Galatasaray:87- Erdemir:68

Türkiye Basketbol Ligi'nde Galatasaray Cafe Crown, Erdemir'i 87-68 yendi.

Mücadelenin, ilk 5 dakikası 5-5'lik eşitlikle geçildi. Daha sonraki dakikalarda Dion ve Burak ile etkili olan evsahibi ekip, Erdemir'de Cihad ve Hugley'in çabalarına rağmen ilk periyodu 18-15 önde tamamladı.

İkinci periyotta oyunda ağırlığını daha fazla hissettiren sarı-kırmızılılar Berkan, Stapleton ve Scott ile bulduğu sayılarla oyunda tutunmaya çalışan rakibi karşısında, Hadley, Burak, Dion ve Serhat ile skor üreterek farkı giderek açtı. 19. dakikada 16 sayılık farka ulaşan (43-27) sarı-kırmızılı takım devreyi 43-28 önde kapattı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Erdemir'in Jefferson, Cihad ve Stableton ile bulduğu sayılar farkın azalmasına yetmedi.

Rakibinin ribaundlarda yaşadığı sıkıntı ve düşük şut yüzdesini iyi değerlendiren sarı-kırmızılı ekip, 3. çeyreği 62-51 önde geçerken, üstün bir performans sergilediği son çeyrekteki mücadelesiyle de karşılaşmadan 87-68 galip ayrıldı.

//

Salon:
Ahmet Cömert

Hakemler:
Erşan Kartal , Ersan Ergüler , Serdar Ünal

Galatasaray Cafe Crown:
Dion 13, Hadley 11, Şemsettin 12, Hüseyin 5, Whisby 11, Burak 13, Umut 7, Serhat 5, Livingston 4, Fatih 6, Mehmet , İsmet

Erdemir:
Berkan 5, Jefferson 12, Scott 11, Cihad 9, Hugley 8, Erden , Yiğit , Polat 4, Stapleton 19, Mehmet

1. Periyot:
18-15

Devre:
43-28 (Galatasaray lehine)

3. Periyot:
62-51

5 Faulle Çıkan:
33.12 Polat (Erdemir)

52
 
bgn hem takım hemde seyirci süperdi
gelenler çok keyifli bi cumartesi günü geçirmişlerdir heralde takımda oldukça iyidi Fenerbahçe maçı öncesi çok iyi bir moral ve ivme kazandı takım tebrikler herkese..

maçlada ilgili pek birşey yazmaya gerek yok aslında, hem kadro açısından üstündük hemde oyun ve seyirci avantajımız vardı 1. dkdan itibaren üstünlüğümüzü hissettirdik oldukça rahat bi maç kazandık ..
 
Bugün gerçekten muhtesşemdi ya inanılmaz zewk aldığım 1 gündü maçtı
Hangi güzelliği anlatsam seyircinin güzel desteğimi( yeni bestelerin bağırılması mı), sahaya 1şey atılmaması mı:p ,smaclar mı , skor üstünlüğü mü , Ali Emre'nin muhteşem anonslarını mı ,....
 
Ben bugün maçı çok kolay kazanmamıza rağmen açıkçası Tuborg ve yenildiğimiz Daçka maçındaki zevki alamadım.Maç bana çok dandik bi maçmış havası verdi.Bunu oyuncuların aklının önümüzdeki haftaki maçta olmasına bağlıyorum.
Ayrıca bu Fatih Solak'la hoca arasında bi problem mi var bu konu bugün iyice kafamı kurcaladı.İlk yarının son dakkasına kadar 3 faulle Hüseyin ve Burak'ı oyunda tuttu,Faith'e şans vermedi.En ufak bi hatasında hemen kenara alıyo.Sanki onun hata yapması olağandışı bişiymiş gibi oysa Hüseyin bi pozisyonda steps yapınca hoca vermesi gereken tepkiyi verdi,moral verdi Hüseyin'e.Fatih'i de morallendirmeli.Çünkü Fatih biraz da duygularıyla oynayan bi oyuncu.
Bir diğer konu bölesine baştan sona kolay geçen bi maçta da neden İsmet son 2 dakikaya kadar kenarda.Oyunun belli bölümlerinde ona da şans verilmesi lazım.Çünkü çok yetenekli,Fatih'le yaptığı alley-hoop görülmeye değerdi.
Takım çok iyi devam ediyor.Son 9.maçımızdaki 7.galibiyetimizi aldık.Ve maçın yıldızı bana göre tartışmasız DeSean Hadley'di.Maçın başından sonuna kadar hiç konsantresini kaybetmeden Jefferson'u savundu ve 12 sayıda tuttu.Ayrıca son topları da çok iyi bitirdi.Ve mutlu olduğum bir diğer nokta da oyuncularımızın özellikle de yabancılarımızın takım bilinci ve seyirciyle bütünleşmesi.
 
