Galatasaray: 85 - Sparta K. M. R. Vidnoje: 83

Fowles'a nazar değmesin. Çok özel bir oyuncu. Hatta kadın basketinin Taurasi ile birlikte en önemli iki oyuncusundan biri. Sonlarda vereceğiz galiba dedim ama öyle olmadı şükür. Son sözüm Can Erbesler'e(doğru yazdığımı tamin ediyorum):bu maçı senin o şom ağzın yüzünden verecektik! Serbest atışları söyledin ondan sonra bi hal oldu takıma!
 
Erken ve anlamsız atışlar ve yapılan basit hatalar sonucunda bir ara kazanamayacağız dedim ama çok şükür olmadı, güzel bir galibiyet aldık.

Sonuç güzel ama yaptığımız hatalar başımıza çok iş açabilir ancak bunları yazarak galibiyete gölge düşürmeyelim. Tebrikler dişi aslanlar.. :)
 
tebrikler bütün maç boyunca çekişmeli geçen maçı hakkımızla kazandık.Gruptan çıkma adına önemli bir galibiyetti haftaya deplasmanda da galip gelirsek bir üst grubu garantileriz
 
ilk defa maçın son periyodu olan uzatma bölümünü izlemedim çok heyecana gelemediğim için. Ama bu işe yaradı kazandık helal olsun bu galibiyet bir milad olmuştur umarım
 
Öncelikle tebrikler kızlar, çok önemli bir galibiyet. Fena sayıda olmayan taraftarımızla da bunu yakalamak önemliydi.

Yalnız hala çok fazla hata yapıyoruz. Hodges'i D-Wash'a benzetiyorum. Penetreleri, şutu iyi ama dizginlenmesi lazım. Doğru zamanlarda kullanılması lazım. Topu getirip fast-break şansını stop jump shot ile değerlendiriyor. Sokuyor ama sokamadığı zamanlar sıkıntıya giriyoruz. Ceyhun Hoca'nın onu çok daha etkin kullanması lazım, şutuna değil de penetresine gitmesi lazım.

Seimone da çok gereksiz hatalar yaptı. Çok yüzdeli oynamasına rağmen hem de.

Bugünün ekstraları Gintare, Nihan ve Bahar. Hem verdikleri mücadele, hem de etkili oyunları ile maçı getirdiler. Özellikle Nihan'ın penetreleri ve uzunların üzerinden bıraktığı toplar çok iyiydi. Bahar da iki tane kritik faul aldırarak 4/4 serbest atış ile küçük ama önemli bir katkı verdi. Gintare de Fowles'u iyi dinlendirdi ve içeriyi gerçekten iyi kapattı.
 
1. HALCON Avenida SALAMANCA 5 / 2 12
2. SPARTA & K MOSKOVA BÖLGESİ - VIDNOJE 4 / 3 11
3. ZVVZ USK Prag 4 / 3 11
4. GALATASARAY MEDİKAL PARK 3 / 4 10
5. TARBES GESPE Bigorre 3 / 4 10
6. VICI KAUNAS AISTES 2 / 5 9
 
Rebound diye bagırmaktan bi hal oldum Gintareye.
Nihanın elinin tiremesi az daha pahalıya mal oluyodu bize.

Hodgesın ekstra oyunu Seimoneun öldürücü şutları ve Sylvianın insan üstü mücadelesi maçı getirdi diyebilirim.

İnanılmaz keyif aldım. Tebrikler kızlar.
 
tebrikler kızlar, moral anlamında ilaç gibi galibiyet. ama hem hucumda hem savunmada katetmemiz gereken çok yol olduğuda belli oluyor birara savunmada ofsayt taktiği :) yaptığımızı sandım, garipti. hucum daha zorda savunmada olduğumuzdan daha iyi olmamız gerekiyor o kadar zaman geçti. Spartak Fowlesi durduramayınca Chatman alan savunmasına geçti içeri gömüldü aha şimdi boku yedik dedim nitekim başlarda hiç atamadık alan savunmasına sonra hodges ve seimone ile atışlar bulduk dengeledik skoru neyseki. skorda tutunmamızın en büyük sebebi hodgesin beklenmeyen katkısıydı zaten seimone ve fowles bu katkıları yapıyor ama yardım alamıyorlardı bu sefer aldılar melisada daha fazla katkı verdi. keşke hodges bu katkıyı her maç verse seimone dışında başka birininde cezayı kesmesi çehreyi tamamen değiştiriyor, chatman hodgesin katkısı yüzünden alan savunmasını biraktı adam adamaya döndü buda fowlesi rahatlattı.
 
Maçı 1.periyot hariç takip edemedim.Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı.Doneka'nın performansı gerçekten sevindirici, umarım devam eder böyle.

Doneka'nın ayrıca izlediğim kısımda penetreleri çok dikkatimi çekti, o anda dişi D-Wash dedim.Umarım bunu kullanabilir Ceyhun hoca.

Tebrikler kızlar..
 
İliklerimize kadar yaşadık maçı, çok keyifliydi. Fowless'ı çıkar sıradan bir takımız Hodges kariyerinin en iyi maçını oynadı desek yeridir.

Nihan çok iyiydi hoca Tuğba'da ısrar etmese çok daha iyi olacaktı takım için.
 
Bu iğrenç günde oksijen oldu galibiyet.Rakip ne kadar zayıflarsa zayıflasın ağırlığı yeter,az buz iş değil çıkan skor.Çok teşekkürler takıma...
 
Levent maçı yorumlayan Müge Berkalp idi. Eski oyuncularımızdan ve menagerlerimizdendir kendisi. Yönetim burayı dinliyor galiba. Can İşbakan yerine her zaman Müge ablayı görmek isterim ben GS'ın maçlarında yorumcu olarak.
 
Kadın maçlarını hep Müge Berkalp yorumladı yalnız..Can'ın kadın maçını yorumladığını görmedim hiç, ki yorumlamaz da zaten. : )
 
Moskova´nın deplasman karnesini düşününce, maçı uzatmaya götürmeden rahat bir galibiyet almamız gerekirdi diye düşünüyorum.

Yine de S. Moskova´yı yenmek çok güzel. Gecenin en güzel yanlarından birisi de Hodges´in başarımı. Umarım çizgisini yükselerek devam ettirir demiyorum, hep bu çizgide kalsın yeter.

Hedef maçları kazanma adına dönüm noktası olsun bu maç...
 

Üst