ya bızım gordugumuzu yonetım ve hoca da goruodur..buyuk ıhtımalle yollanır..
Bob Marley' Alıntı:- Öncelikle edirne'deki uni'lere tesekkürler, galibiyetlerimizdeki paylari büyük. ama "sus, soru sorma" olarak bildigimiz beste versiyonundaki israr biraz gereksizdi, çok sıkıcı oldu.
uA-UNI59' Alıntı:Harun ve Kaan sağolun
bu çoçuklar harika lafına koptum
Esas biz size yaptığınız misafirperverlikten dolayı teşşekür ederim özelliklede Yıldızın uyutmayan gurubuna katlandınız yani sağolun arkadaşlar..
güzel maö oldu seyirci olarak muhteşemdik.Meşale ve sis olayıda güzeldi.Herşey umarım dahada iyi olucak.ama çok yorgunum yakında uyuyacam
Bildiğim kadarıyla Almanya 2. liginde.MCS' Alıntı:ya arkadaşlar kusura bakmayın bu edirendeki maçların hepsini izledim tatilden yeni geldim,transferler gerçetken garnet har5iç bayaa iyi ama umarım sene sonunda yine dixon ve hadley gitmezler bana göre bu ikili ile bir dahaki sene içinde kontrat yapılmalı(ikiside kaliteli oyuncular olduğuunu gösterdiler)
Bir şeyi merak ediyorum bana göre gçn sene ne kdr kötü olursakta olurum brian boddickerı umaırm göndermemişler gerçekten çok merak ediyorum.Boddicker mı gitmek istedi yoksa bizimkiler mi gönderdi?şu an boddicker bizde olsa inanılmaz bi kadro olurduk,şu an peki boddicker oynuyo mu bi yerde?