redsong' Alıntı:dünya gözüyle bir basket şampiyonluğu görsem yeter bana
bütün kalbimle katılıyorum..hislerime tercüman oldun valla
redsong' Alıntı:dünya gözüyle bir basket şampiyonluğu görsem yeter bana
abi dixon 13mü attı :roll: yanlsı mı yazıldıTequila' Alıntı:Galatasaray Cafe Crown:
Dion 13, Hadley 11, Şemsettin 12, Hüseyin 5, Whisby 11, Burak 13, Umut 7, Serhat 5, Livingston 4, Fatih 6, Mehmet , İsmet
52
Alicim bu hafta oyuncularla koşcam onlardan maçlarda dinlemekten zewk aldıkları (heralde yabancı ağırlıklı olur ) gaza getiren şarkıları alıp bikaç cd yapıcam maçlarda O şarkıları çalıcaz inşallah...Ali Emre' Alıntı:Biraz rakibi küçümsedik gibi geldi bana. Ondan bir ara konsantre gitti geldi. Taraftar da çok güzeldi gene. Otopark konusunda sana katılıyorum sırf bu yüzden 10 dan fazla plaka anonsu yaptım gına geldi maç içinde bile araba anonsu yaptım :ehue :ehue . Fıratçım teşekkür ederim devre arasında söylediklerini dikkate almaya çalıştım ama daha da iyi olacaktır umarım. Müzik falanda çalmaya çalışacam bundan sonra yoğunluktan dolayı pek ilgilenemiyordum anons işiyle sadece maç günü gidip gelmeyle oluyor. İkinci yarıdaki maçlarda daha güzel olacak takım çoşunca seyirci çoşuyor seyirci çoşunca anons daha güzel oluyor :ehue :ehue :ehue