...EYKOZ MAÇINDA BU RAKAM EN FAZLA 1000 OLUR BENİM İNANCIM KALMADI ARTIK AMA TAKIM ÇOK İİ YANINDA OLURSAK ŞAMPİYONLUĞA OYNARIZ... :atki :atki :atkikoch' Alıntı:Seyirci sayısı bence fena değildi.Kötü geçen 2 sezon ve TV yayınına rağmen ilk maç için bence iyiydi.Zamanla doğal olarak artar.Özellikle bu hafta Beşiktaş'ı yenersek Beykoz maçında patlama olur.
Abi hatırlarsan geçen 2 sezonda ortalama 50 kişiye oynuyorduk.Sırf 3 Türkiye Kupası maçı sayesinde rakamın 500'e çıkması bence yeterince olumlu.Bir de maçtaki 500 kişi boş 500 kişi değildi.Oyunla ilgilenen,basketboldan anlayan,yerine göre tezahürat yapan 500 kişiydi.Kalabalık kuru olduktan sonra 5000 kişi olsa farketmez.Seyirci profili baya iyiydi.emregalatasaray82' Alıntı:YAPMA ALLAH AŞKINA YA 500 KİŞİMİ FENA DEĞİLDİ YA NERDEYSE EFES ÜLKER İN MAÇLARINDA O KADAR SEYİRCİ OLUYO BEN ÇOK İLGİ BEKLİYODUM AMA ÇOK BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM.İLK MAÇTI YA.İLK MAÇTA YANLARINDA OLMUYACAKSAK...EYKOZ MAÇINDA BU RAKAM EN FAZLA 1000 OLUR BENİM İNANCIM KALMADI ARTIK AMA TAKIM ÇOK İİ YANINDA OLURSAK ŞAMPİYONLUĞA OYNARIZ... :atki :atki :atkikoch' Alıntı:Seyirci sayısı bence fena değildi.Kötü geçen 2 sezon ve TV yayınına rağmen ilk maç için bence iyiydi.Zamanla doğal olarak artar.Özellikle bu hafta Beşiktaş'ı yenersek Beykoz maçında patlama olur.
ÇOK DOĞRU SÖYLEMİŞSİN ŞU TAKIM İÇİN BİŞEYLER YAPALIM ARTIK.ADAMLAR KAYSERİYE GİDİP DÖNÜYO 24 SAAT İÇİNDE VE GECE 4 DE EVLERİNDE OLUYO SABAH MAÇA GELİYO İŞTE GALATASARAYLILIK BU.HİÇBİRİMİZ ONLAR KADAR GALATASARAYLI DEĞİLİZ HEPSİNE HELAL OLSSUN... :claps :claps :claps :claps :clapsultrAslan_kutay' Alıntı:wallahi gözlerim yaşardı bütün uA'lar ordaydı hatta salonda yer kalmadı :claps :claps :claps
söze gelince herkes gelcez dio stadın oraya gidiyoz kimse yoq bu sizin takıma olan sevginiz bu mu galatasaraylılığınız yazıklar olsun (gelenlereçok teşekkür ediyorum hekes elinden geldiğince takımı destekledi)
bana göre galatasaraylı olan ve bu maça imka nı olan ya da ben gelcem diyip söz veren böle atkısını alrı formasını giyer :atki :atki :atki :atki gelirdi... başka söze gereke yoq orda olan herkes elinden geleni yaptı söz veripte gelmeyenler utansın