Galatasaray:85-Mersin:77 / Tebrikler..

Rahat maç oldu. Savunmada çok çok iyiydik.Hadley ve Fatih savunma gücümüzü çok artırmış. Fatih hücumda da ekstra oynadı bugün. Koç ta hata yapmadı. İyi başlangıç yaptık. İnşallah devamı gelir.

Gerçekten iyi oynadık özellikle Fatih ve Dixon bizi taşıyan isimler oldu..Ama daha çok takım oyununa dönmemiz şart ve diğer oyuncuların skoru paylaşması...

Gerçekten iyi oynadık özellikle Fatih ve Dixon bizi taşıyan isimler oldu..Şemsettin de kritik sayılar attı o da her zmanki şemsettin di..Ama daha çok takım oyununa dönmemiz şart ve diğer oyuncuların biraz daha devreye girmesi...Bu üçlünün bireysel yetenekleri çok iyidi ama Hadley,Hüseyin ve diğerlerinin hücuma katkısı olmalı ilerki haftalarda

tebrikler basket takımımıza gidenlerin ayağına sağlık :atki :atki :atki

bu fatih i ülker oynatmıyomuş ya diyecek bişe bulamıyorum adam blok yaptı tip smaç yaptı orta mesafeden şut attı adam süper oynadı dixon el amini ezebilir şemso iyiydi şut attı hadley az süre aldı valentin hem az süre aldı hemde 4 numara oynatıldı gökhan daha iyi oabilir vs ama efes ülker dışında 3.takım olabiliriz burak ve livingston katılınca daha iyi olabiliriz haftaya bjk yi yenersek abdi ipekçiyi doldurabiliriz

Hem Dixon hem Fatih süperdi.Ama Şemsettin'in de hakkını yememek lazım.Hem savunmada hem hücumda gerek 3 gerek 4 numara pozisyonunda mükemmel işler yaptı.Takımdaki herkes üstüne düşeni yaptı.Bu galibiyet ilerisi için yolumuzun açık olduğunun işaretlerini verdi.Çünkü Mersin BŞB hiç de öyle yabana atılacak bir takım değil.Gerek yabancı gerek Türk oyuncularıyla çok güçlü bir takımı baştan sona üstün oynayarak yendik.Yolumuz açık olsun.Hep böyle devam edelim.

ayrıca uzun zamandır 3 maç üst üste kazanmamıştık :) maç kazanmayı öğreniyoruz bazı yeni takımlar böyle zorluklar çekebiliyorr

NAZAR DEĞMESİN Diyorum 3 seneden sonra yüzümüz gülebiliyor takımda herkes işini yaptı bana göre Garnet bile elinden geleni yaptı diye düşünüyorum umarım burakın geri dönemsi ve yeni transferimiz ile çok iş yapacağız.Fatih solak böle giderse bu ligde efesten başka hiç bi takım pota altında tutunamaz.Dixon sayıları,asistleri ile hadley savunması ile bizi çok iyi yerlere getirecekler.şemsettin ve hüseyin demiralde görünmeyen kahramanlar

