Galatasaray: 87 Pınar Karşıyaka: 71

Bu arada bu galibiyette takım çok iyiydi Garnett hariç sevinmek de hakkımız fakat Karşıyaka"nın da bu kadroyla çok sıradan bi takım görüntsünde olduğunu da unutmamamız lazım.
 
bir bilen anlatsa şu pivot olayını.... önce alread vardı sonra j.hagen alındı dediler birde maurice baker çıktı o da neeeee maçları chris garnett diye bir adam oynadı sevabına açıklasın biriniz :( :( :( :(
 
söverken paragraf paragraf yazanlar övmeye gelince sadece 2 kelime kullanıyor..
hani ksk nin 50 sayı attığı takımı zar zor yendik diye mangalda kül bırakmadıktan sonra ksk yi de yenince mangalda ızgara köfte yapmalarını izlemek fena olmuyormuş yani.

neyse nasılsa maç kaybettiğimizde herkes bıraktığı yerden devam eder

bravo oyunculara ve herkese.. eksiklerin herkes bilincindedir ve zamanla kapatmak için elden gelen yapılmalıdır. tüm isteğimiz bu .. sadece sabır.
 
İlk yarı sonunda yazdıklarım 2. yarıda da teyid edildi gibi oldu. Bu maç 4 oyuncuya dikkat ettim, onları yazayım.

Fatih: Bence beklenenin tersin hücumda iyi ama savunmada kötüydü. Yıllardır her şuta zıplıyor, bugün de devam etti. 3lük atan oyunculara pota altından zıplıyor. Böyle olunca da pota altımız boşalıyor bir anda ve reboundlar havuza düşebiliyor. Bu da en çopk Hadley'e yarıyor aslında çünkü 10 reboundun çoğu böyle havuza düşen toplardı. Yorumcu ve bazılarınız belki bu zıplamaları olumlu olarak düşünebilir, şutu dağıtıyor diye, yani orada şutu atan insan olmadıkça bunu bilmek zor ama bazı net toplara zıplamayıp box etse çok daha iyi olur bizim için. Hatırlarsanız 4-5 tane bomboş turnike yedik, bir tane de Dixon top çaldı bu tip bir savunmada. Hücumda ise bugün gerçekten iyiydi, hep basit topları sayıya çevirdi çünkü olması gerektiğinde olması gerekn yerdeydi. Fatih eminim çok daha iyi olacaktır.

Garnett: İlk yarıda yazdıklarımı kopyalayacağım 2. yarıda oynamadı çünkü, herhalde gönderilir.
Garnett için yanılmışım. Isınırken topu potaya atıp dönene smaç basmaya çalışmak ile olmuyor. Hücumdaki stepsleri ve top kayıplarının yanı sıra, son aniyelrde bir hücum vardı. Savunma denegsi bozulmuştu, 24 saniye bitiyordu ve sol dipte KSK'lı oyuncuya 2li sıkıştırma vardı, Garnett de pota altından gitti 3. sıkıştırmaya oradan çıkan topla da pota altımız boş kaldı ve turnike yedik. Sanırım 3-4 defa pota altından çok basit turnike yedik, bomboş. Fatih'in bahsettiğim hataları gözardı edilebilir çünük artıları da oluyor ama yabnancı oyuncumuzun da aynı hataları yapması bence gözardı edilemez.

Dixon: İlk maçtaki eksik gördüğüm yönleri bugün yoktu. Savunmada belki çok etkili değildi ama zekice hamleelrle toplar kaptı ve en azından el gösterdi şutlara, zaten kimse ondan deli bir savunma beklemiyor. Saha görüşü de çok iyi, net paslar attı. Harun misali seke seke şutları da var, bu da çok iyi. Takıma alıştıkça daha da iyi olacaktır.

Hadley: Bence çok iyi bir oyuncu. Temiz, net, gösterişsiz ama çok iyi işler yapıyor. Boş şutları cezalandırıyor, savunması zaten çok iyi, 10 rebound ile 2 numara için çok iyi bir istatistik yaptı ki Fatih bölmünde dediğim gibi, eğer Hadley onları toplamasydı çok fazla hücum reboundu verebilridik. Tek zaafı press yerken top çıkarmada 2 numaranın vermesi gerkeen katkıyı veremedi, o zamanlarda da tahminen 3e çekilecektir. Çok yararlı bir transfer daha.

