Çok iyi bir mücadelenin sonunda Mersin Belediyesini baştan sona üstün götürdüğümüz maç sonucunda 85-77 mağlup ettik.Tüm takımı,teknik kadroyu ve maçta takımı yalnız bırakmayan taraftarları kutlarım.Maça çok hızlı ve protestolu başladık her zamanki gibi.Fatih ilk dakkalarda adeta show yaptı.İlk periyotta Dixon hariç iyiydik.İkinci peryotta ise Dixon resital sundu.Atttığı tüm 2lik şutlarda isabet buldu.İkinci yarıda da özellikle Şemsettin,Fatih ve son bölümde Dixonın harika oyunlarıyla maçı almayı bildik.
Çoğu kişi bu maçın yıldızını Dixon olarak lanse ediyor ama maçı salondan canlı izleyen biri olarak bana göre maçın yıldızı kesinlikle Fatih Solak tı.Basketbol adına herşeyi yaptı.Sayı,smaç,ribaund,blok,mücadele...İstatistikleri tam olarak bilemiycem ama Fatih bu maçı triple double la bitirmiş bile olabilir.Benim saydığım 10 blok vardı.Ribaund larda da epey katkı yaptı.Çift haneye ulaşmış olabilir ve herşeyden önce iyi bi Galatasaray lı olduğunu her attığı sayı ve yaptığı bloktan sonra sevincini taraftarlarla paylşarak gösterdi.
Ben bu maçta Dixon ı çok beğendim ama bana pek savunma yapmıyor gibi geldi neyse o her maç bu civarda sayı atsın da savunma yapmayıversin.Hadley de inanılmaz bi savunma örneği gösterdi ama hücumda silikti.Şemsettin ise her attığı sayıdan sonra çocuklar gibi sevindi.yüzünden gülücük eksik olmadı.
Bu arada Halil Hoca yı da ayriyeten tebrik etmek istiyorum çünkü Fatih gibi bi potansiyeli tekrardan açığa çıkardı.Dikkat ettiyseniz Fatih top kaybı nerdeyse hiç yapmadı neden çünkü akıllı setler oynandı.Fatih e top indirilip başının çaresine bakması için bırakılmadı özellikle alan savunmasına maruz kaldığımızda top hep faul çizgisine döndü ve 4 numaramız topu olması gerektiği yerde bulunan Fatih e verdi o da gerekeni yaptı.
Bu takımda bulunması fazla olan tek adamsa bence kesinlikle Chris Garnett.Eğer burak sakat olmazsa hiç süre alamazdı diye düşünüyorum adam da atletlik zıplama fundemental adına hiçbişiy yok.Yeni gelen guard ımız da bana fizik olarak eşofmanlı olmasına rağmen baya iyi gözüktü.Hadley den daha uzun gibi ve daha kalıplı.
Ve son söz eğer bu takıma Garnet yeri,ne Penvis Pasco tarzı bi uzun alınabilirse taraftar da iice salona çekilebilirse ilk üçe rahatlıkla uzanabiliriz gibime geliyo.