Öncelikle Kaan Kural-Osman Sakallıoğlu ikilisinin maçı tatmin edici şekilde sunduklarını belirtmek istiyorum.
İlk maç için iyi bir galibiyet oldu.Mersin bu ligin ters takımlarından.Harun Erdenay,Fırat Aydemir,Reha Öz,Emre Ekim,Murat Yolcu ve 4 yabancısıyla bu lig için iyi bir kadro.Hazır olmadıkları ortada ama sonuçta Ülker'i yenen bir takımı yenmiş olduk.
Bana göre maçın kilit adamları Dixon ve Şemsettin'di.
Dixon takım sıkıştığı anlarda ortaya çıktı ve doğru drive ve şutlarla farkın maç boyunca korunmasını sağladı.
Şemsettin ise 3. ve 4. periyotlarda çok kritik üçlükleri sokarak oyunun lehimizde gitmesini sağladı.Ayrıca pis işleri yaparak Mersin'e sorun oldu.
Fatih maça inanılmaz başladı.Sonra bir duraklama devresinin ardından 3. periyotta yine iyi iş yaptı.Oyun içindeki bu istikrarsızlığını oynaya oynaya atacağını düşünüyorum.Ayrıca maç boyunca bize müthiş bloklar izletti.
Hüseyin iyi mücadele etti ve skora belli bir katkıda bulundu.Özellikle pota altında Fatihle savunmada iyi bir ikili oldular.
Gökhan ve Garnett de ellerinde geldiği kadar bir şeyler yaptılar.Garnett bende soru işaretleri yarattı.Sanki takıma ısındıkça bir şeyler yapabilecekmiş gibi.
Hadley savunmada Logan'ı müthiş savundu ama hücumda yoktu.Nitekim Hadley'nin yorulduğu anlarda Logan üst üste iki üçlük sokup farkı 6'ya indirdi.Ardındaki hücumda Harun üçlüğü soksa kabus görebilirdik.
Serhat Hadley'le beraber Logan'ı değişmeli olarak tuttu.O da savunmada iyiydi ama hücuma pek bir şey katmadı.Özellikle Dixon'ın nefis asistiyle pota altında buluştuğu anda attığı turnikenin potanın alt kısmından geri dönmesi pek hoş bir görüntü yaratmadı.
Valentin ise kendini biraz daha aşmalı.Şu anki haliyle takıma katkı verecekmiş gibi durmuyor.
Özhan Canaydın,Eric Gerets,Bülent Tulun ve Fatih Gökşen'in maça gelmesi olumlu bir hava yarattı.Umarım bu maçla sınırlı kalmazlar.
Seyirci desteğinin de iyi olduğu söylenebilir.
Burak ve Livingston da gelince kadromuz daha da derinleşecek.Ben bu sezondan baya umutluyum.Eğer şartlar el verirse Beykoz maçında salonda olacağım.

galibiyetle başlamamız süper oldu..maçn yldızları dixon ve fatih oldu.fatih adeta mutombo gibiydi.malik te takım sıkıştğnda hemen sahneye çıktı ve rakibin ivme yakalamasına izin vermedi..özellikle 2.çeyrekte tek başına hücum etti.haruna yaptığı savunma da fena sayılmaz..şemso nunda çok kritik üçlükleri vardı..yanlız fastbreak leri bitirmede çok başarısızdık,dikkat etmek lazm

Çok iyi bir mücadelenin sonunda Mersin Belediyesini baştan sona üstün götürdüğümüz maç sonucunda 85-77 mağlup ettik.Tüm takımı,teknik kadroyu ve maçta takımı yalnız bırakmayan taraftarları kutlarım.Maça çok hızlı ve protestolu başladık her zamanki gibi.Fatih ilk dakkalarda adeta show yaptı.İlk periyotta Dixon hariç iyiydik.İkinci peryotta ise Dixon resital sundu.Atttığı tüm 2lik şutlarda isabet buldu.İkinci yarıda da özellikle Şemsettin,Fatih ve son bölümde Dixonın harika oyunlarıyla maçı almayı bildik.
Çoğu kişi bu maçın yıldızını Dixon olarak lanse ediyor ama maçı salondan canlı izleyen biri olarak bana göre maçın yıldızı kesinlikle Fatih Solak tı.Basketbol adına herşeyi yaptı.Sayı,smaç,ribaund,blok,mücadele...İstatistikleri tam olarak bilemiycem ama Fatih bu maçı triple double la bitirmiş bile olabilir.Benim saydığım 10 blok vardı.Ribaund larda da epey katkı yaptı.Çift haneye ulaşmış olabilir ve herşeyden önce iyi bi Galatasaray lı olduğunu her attığı sayı ve yaptığı bloktan sonra sevincini taraftarlarla paylşarak gösterdi.
Ben bu maçta Dixon ı çok beğendim ama bana pek savunma yapmıyor gibi geldi neyse o her maç bu civarda sayı atsın da savunma yapmayıversin.Hadley de inanılmaz bi savunma örneği gösterdi ama hücumda silikti.Şemsettin ise her attığı sayıdan sonra çocuklar gibi sevindi.yüzünden gülücük eksik olmadı.
Bu arada Halil Hoca yı da ayriyeten tebrik etmek istiyorum çünkü Fatih gibi bi potansiyeli tekrardan açığa çıkardı.Dikkat ettiyseniz Fatih top kaybı nerdeyse hiç yapmadı neden çünkü akıllı setler oynandı.Fatih e top indirilip başının çaresine bakması için bırakılmadı özellikle alan savunmasına maruz kaldığımızda top hep faul çizgisine döndü ve 4 numaramız topu olması gerektiği yerde bulunan Fatih e verdi o da gerekeni yaptı.
Bu takımda bulunması fazla olan tek adamsa bence kesinlikle Chris Garnett.Eğer burak sakat olmazsa hiç süre alamazdı diye düşünüyorum adam da atletlik zıplama fundemental adına hiçbişiy yok.Yeni gelen guard ımız da bana fizik olarak eşofmanlı olmasına rağmen baya iyi gözüktü.Hadley den daha uzun gibi ve daha kalıplı.
Ve son söz eğer bu takıma Garnet yeri,ne Penvis Pasco tarzı bi uzun alınabilirse taraftar da iice salona çekilebilirse ilk üçe rahatlıkla uzanabiliriz gibime geliyo.