Bunların dışnıda takım olarak eksiklerimiz var ama bunlar zaten zamanla oturacaktır. Beni sevindiren bir nokta ise maçta bir parlayıp bir sönedik, uzun süre istikrarlı bir maç oynadık. 4. çeyreğin bşaında 1 dakika bocaladık sonra onu da atlattık, açıkçası beni en çok bu olay sevindirdi. Garnett herhalde gider, yerine iyi bir yuzun ve 4. yabancı oalrak da Hadley ve Dixon'a yardım edebilecek yararlı bir oyuncu bulursak bu sene güzel geçecektir(Aslında 3 numara da olabilir ama Şemso, Gökhan, Valentin var ama 1-2 yedeklerimiz çok genç). Sıra bizde şimdi haftaya Ahmet Cömert'e gidip iyi başlamalıyız ki Mersin çok ters bir takım.
 
Fatih tam kapasite olmasada ginede nası bi oyuncu old nu gösterdi keşke geçen sezon gelmis olsaydı bu açığı takım içerisinde kapatamamısdı Halil hoca yinede bu kadroyla ilk 5 i zorlarız derim
 
Utku Çapan (maltepe -İst)' Alıntı:
söverken paragraf paragraf yazanlar övmeye gelince sadece 2 kelime kullanıyor..
hani ksk nin 50 sayı attığı takımı zar zor yendik diye mangalda kül bırakmadıktan sonra ksk yi de yenince mangalda ızgara köfte yapmalarını izlemek fena olmuyormuş yani.

neyse nasılsa maç kaybettiğimizde herkes bıraktığı yerden devam eder

bravo oyunculara ve herkese.. eksiklerin herkes bilincindedir ve zamanla kapatmak için elden gelen yapılmalıdır. tüm isteğimiz bu .. sadece sabır.

Sevgili Utku,

BEn de 2 senedir her türlü rezalete rağmen maç topiclerine 2 satır eleştiri bile yazmayıp 1 galibiyetle "alın size kapak olsun" diye buralara uğrmaya başlayanları hayretle izliyorum. İş mangala köfteye kldıysa mangalın köftenin altı yandı kömür oldu 3 senedir. Hep kazanalım da hep bize kapak olsun ben razıyım (kapak olacak bişey de yok ta ortada kimse KSK yı yenemeyiz falan demedi de yine de kapağı ben kendi adıma kabulleneyim). GEçen 2 senede olduğu gibi GS a kapak olmasın da bize kapak olsun..

Başkalarının yaptığı gibi yanlışa doğru, doğruya yanlış diyecek değiliz.
 
abi lafım sana değildi aslında..
senin yazınıda okudum ve mantıklı birşekilde takımın iyi giden kötü giden yerlerini yazmışsın..
neyse işte söylediğim şey ortada isteyen üzerine pay çıkartabilir ama seni düşünerek yazmadım 2 kelime nin altını ciziyorum tekrar
 
oyunun her bölümünde etkili oynayan bir adam vardı burak çok iyi başladı dixon ortalarda maçı koparmaya başladı hüseyın ana yardım etti fatih süper bitirdi özzellikle yaptığı tip smaç izlenmeye değerdi 15 sayı attı ama valentin hiç oynatılmadı adam galatasaraya kenarda oturmaya gelmedi kenarda oturmak istese efeste oturdu ama takım iyiydi
 
bence sabır edilecek bir durum yok 2 pozisyona girdi 2 hatalı yürüme yaptı zaman geçmeden gönderilmeli ve zaman geçmeden 2 yabancıda gelmeli
 
utku çapan demiş ki;

söverken paragraf paragraf yazanlar övmeye gelince sadece 2 kelime kullanıyor..
hani ksk nin 50 sayı attığı takımı zar zor yendik diye mangalda kül bırakmadıktan sonra ksk yi de yenince mangalda ızgara köfte yapmalarını izlemek fena olmuyormuş yani.