Bütün oyuncuları,teknik heyeti ve taraftarları kutluyorum.
Güzel bir galibiyet aldık.İşler iyi gidiyor.Bu sonuçla yanılmıyorsam averajla Fenerbahçe'yi geçtik.Derbi öncesi herşey yolunda.
 
yok 13 attı Atahan :) hem iyi tuttular hemde geçen maçlara göre daha çok pası düşündü X istatistik aldı söler yaptığı asisti geçen maçlara göre daha fazla olabilir asisti
bide yine geçen maçlara göre daha az süre aldı 25-30 dk arası oynamıştır çokta zorlama şut kullanmadı bu maç oynaması gerektiği gibi oynadı
 
galıbıyet olarak guzel bı mactı. bence tek kotu taraf park problemı. park edılecek yer bulamadı araclar. herkes on tarafa yıgmıs arabaları ama arka taraf bombostu. bırde ıkı polıs otobusu on tarafı kapamıstı. arabadan ınıp su soruyu sordum. park yerı dolmus mu cunku otobandan ıcerı gırememıstım. otobusu suren cahıl polısın verdıgı cevap uzerımden atla da gec oldu. ben dıger taraftan gırdım ama son 3-4 macta polısın taraftara karsı yatıgı saygısızlıgın ve gereksız tartısma cıkartmasının hangısını anlatayım. ben su ana kadar hıc bır polısle dıaloga bıle gırmedım ama salona gırerken baska taraftara yaptıgı anlamsız hareketlerınden dolayı kınıyırum.
sımdı dıyeceksınız nıye boyle bır konuya gırdın. ben bıle sıkıldım bu anlamsız hareketlerınden. bence taraftarı kıskırtan arama yapan polıslerdır. bu kadar net soyluyorum.

maca gelınce guzel galıbıyet vardı. bıraz durgunduk ama onemlı galıbıyet. taraftar her gecen gun artıyor. bu sevındırıcı.

fatıh solak'a gelınce. fatıhın bıraz daha agresıf olmasını ıstıyruz. belkı h.üner'de bunu fatıhten beklıyor. cunku fatıh oyununu %40'nı ancak sergılıyor.
haftaya abdı ıpekcıye gırmemız yasakmıs. ama ben gıdıp ızleyecegım.
 
Şaka bi yana hakikaten aralarda maçtan önce,devrede bi iki maç 50 cent çalındı o devamlılaştırsa hem biz vakit daha ii geçiririz,hem de özellikle yabancılarımız daha bi motive olur.
Aklıma maçla ilgili Scott'un bi taş attım pencereye şakısının marşına elle tempo tutması geldi.Benchteki antrenörler Erdemir'in ona bakıp gülüyodu. :D :D :D
 
"""Otopark konusunda sana katılıyorum sırf bu yüzden 10 dan fazla plaka anonsu yaptım gına geldi maç içinde bile araba anonsu yaptım"""

ananslarını duydum ve ben tam arkandaydım. her ıkı dakıka bır bırı gelıp kagıt verdı sana.. :D :D :D :D

ama seyırcı her gecen gun artıyor. derbı macların dısında salonu full gorebılecekmıyız.. bakalım...
 
Ali Emre' Alıntı:
Biraz rakibi küçümsedik gibi geldi bana. Ondan bir ara konsantre gitti geldi. Taraftar da çok güzeldi gene. Otopark konusunda sana katılıyorum sırf bu yüzden 10 dan fazla plaka anonsu yaptım gına geldi maç içinde bile araba anonsu yaptım :ehue :ehue . Fıratçım teşekkür ederim devre arasında söylediklerini dikkate almaya çalıştım ama daha da iyi olacaktır umarım. Müzik falanda çalmaya çalışacam bundan sonra yoğunluktan dolayı pek ilgilenemiyordum anons işiyle sadece maç günü gidip gelmeyle oluyor. İkinci yarıdaki maçlarda daha güzel olacak takım çoşunca seyirci çoşuyor seyirci çoşunca anons daha güzel oluyor :ehue :ehue :ehue
Alicim bu hafta oyuncularla koşcam onlardan maçlarda dinlemekten zewk aldıkları (heralde yabancı ağırlıklı olur ) gaza getiren şarkıları alıp bikaç cd yapıcam maçlarda O şarkıları çalıcaz inşallah...
Herşey çok güzel gidiyo Allah bozmasın.
 
rakibi küçüksediğimizden midir nedir? kolay gozüken bu tür maçlara pek konsatre olamıyoruz gibi. oyunun ılk başındaki bocalamamız bu yuzdendı belkide.
bu maçta fastbreaklerda yaptıgımız top kayıpları bu maçtaki lüksümüzdü.

kazanmak guzel.
 

Üst