macı hakkında herkes super yorumlar yapmıs takımı cok begendım bende ama en cok begendıgım uc unsur

1-dıxon cok canlar yakacak ayrıca hadleyde super savunmacı bı pıvotla bı 3 numarayla bu sene cok basarılı olacz

2FATIH SOLAK TEK KELIMEYLE MUHTESEMDI

3YONETIM VE GERETS IN ORDA OLMASDI COK GUZELDI akıllanıoruz galıba HELAL OLSUN

canaydın hade bakalım 1 oldu bakal9ım başka maçlara gidecenmi yoksa görüntü için mi geldin anlarız...inşallah yanılırız...

arkadaşlar bu takımın iyi bir takım olduğu ve geçen seneki durumlara düşmeyeceğimiz çok bari bir şekilde ortada fakat çok iyi yorumlar yapmak için çok erken olduğunu düşünüyorum.bu takım fatihin yanına ikinci veya üçüncü bir adamını monte edemezse her maç bu kadar rahat oynayamaz.fatih bugün çok üstün bir performans gösterdi.bu doğru.ama fatih oynamamaktan oyun tacrübesin yitirmiş.çok erken faul problemine girebilen bir oyuncu.o yüzden fatihin yanına adam monte edilmesi gerekiyor.eğer bunu yapamazsak ligin büyük takımları ile baş etmemiz imkansız.başardığımız taktirde güzel günler çok uzak değil

NE OLDU NİYE GELMEDİNİZ!!!

YÖNETİMİ ELEŞTİRMEK GÜZEEL ACABA GÖREVİMİZİ YAPIYOZMU BEYLER!!! MAÇI 250 KİŞİ İZLEDİ YA RESMEN G.T OPLDUK (m)

rasit' Alıntı:
NE OLDU NİYE GELMEDİNİZ!!!

YÖNETİMİ ELEŞTİRMEK GÜZEEL ACABA GÖREVİMİZİ YAPIYOZMU BEYLER!!! MAÇI 250 KİŞİ İZLEDİ YA RESMEN G.T OPLDUK (m)

bende taraftar sayısını daha cok bekledım ama sasırdım bende nese ya ıftara yakın bı saat oldugu ıcın boyleydı sanırım yada umarım

seyirci sayısının sonuçlara endeksli olması kabullenilemez bir durum ama maalesef şimdilik böyle. emininimki bu takım oynadığı güzle oyun ve aldığı başarılı skorlarla seyirci sayısını her hafta katlayacaktır.

bir diğer temennim de: inşallah böyle güzel ve iddialı kadroları isim sponsorlarına muhtaç olmadan kuracağımız günler de gelir..