neyse nasılsa maç kaybettiğimizde herkes bıraktığı yerden devam eder

bravo oyunculara ve herkese.. eksiklerin herkes bilincindedir ve zamanla kapatmak için elden gelen yapılmalıdır. tüm isteğimiz bu .. sadece sabır

bu yazıyı kime gönderdiğinizi açık açık sölerseniz herkes gibi ben de mutlu olurum.Çünkü 2 gün evvel maçından sonra bi Arda abi bi de ben uzun bi değerlendirme yazdık.Yani ben bu lafı üstüme alıyorum.Paragraf cümlesini.Ben takımı ve koçu herkes gbi hakaret etmediğim sürece eleştirebile hakkına sahibim.Eleştiri olumsuz algılanmasın çünkü eleştiri hem olumlu hem olumsuz olabilir.Burası özgür bi forumdur ve herkes saygı sınırları çerçevesinde istediği şeleri yazabilir.Kimse de takımı beğenmek ya da yerden yere vurmak zorunda da değil.Herkesin görüşü kendini bağlar.Saygı göstermek de bi erdemdir.
 
Geçen seneye göre siyah la beyaz kadar fark var..Dixon ve Hadley çok iyi seçimler olduklarını gösterdiler,zamanla çok daha iyi olurlar..Garnett konusuna yorum yapmaya bile gerek yok..Eger o bölgeye iyi bir oyuncu bulabilirsek ligde çok şeyler yaparız..

Burak'ın gösterdiği emege büyük saygım var ama biraz daha içerden oynasa çok daha iyi olur..Şemso henüz istenen düzeyde değil,o düzeye gelirmi soru işareti...Fatih biraz daha takıma oturur ve gereksiz bazı hareketleri yapmaktan vazgeçerse çok büyük bir güç olabilir..

Sonuçta geçen seneyle mukayese edilemiyecek düzeyde iyi bir takımımız var.Bize düşen elimizden geldiğince maça giderek takıma destek olmak.Umarım uyuyan dev artık uyanır...
 
Bu arada takımımızı Edirnede üç gün boyu destekleyen Trakya UA lara ve orda bulunan herkese çok teşekkür ederiz.Görev sırası bize geldi.Haftaya lig başlıyo ve kadrosunu ii oyunculardan ve Final 8e kalmayı başaran Mersin Büyükşehir le haftasonu Ahmet Cömertte karşılşcaz.Bu zor maç için şimdiden herkes planlarını yapsın lütfen takımımızı yalnız bırakmayalım ve Halil Üner hocamızı utandıralım.
 
Evet tarftara değinmedik gerçekten süper destek verdiler. 3 maçta da peformansı değişmeyen tek şey taraftardı. Performansları hep en üst düzey oldu. Hepsine sonsuz teşekkür.
 
Mersin maçı çok önemli. İçerde böyle maçları kazanamazsak hedefler yalan olur. Umarim takımdaki eksikleri giderip , Mersin belediyesi karşısında iyi bir oyun gösterebiliriz. Ülker maçında izlediğim kadarıyla atletik uzunları var ve de 2 tane iyi turk şutorleri var. Tek zaafları benchleri gibi. Bizim de güçlü tarafımız bu sene.. Zor maç olacağı kesin ...
 
Taraftar konusunu bende atladım..Orda emegi geçen herkeze teşekkür ederim..Şunuda görmüş olduk ki GS taraftarı Türkiye'nin en büyük taraftarıdır..Bu kadar kötü geçen senelere ragmen basket takımına heryerde büyük destek vererek taraftar nasıl olur onu göstermiştir..Umarım H.Üner'de bazı şeyleri görmüştür...
 
valla Edirnedeki taraftarı görünce
Cem ede söledim maçta keşke maçları Edirnede oynasak diye
gerekirse burdan bizde gideriz
eğer bu takım İstanbulda 50 kişiye oynıcaksa yazık olur

ben çok beğendim bugün takımı
özellikle Dixon Hadley Fatih bu 3lü çok iş yapcak bence

tbrk ediyorum takımı ve hocayı
 

Üst