değişiklik yapıp içip mi gelsem acep maçtan sonrada dewam edip almelere akarız (neyse hele 1 cumartesi olsun da )
SAYGIN AKEL' Alıntı:Arkadaşlar Efes Cup TBL birbirine karıştırılmayacak kadar önem farkı var.
Ayrıca; Cumartesi olmasıda saat 18:00 da olmasınada engel değil zaten biz takımımıza güveniyoruz.Önümüzdeki şu krıtik 2 maçıda atlattık mı ilk yarı çok güzel bitecek önemli ve belirleyeci olan 2. Yarı hadi Hayırlısı....
sen galatasaray sk ya girip kaç kere böyle bir konu hakkında görüş bildirdin???hadi sen bildirdin kaç kişi oraya giriyorda bakıyor böle topiclere...???galatasaraybasket' Alıntı:SAYGIN AKEL' Alıntı:Arkadaşlar Efes Cup TBL birbirine karıştırılmayacak kadar önem farkı var.
Ayrıca; Cumartesi olmasıda saat 18:00 da olmasınada engel değil zaten biz takımımıza güveniyoruz.Önümüzdeki şu krıtik 2 maçıda atlattık mı ilk yarı çok güzel bitecek önemli ve belirleyeci olan 2. Yarı hadi Hayırlısı....
abicim konumuz galatasaray- erdemir macı deilmi. ndn futbol konusuyoruz. bu konular için galatasaray sk diye bir yer var. orada konusalım.olurmu
selim53' Alıntı:sen galatasaray sk ya girip kaç kere böyle bir konu hakkında görüş bildirdin???hadi sen bildirdin kaç kişi oraya giriyorda bakıyor böle topiclere...???galatasaraybasket' Alıntı:SAYGIN AKEL' Alıntı:Arkadaşlar Efes Cup TBL birbirine karıştırılmayacak kadar önem farkı var.
abicim konumuz galatasaray- erdemir macı deilmi. ndn futbol konusuyoruz. bu konular için galatasaray sk diye bir yer var. orada konusalım.olurmu
bertan' Alıntı:en azından cuma gunu deıl mac. bıde futbol macının su an pek bı onemı
oldugunu zannetmıyorum. konu yanılmıyorsam basketbol..
c.tesı gunu salonu merak edıyorum. umarım taraftar bu guzel oyunu gormek ıcın sabırsızlanıyordur. cunku ben her mac oncesı ınanılmaz
heyacan duyuyorum..
kerem abi gidiosanz bnm pankartı görürsünz(babam astırırsa) ters K yaptırdk(uA_Karsı olsn die )CYK' Alıntı:salonda olacağız, ..