Galatasaray: 87 Pınar Karşıyaka: 71

halıl kesın bu amerıkalılardan komısyon alıyor aldıgı garnete bak :claps :claps
 
garnett dısında takım super yabancılar harika ii bir yabancı daha alınırsa bu sene cok iş yapan bi takımımız olur.
 
dixon, desean veburak'i cok begendim..

takimi zevkle izliyoruz artik..
 
Fatih yine yıllardır gelen hatasını devam ettiriyor. Dipten 3 atan Muratcan'a blok koymaya çalışıyor 3 sn. içinden. Böyle 5 6 defa bence gereksiz zıpladı. Öyle yapınca pota altında Fatih gibi bir kuvvet eksiliyor ve kısalarımızın rebound da devreye girmesi gerekiypr. 1 kere de pick'ten sonra fatih yine muratcanın üstüne zıpladı Muratcan'dan dipten cut eden Yayadie'ye verdi rahat basket yedik. Fatih bu olayını aşarsa iyi olur ama yıllardır devam ediyor. Gerçi spiker o zıplamaların rakibi caydırdığını söylüyor ama bence yanlış.

Hadley çok net, temiz ve yararlı. Dixon da Harun misali atıyor bazen, saha görüşü de iyi ve savunmada da biraz daha toparlanmış.

Garnett için yanılmışım. Acil bir yabancı bulmamız lazım. Isınırken topu potaya atıp dönene smaç basmaya çalışmak ile olmuyor. Hücumdaki stepsleri ve top kayıplarının yanı sıra, son aniyelrde bir hücum vardı. Savunma denegsi bozulmuştu, 24 saniye bitiyordu ve sol dipte KSK'lı oyuncuya 2li sıkıştırma vardı, Garnett de pota altından gitti 3. sıkıştırmaya oradan çıkan topla da pota altımız boş kaldı ve turnike yedik. Sanırım 3-4 defa pota altından çok basit turnike yedik, bomboş. Fatih'in bahsettiğim hataları gözardı edilebilir çünük artıları da oluyor ama yabnancı oyuncumuzun da aynı hataları yapması bence gözardı edilemez.
 
cenk rendanın zencısı garnet lıttle garnet keep halılın galatasaraya hedıyelerı sırada kım var bakalım garnet amerıka spastık engelliler mıllı takımından gelmış olmalı sağır bundan ıyıdır gıtmedıyse o oynasın bari :claps
 
galatasaray sevgım sonsuz kalıcı mutluluk icın anlık uzuntu ıyıdır yıne soyluyorum halıl gıdecekse yenılelımmmm
 

Üst